mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Μια χαρά εσύ δε χρειάζεται και να μαγειρεύεις!!!
Γιατί, ωμή θα την έτρωγε την κότα που του έφερε ο σκύλος?
Μια χαρά εσύ δε χρειάζεται και να μαγειρεύεις!!!
Από χιούμορ πως πάμε???Γιατί, ωμή θα την έτρωγε την κότα που του έφερε ο σκύλος?
Και σ' έφτιαξε η ιδέα?Μπορει να με περασε για κανιβαλο τυπε mariath
Και σ' έφτιαξε η ιδέα?
Εν τάξει....Αυτός είναι ο δικός μου!!!
Να με συμπαθάτε.
Έχω δύο, μεγάλους (50kg έκαστος).
Ξηρά τροφή και κονσέρβες έχουν καταργηθεί. Τα θεωρώ βιομηχανοποιημένα σκουπίδια. Τους μαγειρεύω.
Η σειρά ενεργειών είναι:
Πάω στην κεντρική αγορά και αγοράζω πλατάρια πουλιών (το φτηνότερο κομμάτι του κοτόπουλου: 0,39 το κιλό). Έχει και κοκκαλάκι μέσα. Συσκευάζονται σε σακκούλες των 3,2~3,3kg. Μπαίνουν στον καταψύκτη.
Αγοράζω από το LIDL μακαρόνια (και άλλα ζυμαρικά) για ανθρώπους, 0,85 το κιλό.
Όταν έρθει η ώρα, μπαίνει μια συσκευασία πλατάρια σε κατσαρόλα με 12 λίτρα νερό.
Ξεπαγώνει και βράζει για 3-5 ώρες, αργά.
Προσθέτω και λίγο καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο (π.χ 300gr).
Μπαίνουν 1,6 kg ζυμαρικό.
Βράζουν όλα μαζί περίπου μια ώρα. Δεν χρειάζεται σούρωμα, το νερό αποροφάται όλο από το μακαρόνι.
Αφού κρυώσει, η κατσαρόλα μπαίνει στο ψυγείο.
Φτάνει για 3-4 μέρες (για 2 σκύλους).
Κόστος:
0,39χ3,2 + 0,85χ1,6 = 2,60.
Συν 0,50 το λάδι και το ρεύμα, σύνολο 3 ευρώ.
0,40~0,50 ευρώ την ημέρα ο κάθε σκύλος (των 50 κιλών). Και ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ είναι από τα σκουπίδια που πουλάνε, όχι μόνο καλύτερα.
Μιλάμε για ΦΑΙ, όχι για αλεσμένα σκουπίδια, όπως είναι οι ξηρές τροφές και οι κονσέρβες. Δείτε τι γράφουν στα περιεχόμενα. "Περιεκτικότης σε παράγωγα κρέατος 4%".
Εμένα η περιεκτικότητα σε κρέας είναι 20%.
Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα βρασμένα κοκκαλάκια του κοτόπουλου. Τα εξαφανίζουν.
ελα ρε τυπε Κανεις τετοια μαγκια; Μπραβο.Να με συμπαθάτε.
Έχω δύο, μεγάλους (50kg έκαστος).
Ξηρά τροφή και κονσέρβες έχουν καταργηθεί. Τα θεωρώ βιομηχανοποιημένα σκουπίδια. Τους μαγειρεύω.
Η σειρά ενεργειών είναι:
Πάω στην κεντρική αγορά και αγοράζω πλατάρια πουλιών (το φτηνότερο κομμάτι του κοτόπουλου: 0,39 το κιλό). Έχει και κοκκαλάκι μέσα. Συσκευάζονται σε σακκούλες των 3,2~3,3kg. Μπαίνουν στον καταψύκτη.
Αγοράζω από το LIDL μακαρόνια (και άλλα ζυμαρικά) για ανθρώπους, 0,85 το κιλό.
Όταν έρθει η ώρα, μπαίνει μια συσκευασία πλατάρια σε κατσαρόλα με 12 λίτρα νερό.
Ξεπαγώνει και βράζει για 3-5 ώρες, αργά.
Προσθέτω και λίγο καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο (π.χ 300gr).
Μπαίνουν 1,6 kg ζυμαρικό.
Βράζουν όλα μαζί περίπου μια ώρα. Δεν χρειάζεται σούρωμα, το νερό αποροφάται όλο από το μακαρόνι.
Αφού κρυώσει, η κατσαρόλα μπαίνει στο ψυγείο.
Φτάνει για 3-4 μέρες (για 2 σκύλους).
Κόστος:
0,39χ3,2 + 0,85χ1,6 = 2,60.
Συν 0,50 το λάδι και το ρεύμα, σύνολο 3 ευρώ.
0,40~0,50 ευρώ την ημέρα ο κάθε σκύλος (των 50 κιλών). Και ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ είναι από τα σκουπίδια που πουλάνε, όχι μόνο καλύτερα.
Μιλάμε για ΦΑΙ, όχι για αλεσμένα σκουπίδια, όπως είναι οι ξηρές τροφές και οι κονσέρβες. Δείτε τι γράφουν στα περιεχόμενα. "Περιεκτικότης σε παράγωγα κρέατος 4%".
Εμένα η περιεκτικότητα σε κρέας είναι 20%.
Ποτέ δεν είχαν πρόβλημα με τα βρασμένα κοκκαλάκια του κοτόπουλου. Τα εξαφανίζουν.
κουκλος να τον χαιρεσαιΑυτός είναι ο δικός μου!!!
Κανεις τετοια μαγκια; Μπραβο.
Πως ξερεις ποσο να τους δεινεις;;; Γιατι εγω οσο και να βαλω θα το φαει το τερας :S
εμενα δεν μπουκωνει ρε φιλε ξερναει και ξανατρωειΚάνω, κάθε 3-4 μέρες.
Τους δίνω όσο τρώνε με τη μία. Έχω μάθει πια πόσο είναι αυτό.
Κάποια στιγμή, "μπουκώνουν". Εκεί, σταματάει η μάσα μέχρι την επόμενη μέρα.
Ε, όταν ξεράσει, σταματάς να του δίνεις.εμενα δεν μπουκωνει ρε φιλε ξερναει και ξανατρωει
150gr τη μέρα!!!
Μήπως δεν ξέρεις διαίρεση?
Μήπως είναι 2.125gr την ημέρα?
[move]τσιουαουα μονο.....!!!!