Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λαγοσκυλα είναι τα τζακ; για αλεπουδες ηξερα ότι τα εβγαζαν...

σωστο εισαι αλλα το ειχε μαθει στον λαγο τυπε. αλλος ειχε μαθει σετερ και του εβγαζε λαγο. οπως τα μαθεις ειναι τα κυνηγετικα.

Επισκέπτης
σωστο εισαι αλλα το ειχε μαθει στον λαγο τυπε. αλλος ειχε μαθει σετερ και του εβγαζε λαγο. οπως τα μαθεις ειναι τα κυνηγετικα.
Για σετερ εχω ξανακουσει βολευουν στα Ελληνικα βουνα γιατι είναι ψηλοτερα και δεν πληγωνονται. Τα τζακ λογο εξυπνάδας πιστευω κανουν παπαδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για σετερ εχω ξανακουσει βολευουν στα Ελληνικα βουνα γιατι είναι ψηλοτερα και δεν πληγωνονται. Τα τζακ λογο εξυπνάδας πιστευω κανουν παπαδες.

τα μπηγκλ εχουνε ωραια κλαφουνα τυπε. αν εχεις και τρια τεσσερα μαζι ειναι χορωδια  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Το Ράσελ πάντως δεν κάνει για "φτερό". 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:tooth:
είναι λιγο αντικοινωνικα με τα αλλα ζωα όμως τουλάχιστον το δικο μου

μιλαω για ιδια ρατσα ρε, τα μπηγκλ δουλευουνε πολυ ωραια ομαδικα.

Γαμαγες κανα μουνι που ειχε μπηγκλ και τα εμαθες κουφαλα  :sunglasses:

εχω παει με ολα τα σκυλια για κυνηγι ρε  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα μουνοπανα οι αμερικανοι μεχρι και το κυνηγι τοχουν εξευτελισει. αυτο δεν ειναι κυνηγι, ειναι αναρχιδη σφαγη.

Επισκέπτης
τα μουνοπανα οι αμερικανοι μεχρι και το κυνηγι τοχουν εξευτελισει. αυτο δεν ειναι κυνηγι, ειναι αναρχιδη σφαγη.
γι αυτό είναι 800 κιλα ο καθενας. Μεχρι και για τα χομπυ τους πουστιες για να τα κανουν ξεκουραστα ψαχνουν.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
εδω μενει ο τερας ο δικος μου μεσα διχως παραπονο
δεν θα μπορεσει το μπιγκλακι  :huh:
Εχω μεγαλο μπαλκονι που χωραει σπιτι σκυλου. Βολτα θα το πηγαινω ασφαλως αλλά πρωινη βολτα ειναι αδυνατον διοτι πιανω δουλεια νωρις.
Δεν τον θελω για κυνηγι, αμα αποφασισω ποτε να κυνηγησω θα προσανατολιστω στους λαγους!

Επισκέπτης
Εχω μεγαλο μπαλκονι που χωραει σπιτι σκυλου. Βολτα θα το πηγαινω ασφαλως αλλά πρωινη βολτα ειναι αδυνατον διοτι πιανω δουλεια νωρις.
Δεν τον θελω για κυνηγι, αμα αποφασισω ποτε να κυνηγησω θα προσανατολιστω στους λαγους!
τυπε μην το παρεις. Είναι ιδιαιτερα σκυλια παρε κανενα πεκινουα η κανα μαλτεζακι να κανεις το παιχνιδι σου.
Όπως σου ειπε και ο εκτωρας τα κυνηγόσκυλα είναι ειδικα σκυλια

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
είχα 13 χρόνια ένα λυκόσκυλο που το είχα μαζέψει από το δρόμο.
επειδή ήμουν μικρός όταν τον βρήκα, είχα πολύ χρόνο να ασχολούμαι μαζί του καθημερινά, και με καταλάβαινε σαν να μιλούσαμε.
τον είχα χωρίς λουρί στις βόλτες μας, τον είχα μάθει να με ακούει από την αρχή. Τον έδενα μόνο όταν ήταν στο σπίτι.
το κακό ήταν ότι είχε προσβληθεί από λυσμανίαση (καλαζάρ) από πολύ νωρίς, από το δεύτερο χρόνο αν θυμάμαι καλά, και αναγκαζόμουν να του κάνω θεραπείες σχεδόν κάθε δεύτερο χρόνο με ενέσεις και χάπια.

που θέλω να καταλήξω...
τον τελευταίο χρόνο άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του, η όρεξη, και η υγεία του γενικότερα.
είχαν θολώσει τα μάτια του, δεν άκουγε σχεδόν καθόλου και είχε τάσεις φυγής.
ώσπου μια βράδιά πρίν φύγω μετά από άδεια από το στρατό, τον έβγαλα για βόλτα, δεν με άκουγε καθόλου και τον έχασα.
δεν ξαναγύρισε ποτέ.

από τη μια στεναχωρέθηκα πολύ και μου έριξα ευθύνες πως δεν τον πρόσεξα, αλλά από την άλλη ίσως να ήταν καλύτερα έτσι παρά να αναγκαζόμουν να του κάνω ευθανασία ή να τον βρω πεθαμένο.
δεν ξέρω... ίσως να ήταν καλύτερα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα...

Επισκέπτης
επειδή ήμουν μικρός όταν τον βρήκα, είχα πολύ χρόνο να ασχολούμαι μαζί του καθημερινά, και με καταλάβαινε σαν να μιλούσαμε.
τον είχα χωρίς λουρί στις βόλτες μας, τον είχα μάθει να με ακούει από την αρχή. Τον έδενα μόνο όταν ήταν στο σπίτι.
το κακό ήταν ότι είχε προσβληθεί από λυσμανίαση (καλαζάρ) από πολύ νωρίς, από το δεύτερο χρόνο αν θυμάμαι καλά, και αναγκαζόμουν να του κάνω θεραπείες σχεδόν κάθε δεύτερο χρόνο με ενέσεις και χάπια.

που θέλω να καταλήξω...
τον τελευταίο χρόνο άρχισε να αλλάζει η συμπεριφορά του, η όρεξη, και η υγεία του γενικότερα.
ώσπου μια βράδιά πρίν φύγω μετά από άδεια από το στρατό, τον έβγαλα για βόλτα, δεν με άκουγε καθόλου και τον έχασα.
δεν ξαναγύρισε ποτέ.

από τη μια στεναχωρέθηκα πολύ και μου έριξα ευθύνες πως δεν τον πρόσεξα, αλλά από την άλλη ίσως να ήταν καλύτερα έτσι παρά να αναγκαζόμουν να του κάνω ευθανασία ή να τον βρω πεθαμένο.
δικο σου ηταν τυπε η ποσταρες αρθρο;
Αν ηταν δικο σου να σου πω ότι ο σκυλος ηταν στα τελευταια του και δεν ηθελε να τον δεις. Είναι κλασικη αντιδραση στα σκυλια.... Σε ποναει αλλα φανταζομαι ότι το εκανε για σενα. Να τον εχεις στην καρδια σου και μην ψάχνεις ευθύνες. Εσυ του εδωσες αγαπη και φροντιδα... Μονο αυτό ηθελε ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

που θέλω να καταλήξω...
δεν ξαναγύρισε ποτέ.

Κακως τον ειχες χωρις λουρι εφοσον σου παρουσιασε αυτα τα προβληματα λογω ηλικιας.
Τον εψαξες; Δεν τον παρακολουθουσες αφου τον ειχες ελευθερο;
Δε θα ηταν καλυτερα να περναγε τις τελευταιες του στιγμες μαζι σου και να τον εθαβες με αξιοπρεπεια;
Δυσκολες οι καταστασεις στο δρομο για ενα γερικο σκυλο....

Επισκέπτης
αμερικανικη διαφημιση που υπενθυμιζει ποιος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου

Επισκέπτης
Τι να κάνετε αν ο γείτονας απειλεί τα ζωάκια σας

Τι μπορείτε να κάνετε εάν ο γείτονας απειλεί εσάς και τα ζώα σας, εάν παρατηρήσετε περιστατικό...

κακοποίησης και θέλετε να το αναφέρετε, ώστε να γίνει Σύσταση από την Αστυνομία:
Η "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ, ΜΕ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΙΚΕΣ...
Εξυπηρετεί δηλαδή ΚΑΙ τον εκφοβισμό του δράστη για αποτροπή περαιτέρω ενεργειών (φόλες κτλ) ΚΑΙ την εξασφάλιση γραπτού "προηγούμενου" μαζί του, ώστε αν ω μη γένοιτο πραγματοποιήσει τις απειλές του, να υπάρχουν απτά στοιχεία εναντίον του.
1) Μαθαίνετε τα στοιχεία του ατόμου (Όνομα / Επίθετο / Διεύθυνση).
2) Πηγαίνετε στον Εισαγγελέα της περιοχής.
3) Αναφέρετε στη Γραμματεία του γραφείου του τί ακριβώς θέλετε.
4) Αναφέρετε στον Εισαγγελέα της υπηρεσίας: "Ο τάδε απείλησε επανειλημμένα τη ζωή των ζώων μου, θέλω να του γίνει Σύσταση από την Αστυνομία"
5) Σας δίνουν το χαρτί και πάτε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελέσουν την Εισαγγελική Παραγγελία, δηλαδή να πάνε επιτόπου στο σπίτι του και να του κάνουν Σύσταση, ενημερώνοντάς τον για τις νομικές κυρώσεις της πράξης του.
6) Εάν είναι γείτονας σας, τον ενημερώνετε ότι

η καταγγελία για απειλή πλέον υπάρχει ΓΡΑΠΤΑ και ότι αν συμβεί οτιδήποτε στα ζώα σας, θα θεωρηθεί αυτομάτως κατηγορούμενος/η και θα υποστεί τις συνέπειες του ν.3170/2003, τον οποίο καλό θα είναι να φροντίσετε να έχετε πάντα εκτυπωμένο, μαζί με την Εισαγγελική Παραγγελία.
Σε περίπτωση που δεν έχετε τα στοιχεία του ατόμου ή δεν έχετε χρόνο για τον Εισαγγελέα, μπορείτε να κάνετε τα ακόλουθα, ακόμα και εάν έχει περάσει η ώρα του συμβάντος:
1) Καλείτε την Αστυνομία μέσω του 100.
2) Έτσι, όταν το Κέντρο στείλει περιπολικό, θα καταγραφεί η κλήση σας στην "Αναφορά του 8ώρου" τους.
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν αντιθέτως πάτε εσείς στο Α.Τ. για την καταγγελία, ΔΕΝ γίνεται καταγραφή στο Βιβλίο Συμβάντων για απλή Σύσταση, παρά μόνο αν προχωρήσετε σε Μήνυση. Οπότε προτιμάτε να καλείτε μέσω στου 100 την Αστυνομία.)
3) Στη συνέχεια μπορείτε να ζητήσετε ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ της "Αναφοράς 8ώρου" για να το έχετε στο αρχείο σας για μελλοντική χρήση του ως "προηγούμενο" μεταξύ υμών και του συγκεκριμένου ατόμου.
4) Επίσης θα ζητήσετε από τους αστυνομικούς όταν έρθουν, να πάρουν τα στοιχεία του ατόμου που απείλησε/κακοποίησε.
zoomblog.org

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Η ιστορία του Πάτρικ σε 27 εικόνες - Αξίζει να τις δείτε!

www.pixhost.org/show/4716/21186507_110.jpg] [/url]

[video]http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=92192&Itemid=3&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Φίλε τι να το κάνεις...το μοναδικό είναι πόσα και πόσα πεθαίνουν έτσι και χειρότερα...στο γιουτουμπ να πατήσεις κάτι σχετικό θα δεις ένα σωρό φρικαλεότητες.Εγώ έχω τόσα στη γειτονιά μου κακοποιημένα και δεν μπορώ να κάνω κάτι να τα βοηθήσω.Εδώ τον άνθρωπο δεν υπολογίζουνε για τα τετράποδα θα νοιαστούν;;;Το κακό με τα σκυλιά είναι ότι πάντα αγαπούνε τους ανθρώπους...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Φίλε τι να το κάνεις...το μοναδικό είναι πόσα και πόσα πεθαίνουν έτσι και χειρότερα...στο γιουτουμπ να πατήσεις κάτι σχετικό θα δεις ένα σωρό φρικαλεότητες.Εγώ έχω τόσα στη γειτονιά μου κακοποιημένα και δεν μπορώ να κάνω κάτι να τα βοηθήσω.Εδώ τον άνθρωπο δεν υπολογίζουνε για τα τετράποδα θα νοιαστούν;;;Το κακό με τα σκυλιά είναι ότι πάντα αγαπούνε τους ανθρώπους...

Πως δε μπορεις... αν ξερεις ποιος τα κακοποιει, κανεις κατεγγελια στην αστυνομια.
Μετα ενημερωνεις την φιλοζωικη της περιοχης σου ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom