Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

Επισκέπτης
Το κουτάβι με χορεύει στο ταψί προφανώς  :rolleyes:
ναι. και αν συνεχισεις να το κανεις θα σε χορευει για καιρο και δεν θα σου αρεσει.
Και ισως ουτε σε αυτό.... :-
Βαλε ορια και δωσε αγαπη. Να ξερεις μια εσυ δεκα αυτό. ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
παρτου τον αερα ..αν ξεκινησεις ετσι την γαμησες μετα
Μωρέ επειδή ήταν πεσμένος πήγα να τον καλοπιάσω κ τον κακόμαθα, αλλά τώρα που ζωήρεψε θα τον ξαναβάλλω σε πρόγραμμα ...ελπίζω!!!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.540
Πόντοι
3.506
Αυτη, προσποιειται οτι θα χτυπησει το παιδι και δειτε την αντιδραση των σκυλων..!!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Αν μπορεί να μπει στην ψηφοφορία επιλογή και για yorkshire παρακαλώ.

Μην μας ξεχνάτε και εμάς  :)

Συνημμένα

• boredyorkie.jpg
    boredyorkie.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 36

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
εγώ πάλι έχω ακούσει διάφοαρα για κόκκαλα κοτόπουλου και σταμάτησα να του δίνω. κανένα χοιρινό και αυτό σπάνια.

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάλι έχω ακούσει διάφοαρα για κόκκαλα κοτόπουλου και σταμάτησα να του δίνω. κανένα χοιρινό και αυτό σπάνια.

Είχα κάνει εγώ τη μαλακία (χωρίς να ξέρω βέβαια) και του έδωσα κόκαλα από κοτόπουλο και φυσικά είχε και από το μπούτι του πουλιού.
Επί δύο μέρες ο σκύλος δεν μπορούσε να χέσει και όταν έκανε τι έκανε (με πολύ κλάμα και οδυρμό) έβγαζε αίμα.
Παραλίγο να το χάσω το σκυλάκι. Από τότε ποτέ πια κόκαλα!

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Είχα κάνει εγώ τη μαλακία (χωρίς να ξέρω βέβαια) και του έδωσα κόκαλα από κοτόπουλο και φυσικά είχε και από το μπούτι του πουλιού.
Επί δύο μέρες ο σκύλος δεν μπορούσε να χέσει και όταν έκανε τι έκανε (με πολύ κλάμα και οδυρμό) έβγαζε αίμα.
Παραλίγο να το χάσω το σκυλάκι. Από τότε ποτέ πια κόκαλα!
καμιά φορά όταν θέλω να της δώσω μια άλλη γεύση έτσι για να αλλάξει από την ξηρά τροφή,όταν μαγειρεύω στο φούρνο πριν πλύνω το ταψι ρίχνω μπουκίτσες μέσα απο ψωμί να απορροφήσει το λάδι  και της το δίνω. είναι η μόνη ατασθαλία που της επιτρέπω  :P

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Να με συμπαθάτε.
Έχω δύο, μεγάλους (50kg έκαστος).
Ξηρά τροφή και κονσέρβες έχουν καταργηθεί. Τα θεωρώ βιομηχανοποιημένα σκουπίδια. Τους μαγειρεύω.
Η σειρά ενεργειών είναι:
Πάω στην κεντρική αγορά και αγοράζω πλατάρια πουλιών (το φτηνότερο κομμάτι του κοτόπουλου: 0,39 το κιλό). Έχει και κοκκαλάκι μέσα. Συσκευάζονται σε σακκούλες των 3,2~3,3kg. Μπαίνουν στον καταψύκτη.
Αγοράζω από το LIDL μακαρόνια (και άλλα ζυμαρικά) για ανθρώπους, 0,85 το κιλό.
Όταν έρθει η ώρα, μπαίνει μια συσκευασία πλατάρια σε κατσαρόλα με 12 λίτρα νερό.
Ξεπαγώνει και βράζει για 3-5 ώρες, αργά.
Προσθέτω και λίγο καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο (π.χ 300gr).
Μπαίνουν 1,6 kg ζυμαρικό.
Βράζουν όλα μαζί περίπου μια ώρα. Δεν χρειάζεται σούρωμα, το νερό αποροφάται όλο από το μακαρόνι.
Αφού κρυώσει, η κατσαρόλα μπαίνει στο ψυγείο.
Φτάνει για 3-4 μέρες (για 2 σκύλους).
Κόστος:
0,39χ3,2 + 0,85χ1,6 = 2,60.
Συν 0,50 το λάδι και το ρεύμα, σύνολο 3 ευρώ.
0,40~0,50 ευρώ την ημέρα ο κάθε σκύλος (των 50 κιλών). Και ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ είναι από τα σκουπίδια που πουλάνε, όχι μόνο καλύτερα.

Μιλάμε για ΦΑΙ, όχι για αλεσμένα σκουπίδια, όπως είναι οι ξηρές τροφές και οι κονσέρβες. Δείτε τι γράφουν στα περιεχόμενα. "Περιεκτικότης σε παράγωγα κρέατος 4%".
Εμένα η περιεκτικότητα σε κρέας είναι 20%.

Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα βρασμένα κοκκαλάκια του κοτόπουλου. Τα εξαφανίζουν.

Συνημμένα

• Dogfood.jpg
    Dogfood.jpg
    177,3 KB · Εμφανίσεις: 38

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

το καλυτερο πραγμα κανεις  :cool2:
απλα απο τη συνταγη σου απουσιαζουν τα λαχανικα, ο σκυλος ειναι σαρκοφαγο αλλα οπως ολα τα σαρκοφαγα παιρνουν τις απαραιτητες ποσοτητες λαχανικων που χρειαζονται μεσα απο το στομαχι των "θυματων" τους.
αν μπορεις βαλτους και 4-5 καροτα ή λιγο μπροκολο ή κουνουπιδι μεσα στην κατσαρολα σου και θα εχεις το τελειο αποτελεσμα ;)
στη θεση σου θα αλλαζα και τα μακαρονια με ρυζι γιατι μεταβολιζεται καλυτερα :sunglasses:
εγω δυστηχος λογω ελειψης χρονου αυτο που κανεις το κανω 1 φορα το μηνα  :- τις υπολοιπες μερες κονσερβα-ξηρα >:(

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Να με συμπαθάτε.
Ξηρά τροφή και κονσέρβες έχουν καταργηθεί. Τα θεωρώ βιομηχανοποιημένα σκουπίδια. Τους μαγειρεύω.
Η σειρά ενεργειών είναι:
Πάω στην κεντρική αγορά και αγοράζω πλατάρια πουλιών (το φτηνότερο κομμάτι του κοτόπουλου: 0,39 το κιλό). Έχει και κοκκαλάκι μέσα. Συσκευάζονται σε σακκούλες των 3,2~3,3kg. Μπαίνουν στον καταψύκτη.
Όταν έρθει η ώρα, μπαίνει μια συσκευασία πλατάρια σε κατσαρόλα με 12 λίτρα νερό.
Βράζουν όλα μαζί περίπου μια ώρα. Δεν χρειάζεται σούρωμα, το νερό αποροφάται όλο από το μακαρόνι.
Κόστος:
0,40~0,50 ευρώ την ημέρα ο κάθε σκύλος (των 50 κιλών). Και ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ είναι από τα σκουπίδια που πουλάνε, όχι μόνο καλύτερα.

Μιλάμε για ΦΑΙ, όχι για αλεσμένα σκουπίδια, όπως είναι οι ξηρές τροφές και οι κονσέρβες. Δείτε τι γράφουν στα περιεχόμενα. "Περιεκτικότης σε παράγωγα κρέατος 4%".

Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα βρασμένα κοκκαλάκια του κοτόπουλου. Τα εξαφανίζουν.

Είσαι φοβερός!!!
Πολύ καλό αυτό που κάνεις. Αν βάλεις και λίγα λαχανικά όπως γράφτηκε πιο πάνω θα έχεις σπέσιαλ γεύμα για τα σκυλιά.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Να με συμπαθάτε.
από την μία έχεις δίκιο και εγώ πιστεύω οτι είναι αμφιβόλου ποιότητας,αλλά όλοι οι κτηνίατροι λένε ξηρά τροφή αυστηρα , :rockon: :headbang:  :rockon:

πάντως να ξέρεις ότι πράγματι χρειάζεται κάποια λαχανικά μέσα ..ρώτα τον κτηνιατρο σου ανάλογα με το σκυλί που έχεις  ;)

`````* κόκαλα από κοτόπουλο και αρνί απαγορεύονται ιδίως από τα μπούτια σπάνε και γίνονται σαν λόνγχες και τους τρυπούν τα έντερα , μόνο κόκαλα από μοσχάρια ιδίως τα μεγάλα  για τα  δόντια ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Να με συμπαθάτε.
Η σειρά ενεργειών είναι:
Κόστος:

ωραιος μαν εγω εχω εναν ντομπερμαν και ενα γκολντεν ριτριβερ,το τι φαι τρωνε δν λεγεται.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
το καλυτερο πραγμα κανεις  :cool2:
απλα απο τη συνταγη σου απουσιαζουν τα λαχανικα,
Τα τρώνε μόνοι τους, όσα τους χρειάζονται. Βοσκάνε χόρτα από τον κήπο.

12 κιλά κατσαρόλα  :o
17 και.
12 νερό, 3,2 κοτόπουλο, 1,6 μακαρόνια, 300gr λάδι. Βγάλε άθροισμα.

Όσο για το ρύζι, το έβαζα, αλλά με εκνευρίζει, γιατί πιάνει ζουζούνι μέσα στη σακκούλα (10kg) που το αγοράζω εγώ. Καλύτερα τα μακαρόνια.

όλοι οι κτηνίατροι λένε ξηρά τροφή αυστηρα
Ναι, καλά. Μιζάρονται κι αυτοί από τις εταιρείες τροφών, όπως οι γιατροί στα νοσοκομεία για τα φάρμακα.
Και δε μου λες?  Πριν 30-40 χρόνια που δεν υπήρχαν τέτοιες τροφές, δεν υπήρχαν σκύλοι? Τι έτρωγαν? Άσε με τώρα με τη βιομηχανία, έχουμε μάθει όλοι να "αγκαλιάζουμε" κάθε καινούρια εφεύρεση που μας πλασάρουν για να κονομάνε.
Άμα λείπω διακοπές, τους δίνω ξηρά, γιατί μόνο τέτοια μπαίνει στην αυτόματη ταϊστρα. Αλλά για κάθε μέρα? Τρελλαθήκαμε?

κόκαλα από κοτόπουλο και αρνί απαγορεύονται
Το ΜΟΝΟ κόκκαλο που δεν τρώνε είναι ο μηρός του βοδιού. Αυτό, δεν μπορούν να το σπάσουν. ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ακόμα και αυτό που μένει από το χοιρινό κότσι, Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΖΟ-ΝΑΙ. Τα σπάνε και τα καταπίνουν.

το τι φαι τρωνε δεν λεγεται.
Κάπου διάβαζα σε ένα αμερικάνικο κείμενο ότι οι σκύλοι (όπως και οι λύκοι) είναι "Constantly eating machines". Πράγματι είναι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τα τρώνε μόνοι τους, όσα τους χρειάζονται. Βοσκάνε χόρτα από τον κήπο.
17 και.
12 νερό, 3,2 κοτόπουλο, 1,6 μακαρόνια, 300gr λάδι. Βγάλε άθροισμα.

Όσο για το ρύζι, το έβαζα, αλλά με εκνευρίζει, γιατί πιάνει ζουζούνι μέσα στη σακκούλα (10kg) που το αγοράζω εγώ. Καλύτερα τα μακαρόνια.
Ναι, καλά. Μιζάρονται κι αυτοί από τις εταιρείες τροφών, όπως οι γιατροί στα νοσοκομεία για τα φάρμακα.
Και δε μου λες?  Πριν 30-40 χρόνια που δεν υπήρχαν τέτοιες τροφές, δεν υπήρχαν σκύλοι? Τι έτρωγαν? Άσε με τώρα με τη βιομηχανία, έχουμε μάθει όλοι να "αγκαλιάζουμε" κάθε καινούρια εφεύρεση που μας πλασάρουν για να κονομάνε.
Άμα λείπω διακοπές, τους δίνω ξηρά, γιατί μόνο τέτοια μπαίνει στην αυτόματη ταϊστρα. Αλλά για κάθε μέρα? Τρελλαθήκαμε?

Το ΜΟΝΟ κόκκαλο που δεν τρώνε είναι ο μηρός του βοδιού. Αυτό, δεν μπορούν να το σπάσουν. ΟΛΑ τα υπόλοιπα, ακόμα και αυτό που μένει από το χοιρινό κότσι, Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΖΟ-ΝΑΙ. Τα σπάνε και τα καταπίνουν.
Κάπου διάβαζα σε ένα αμερικάνικο κείμενο ότι οι σκύλοι (όπως και οι λύκοι) είναι "Constantly eating machines". Πράγματι είναι.

Ειχα αφησει το ντομπερμαν ελευθερο σε 5 λεπτα μου εφερε μια κοτα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom