Η υποθεση ειναι σε εκκρεμοτητα και θα ορισθει κανονικα δικάσιμος. Τιποτα δεν εχουν βρει.
Εφόσον ξέρεις λεπτομέρειες της υπόθεσης πάω πάσο, αλλά τα έχουν βρει τα παιδιά οπότε δεν τον βλέπω να έχει ουσιαστικά πρόβλημα.
Η υποθεση ειναι σε εκκρεμοτητα και θα ορισθει κανονικα δικάσιμος. Τιποτα δεν εχουν βρει.
Ολους καποιος πρεπει να μας υπολογιζειμην αγχεσαι εγω δεν υπολογιζω τι λενε οι τριτες γκομενες της ντουλαπας. μονο την επισημη γυναικα του φιλου μου χασοδικη υπολογιζω
Ηταν η συζητηση για τα κιλα της Ροζυς, πεταγεται καποιος και λεει "αραγε τριψηφιο?" και απανταει ο αγιος "σιγουρα διψηφιο" και μετα αφου προχωρησε η συζητηση προσθεσε χαριτολογωντας "βεβαια και το 99 ειναι διψηφιο".
Ληξις...
Αληθεστατο, εδω ημουνα και το ειδα. Ποσα κιλα ειναι, το γνωριζω. Πώς ακριβως θα αποδειξεις τα πραγματικα της κιλα???? Ρε τι κολλημα ειναι αυτο. Δεν μπαινει και ο Φερράρης να ασχοληθουμε με πραγματικα προβληματα.ψευδεστατο. βαλε στοιχημα ή πες μας εσυ ποσα κιλα εκτιμας οτι ειναι. θα σε εκθεσω με αποδειξεις ειτε ετσι ειτε αλλιως
Γτ τετοια πρεμουρα με το πως ειμαι??ψευδεστατο. βαλε στοιχημα ή πες μας εσυ ποσα κιλα εκτιμας οτι ειναι. θα σε εκθεσω με αποδειξεις ειτε ετσι ειτε αλλιως
Χοντρο :oΓτ τετοια πρεμουρα με το πως ειμαι??
Αν θελεις φωτο για να τον παιξεις μπορουσες απλα να μου ζητησεις, ξερω οτι εχεις μεγαλη αναγκη θα εδειχνα κατανοηση.
Αληθεστατο, εδω ημουνα και το ειδα. Ποσα κιλα ειναι, το γνωριζω. Πώς ακριβως θα αποδειξεις τα πραγματικα της κιλα???? Ρε τι κολλημα ειναι αυτο. Δεν μπαινει και ο Φερράρης να ασχοληθουμε με πραγματικα προβληματα.
Πάντως τα 99 δεν είναι πολλά, μπορεί να έχει ύψος. ...
Να βαλω στοιχημα για κατι που γνωριζω?πες μας ποσα κιλα ειναι ή βαλε στοιχημα. αποφευγεις αλλα δεν ξεφευγεις
Και κοντη? Τό' καψες.ειναι η πιο χοντρη που εχει περασει απο το σαιτ. και ειναι κοντη
Οχι τπτ αλλο αλλα μετα τοο καζο που επαθε φοβαται ακομη κ να κοιταξει φωτο της Μαριαννας!!Χοντρο :o
Πάντως τα 99 δεν είναι πολλά, μπορεί να έχει ύψος. ...
Την πουτσα που ονειρευεσαι περιγραφεις?ειναι η πιο χοντρη που εχει περασει απο το σαιτ. και ειναι κοντη
τυπε τον εχεις για μαλακα τον ελληνικο λαο να δεχτει και 4ο μνημονιο;
άμα είναι και κοντή χεσε μέσα. ...ειναι η πιο χοντρη που εχει περασει απο το σαιτ. και ειναι κοντη
ειναι η πιο χοντρη που εχει περασει απο το σαιτ. και ειναι κοντη
Οχι τπτ αλλο αλλα μετα τοο καζο που επαθε φοβαται ακομη κ να κοιταξει φωτο της Μαριαννας!!
Κριμα μωρο μου ειναι θα τον εξυπηρετουσα, αλλα επελεξε λαθος τροπο.
Ποιά ειναι η Νιτσα?Ποιό χοντρή από τη Νίτσα;
Τύπε, υποπτεύομαι ότι δεν έχεις γνωρίσει από κοντά καμία που έχει περάσει από το bou.