Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αι στα διαλα ρε κακομοιρε που νομιζεις οτι θα πιεσεις τον αλλο με το να μου λες μλκς!!!

να σου γραψω ενα διατροφολογιο να μη θυμωνεις? αλλα θα τηρεις πιστα αλλιως δε φευγουν τα ζυμαρια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Tελικα το μπρελοκ και το κινητο τα σουφρωσαν η τα πηρε η αστυνομια?

"Απίστευτο: Περαστικοί έκαναν πλιάτσικο εκεί που σκοτώθηκε ο Παντελίδης -Πήραν κινητό, το μπρελόκ και προσωπικά αντικείμενα"

τυπε αφου δεν πηραν και τις ζαντες απο το τζιπ παλι καλα να λεμε   :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δικέ μου απάντησα, δεν ξέρω νομικούς όρους, αλλά τα βρήκανε τα παιδιά.
Η υποθεση ειναι σε εκκρεμοτητα και θα ορισθει κανονικα δικάσιμος. Τιποτα δεν εχουν βρει.

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
:uglystupid: :uglystupid:απεβιωσε ο ουμπερτο εκο 5 μελη 2 επισκεπτες
μετα απο 3 μερες  Uglystupid σκοτωθηκε ο παντελιδης (κριμα φυσικα ο ανθρωπος)
100 μελη 150 επισκεπτες    

λαος με μυαλο "μπουζουκι" πραγματικα

Του Ουμπέρτο το θέμα
κατατροπωθηκε γιατί δεν είχε όταν πέθανε δίπλα του κάνα 2 γκομενακια.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Μπορει να γινει συμβιβασμός σε απόπειρα δολοφονίας!!;;;;  :o :S

τυπε δεν εγινε αποπειρα δολοφονιας.απλα βαραγε μυγες ο αγγλουπας,και ξαφνικα βρεθηκε κατα λαθος η φαρμακη μπροστα   :grin:
τοσο απιστευτο ειναι πια;   :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
:uglystupid: :uglystupid:απεβιωσε ο ουμπερτο εκο 5 μελη 2 επισκεπτες
μετα απο 3 μερες  Uglystupid σκοτωθηκε ο παντελιδης (κριμα φυσικα ο ανθρωπος)
100 μελη 150 επισκεπτες    

λαος με μυαλο "μπουζουκι" πραγματικα
Πού ειναι το περιεργο?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ενταξει μην σε ζορισω κ αλλο κ βαλεις τα κλάματα. Εγω δεν ειμαι μεγαλοψυχη οπως η Μαριαννα.

μην αγχεσαι εγω δεν υπολογιζω τι λενε οι τριτες γκομενες της ντουλαπας. μονο την επισημη γυναικα του φιλου μου χασοδικη υπολογιζω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
μην αγχεσαι εγω δεν υπολογιζω τι λενε οι τριτες γκομενες της ντουλαπας. μονο την επισημη γυναικα του φιλου μου χασοδικη υπολογιζω
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τυπε δεν εγινε αποπειρα δολοφονιας.απλα βαραγε μυγες ο αγγλουπας,και ξαφνικα βρεθηκε κατα λαθος η φαρμακη μπροστα   :grin:
τοσο απιστευτο ειναι πια;   :S
/

Το είχε στο μπρελόκ του το περίστροφο εσύ που τα ξέρεις;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Χεστηκε πατοκορφα. Παρακαλουσε για ελεημοσύνη και συγχώρεση.

μου εκανε ασχημη εντυπωση αληθεια

τον περιμενα αλλιως αλλα τα φαινομενα απατουν

URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
το ξερεις το ιστορικο μου με τους αμφισβητιες. βαλε το στοιχηματακι να ακολουθησει το αρχειο
Ηταν η συζητηση για τα κιλα της Ροζυς, πεταγεται καποιος και λεει "αραγε τριψηφιο?" και απανταει ο αγιος "σιγουρα διψηφιο" και μετα αφου προχωρησε η συζητηση προσθεσε χαριτολογωντας "βεβαια και το 99 ειναι διψηφιο".
Ληξις...

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Από ότι φαίνεται το όχημα συγκρατήθηκε από το στηθαίο σκυροδέματος που υπάρχει στο σημείο εκείνο. Και μιά χαρά την έκανε την δουλειά του γιατί το συγκράτησε και δεν έφυγε στην Λεωφ. Βουλιαγμένης που σίγουρα θα κατέληγε αν πήγαινε με 150 χλμ./ώρα (που σίγουρα δεν φαίνεται να πήγαινε τόσο).

Τα πλαϊνά καγκελάκια είναι για την πολύ παλιά διάβαση πεζών διπλα στην γέφυρα και δεν συγκρατούν αυτοκίνητο ούτε με 20 χλμ./ώρα.

Από την φωτογραφία άλλωστε φαίνεται ότι και η δεξιά πλευρά είναι σχεδόν άθικτη και η οροφή. Η πρόσκρουση είναι μπροστά δεξιά πράγμα που μάλλον οφείλεται στην πρόσκρουση στην μεταλλική μπαριέρα που αρχίζει στο σημείο αυτό.

Το ότι ανατράπηκε στο σημείο της πρόσκρουσης και συγκρατήθηκε εκεί και ούτε κάν τσούλησε προς την Βουλιαγμένης σημαίνει ότι η ταχύτητα του είχε μειωθεί πάρα πολύ. Μιά χαρά κατά την γνώμη μου την έκανε την δουλειά του το στηθαίο.

http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2016/02/20/resized/car_pantelidhs1_473_355.jpg[/img[/URL]]  [img]http://images.watchit.gr/?h=305&w=600&src=[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/files/Image/2016/02/19/troxaio.jpg[/img[/URL]]

Ούτε φαίνεται ότι έχει μπει μέσα στο αυτοκίνητο κάποια μπαριέρα. Επίσης δεν φαίνεται να έχει πεταχτεί κανένας έξω από το αυτοκίνητο.

Την αιτία θανάτου θα την δείξει η νεκροψία.Αλλά είναι δυσανόλογος ο θάνατος του οδηγού σε σχέση με τους απλούς τραυματισμούς των συνεπιβατών.
[/quote]

Συμφωνώ σε όλα, γνώμη μου είναι ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, δεν μπορώ να καταλάβω αλλιώς πως δεν μπόρεσε να προστατευτεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom