Νέα

Σκύλος ο πραγματικός φίλος!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ρατσα προτιματε η εχετε?

• Γερμανικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 102 16,5%
  • Μαλτεζ

Ψήφοι: 20 3,2%
  • Τσιουαουα

Ψήφοι: 13 2,1%
  • Γουεστυ

Ψήφοι: 5 0,8%
  • Μπιγκλ

Ψήφοι: 16 2,6%
  • Ντομπερμαν

Ψήφοι: 24 3,9%
  • Μποξερ

Ψήφοι: 37 6,0%
  • Μπουλντογκ

Ψήφοι: 19 3,1%
  • Σαρπει

• Δαλματιας

Ψήφοι: 8 1,3%
  • Ντομπερμαν Πινσερ

• Γκολντεν Ριντριβερ

Ψήφοι: 22 3,6%
  • Μολοσσος

• Λαμπραντορ Ριντριβερ

Ψήφοι: 55 8,9%
  • Μαστιφ

• Πεκινουα

Ψήφοι: 12 1,9%
  • Πομερανιαν

Ψήφοι: 10 1,6%
  • Παγκ

Ψήφοι: 9 1,5%
  • Ροτβαιλερ

Ψήφοι: 38 6,1%
  • Αγιου Βερναρδου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Σαμογιεντ

Ψήφοι: 3 0,5%
  • Σιτσου

Ψήφοι: 6 1,0%
  • Βελγικο Λυκοσκυλο

Ψήφοι: 23 3,7%
  • Αλασκα Μαλαμουτ

• Αλλο

Ψήφοι: 133 21,5%
  • Ακιτα

Ψήφοι: 24 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    619

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους! Πάντοτε είχα μια ιδαίτερα καλή σχέση με τα σκυλιά! Στο πατρικό είχαμε ένα σκυλάκι το οποίο έζησε περίπου 15 χρόνια. Έκτοτε δεν πήραμε πάλι λόγω του δεσίματος που είχαμε (κυρίως εγώ). Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει στην Αθήνα σε σπίτι το οποίο είναι στο ισόγειο και δεν έχει μπαλκόνια. Λόγω δουλειάς και λόγω μοναξιάς, λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Τι να κάνω? Σωστά δεν κάνω που δεν παίρνω σκύλο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα σε όλους! Πάντοτε είχα μια ιδαίτερα καλή σχέση με τα σκυλιά! Στο πατρικό είχαμε ένα σκυλάκι το οποίο έζησε περίπου 15 χρόνια. Έκτοτε δεν πήραμε πάλι λόγω του δεσίματος που είχαμε (κυρίως εγώ). Τον τελευταίο χρόνο έχω μετακομίσει στην Αθήνα σε σπίτι το οποίο είναι στο ισόγειο και δεν έχει μπαλκόνια. Λόγω δουλειάς και λόγω μοναξιάς, λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Τι να κάνω? Σωστά δεν κάνω που δεν παίρνω σκύλο?
Υπάρχουν ράτσες που απαιτούν λίγη φροντίδα και εκτόνωση και επιπλέον ιδανικά για διαμέρισμα. Πρέπει να το ψάξεις πριν παρεις

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.971
Πόντοι
2.846
Ρε σύντροφοι έχω μια απορία. Έχει ένα μουρλο σκύλο η αδερφή μου που πίνει ακόμα και καφέ όπου βρίσκει φλυτζάνια ! Υπάρχει άλλος σκύλος που να πίνει καφέ η είναι μοναδικό φαινόμενο?? :grin::grin:
Η δικη μου :confused:

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Υπάρχουν ράτσες που απαιτούν λίγη φροντίδα και εκτόνωση και επιπλέον ιδανικά για διαμέρισμα. Πρέπει να το ψάξεις πριν παρεις

Ιδανικά ήθελα Doberman, για το οποίο δεν πληρώ καμιά προϋπόθεση. Πιο πραγματοποιήσιμη επιλογή είναι η ιυοθεσία κάποιου αδέσποτου. Και πάλι όμως σκέφτομαι ότι το ζωντανό θα ταλαιπωρηθεί μέσα στο λαγούμι που μένω! Το μόνο καλό είναι ότι το σπίτι είναι 50 τετραγωνικά και μπορεί να αλωνίζει μέσα, όλη μέρα/νύχτα.
Τελευταία σκεφτόμουν και το κομμάτι της τουαλέτας...Άσχετα από την βόλτα, δεν θα θέλει να ενεργηθεί στα ενδιάμεσα?

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.428
Πόντοι
201
Ιδανικά ήθελα Doberman, για το οποίο δεν πληρώ καμιά προϋπόθεση. Πιο πραγματοποιήσιμη επιλογή είναι η ιυοθεσία κάποιου αδέσποτου. Και πάλι όμως σκέφτομαι ότι το ζωντανό θα ταλαιπωρηθεί μέσα στο λαγούμι που μένω! Το μόνο καλό είναι ότι το σπίτι είναι 50 τετραγωνικά και μπορεί να αλωνίζει μέσα, όλη μέρα/νύχτα.
Τελευταία σκεφτόμουν και το κομμάτι της τουαλέτας...Άσχετα από την βόλτα, δεν θα θέλει να ενεργηθεί στα ενδιάμεσα?

Πάρε γάτα, μην καταδικάσεις ένα σκύλο ολομόναχο σε διαμέρισμα ακόμα και εάν είναι χαμηλής ενέργειας. Επίσης θέλει τουλάχιστον δύο βόλτες την ημέρα, βρέξει χιονίσει, όπως επίσης κτηνιάτρους κτλπ.
Αν τόσο πολύ θέλεις σκύλο, πήγαινε στην τοπική φιλοζωϊκή και βγάζε τα αδέσποτα βόλτα. Ίσως γνωρίσεις και καμιά τρελάρα.

johnm650

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
1
Πάρε γάτα, μην καταδικάσεις ένα σκύλο ολομόναχο σε διαμέρισμα ακόμα και εάν είναι χαμηλής ενέργειας. Επίσης θέλει τουλάχιστον δύο βόλτες την ημέρα, βρέξει χιονίσει, όπως επίσης κτηνιάτρους κτλπ.
Αν τόσο πολύ θέλεις σκύλο, πήγαινε στην τοπική φιλοζωϊκή και βγάζε τα αδέσποτα βόλτα. Ίσως γνωρίσεις και καμιά τρελάρα.

Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!! Γάτα με τίποτα..Δεν θα έπαιρνα γατί ποτέ, δεν τα συμπαθώ όπως τα σκυλιά!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.754
Πόντοι
46.423

Σκέψου το καλά.

Ο σκύλος είναι μεγάλη δέσμευση και απαιτεί χρόνο.

Όχι πολύ χρόνο αλλά χρειάζεται να αφιερώσεις κάποιο χρόνο.

Αν μπορείς να τον/ην βγάζεις μισή ώρα μίνιμουμ το πρωί και μία ώρα το βράδυ τότε υιοθέτησε ένα ηλικιωμένο αδέσποτο σκυλάκι από κάποια οργάνωση.

Κάποιες ράτσες αντέχουν την μοναξιά στο σπίτι.

Φίλος έχει ένα Λάσα Άπσο και είναι πολύ μικρό και γλυκύτατο.

LA1.jpeg

Η φυλή Lhasa Apso εκτράφηκε στο Θιβέτ, από τους ιερούς άνδρες και τους ευγενείς, για τουλάχιστον δύο χιλιάδες χρόνια. Χρησιμοποιήθηκαν ως φυλακές στους ναούς και τα μοναστήρια. Ο λαός του Θιβέτ σεβόταν σε μεγάλο βαθμό αυτούς τους μικρόσωμους σκύλους, καθώς πίστευαν ότι ήταν οι μετενσαρκώσεις των ιερών λάμα. Ποτέ δεν πωλήθηκαν ή αγοράστηκαν αλλά δίνοταν ως δώρα και θεωρούνταν μεγάλη τιμή η παραλαβή τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom