Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Σταύρωσε σκύλο και ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook
Μια φωτογραφία με έναν σκύλο τσιουάουα καρφωμένο πάνω σε σταυρό έχει δημοσιευτεί στο Facebook και αμέσως προκάλεσε την οργή πολλών χρηστών. Στη φωτογραφία τον σταυρό κρατά ο Aaron Pino Martinez, ο οποίος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει αφήσει σε δημόσια θέα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανολογείται πως κατάγεται από το Τεκάτε της Μπάχα Καλιφόρνια αλλά ζει στην Τιχουάνα του Μεξικού, όπου εργάζεται σε κατάστημα λιανικής πώλησης σκέιτμπορντ.

Συνημμένα

• Aarón-Pino-Martínez-Mexicano-se-toma-foto-con-perro-crucificado-y-la-sube-a-Facebook.jpg
    Aarón-Pino-Martínez-Mexicano-se-toma-foto-con-perro-crucificado-y-la-sube-a-Facebook.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Aaron-Pino.JPG
    Aaron-Pino.JPG
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 20

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Δεν φαινεται αρσενικος ο τυπος.Και απο πουστη μην περιμενεις τιποτα καλο.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
αμερικανικη διαφημιση που υπενθυμιζει ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου

Ποιος είναι αυτός που σε ξεχνάει μετά από 1 ημέρα;Τι νομίζετε ρε ζώα ότι όλοι οι σκύλοι είναι σαν το Ακίτα με τον Ριτσαρ Γκιρ;
Ρε γαμημένοι αλκοολικός να είσαι,πρεζάκιας να είσαι,κουμούνι να είσαι πάλι θα σε ''αγαπάει''ο σκύλος γιατί έτσι είναι φτιαγμένος.Σχέσεις εξάρτησης είναι αυτά.Τι ακούω ρε πούστη μου πως ένα ζώο μπορείς να το πιάσεις φίλο  :jerking:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ποιος είναι αυτός που σε ξεχνάει μετά από 1 ημέρα;Τι νομίζετε ρε ζώα ότι όλοι οι σκύλοι είναι σαν το Ακίτα με τον Ριτσαρ Γκιρ;
Ρε γαμημένοι αλκοολικός να είσαι,πρεζάκιας να είσαι,κουμούνι να είσαι πάλι θα σε ''αγαπάει''ο σκύλος γιατί έτσι είναι φτιαγμένος.Σχέσεις εξάρτησης είναι αυτά.Τι ακούω ρε πούστη μου πως ένα ζώο μπορείς να το πιάσεις φίλο  :jerking:
εσυ μαλακας γενηθηκες η ο το εμαθες απο την οικογενεια σου?

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
Και εσυ αδερφη εισαι και σε πειραξε αυτα που γραφουμε ;;;;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Επιβεβαιώνεις το "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα".

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας σκύλος ξέρει τι είναι ο αλκοολισμός, η πρέζα και ο κομμουνισμός (εδώ το τερμάτισες). Τώρα το αν σε αγαπάει, άσε να το κρίνουν όσοι μπορούν να κρίνουν. Για το αν μπορείς να το πιάσεις φίλο, απλά διάβασε.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Πως δε μπορεις... αν ξερεις ποιος τα κακοποιει, κανεις κατεγγελια στην αστυνομια.
Μετα ενημερωνεις την φιλοζωικη της περιοχης σου ;)
Ότι θες λες που ζεις...Έχει καμμία δύναμη η φιλοζωική να κάνε ι κάτι ή υπάρχει περίπτωση η αστυνομία να ενεργήσει όπως πρέπει...Δεν είναι 1-2 αλλά 10αδες τα κακοποιημένα...Εδώ 2εκ. Έλληνες λιμοκτονούν και ο αριθμός αυξάνει συνεχώς και δεν αντιδράει κανείς!τι ψάχνεις να βρεις...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Επιβεβαιώνεις το "γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα".

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ένας σκύλος ξέρει τι είναι ο αλκοολισμός, η πρέζα και ο κομμουνισμός (εδώ το τερμάτισες). Τώρα το αν σε αγαπάει, άσε να το κρίνουν όσοι μπορούν να κρίνουν. Για το αν μπορείς να το πιάσεις φίλο, απλά διάβασε.
Μαλάκα υποσαχάριε μπονόμπο εγώ ο ίδιος έχω 3 σκυλιά στον κήπο μου στην Εκάλη.Αυτό που είπα αναιρεί πως δεν τα αγαπώ;Είναι όμως ζώα,ένας φίλος σε εκτιμά για αυτό που είσαι και για αυτό είναι κοντά σου.Το σκυλί δεν το καταλαβαίνει αυτό νιώσε.
Είσαι η ανύπαντρη γεροντοκόρη που είναι 40 και η μόνη της συντροφιά είναι οι γάτες αλλά σε male version.
Αλητήριε που θα μου πεις και παροιμίες γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα .
Άσε ατάιστο το dogo argentino για 4-5 ημέρες και θα δούμε μετά πως θα σε αγαπήσει  :2funny:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μαλάκα υποσαχάριε μπονόμπο εγώ ο ίδιος έχω 3 σκυλιά στον κήπο μου στην Εκάλη.Αυτό που είπα αναιρεί πως δεν τα αγαπώ;Είναι όμως ζώα,ένας φίλος σε εκτιμά για αυτό που είσαι και για αυτό είναι κοντά σου.Το σκυλί δεν το καταλαβαίνει αυτό νιώσε.
Είσαι η ανύπαντρη γεροντοκόρη που είναι 40 και η μόνη της συντροφιά είναι οι γάτες αλλά σε male version.
Αλητήριε που θα μου πεις και παροιμίες γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα .
Άσε ατάιστο το dogo argentino για 4-5 ημέρες και θα δούμε μετά πως θα σε αγαπήσει  :2funny:
Επειδής δλδ έχεις 3 σκυλιά πάει να πει ότι τα αγαπάς κιόλας;;;;;;;;;;Και αυτά που λες για εξάρτηση είναι μπαρούφες!Σιγά μην τα θηλάζουμε κιόλας!

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μπα μαλακας αγαμητος ειναι
Ήρεμα εσύ μην σου γίνει κανένας Αττίλας part 2.Το μπασταρδέλι τον συμπατριώτη σου τον ''φοιτητή'' κύπριο που είχε ρίξει τηγανισμένο λάδι νομίζεις πως τον ξεχάσαμε;Τέτοια κωλοφάρα είστε και μου το παίζεις τώρα ανώτερος.Θα μιλήσεις κιόλας παλιολινάτσα που στο κωλόνησο σου όποιος δει γάτα στο δρόμο τρέχει να την πατήσει.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
ΕΓώ το είχα ατάιστο σχεδόν ένα μήνα γιατί δεν του άρεσε η τροφή που του έδινα κι έτρωγε πολύ λίγο δεν είδα να μην θέλει να τον πάω βόλτα ή να τον χαιδέψω :idiot: :idiot: :idiot:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ότι θες λες που ζεις...Έχει καμμία δύναμη η φιλοζωική να κάνε ι κάτι ή υπάρχει περίπτωση η αστυνομία να ενεργήσει όπως πρέπει...Δεν είναι 1-2 αλλά 10αδες τα κακοποιημένα...Εδώ 2εκ. Έλληνες λιμοκτονούν και ο αριθμός αυξάνει συνεχώς και δεν αντιδράει κανείς!τι ψάχνεις να βρεις...

Έχουν αλλάξει τα κόλπα τύπε μου, οι μπάτσοι ασχολούνται και μάλιστα πολύ.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Αν όντως έχεις τρία σκυλιά, ειλικρινά τα λυπάμαι. Αν μιλάς έτσι σε ανθρώπους, μπορώ να καταλάβω πως τους φέρεσαι, ειδικά απ' την στιγμή που δεν τα σέβεσαι. Και γιατί να αφήσεις ένα dogo argentino ατάιστο; Και ας πούμε ότι γίνεται, για πες μου σε πόσες περιπτώσεις τα σκυλιά έφαγαν το αφεντικό τους.

Επίσης, σου είπα παροιμία, θα σου αφιερώσω και μία ρήση του Λόρδου Μπάιρον, ταιριάζει στις βρισιές που είπες: "Τα μάτια του γουρουνιού τα βλέπουν όλα γουρουνίσια." Αυτό για τα "Μαλάκα υποσαχάριε μπονόμπο, αλητήριε".

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Αν όντως έχεις τρία σκυλιά, ειλικρινά τα λυπάμαι. Αν μιλάς έτσι σε ανθρώπους, μπορώ να καταλάβω πως τους φέρεσαι, ειδικά απ' την στιγμή που δεν τα σέβεσαι
Να λυπηθείς τον εαυτό σου βρωμιάρη όχι τα σκυλιά μου.
Άλλωστε τα θεωρώ ανώτερα από τις φιλιπινέζες που τις έχω για να τα βγάζουν βόλτα.Ευχαριστημένος  :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Να λυπηθείς τον εαυτό σου βρωμιάρη όχι τα σκυλιά μου.
Άλλωστε τα θεωρώ ανώτερα από τις φιλιπινέζες που τις έχω για να τα βγάζουν βόλτα.Ευχαριστημένος  :2funny:

Το "βρωμιάρη" πως το σκέφτηκες ρε γάτε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom