You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 217K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.943
- Πόντοι
- 2.606
Αρκετοι θα ειχαν σωθει αν εφαρμοζοτανε το κρανος και στα αυτοκινητα
http://[URL unfurl="true"]www.superautofans.com/wp-content/uploads/2014/02/Capture.jpg[/img[/URL]]
[/quote]θα ηθελα να το δω σαυτο να σκαει τυπος στα μπουζουκια με μερτσεντε κοστουμι και κρανος ;D
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Μέχρι πριν 10 λεπτά αγνοούσα την ύπαρξη του εκλιπόντος.
κι εγω ειχα απλα ακουσει το ονομα. Τωρα εβαλα youtube καποιο τραγουδι. Μου θυμιζει Σφακιανακη ...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
http://[URL unfurl="true"]www.superautofans.com/wp-content/uploads/2014/02/Capture.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Καλα. Αντι να συζηταμε αν πρεπει να οδηγαμε αυτοκινητο με κρανος, σκαφανδρο, πανοπλία ή αλεξίπτωτο, θα ηταν πιο ευκολο για αρχη να μην οδηγαμε πιωμενοι, κουρασμενοι και άυπνοι στις 8 το πρωι με διακοσια στην παραλιακη και χωρις ζωνη.
Lukas911
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι οποίοι βοηθάνε σε συγκρουση με 40-60 χλμ από εκεί και πέρα δεν υπάρχει σωτηρία6 αεροσακους εχουν τα καλα αυτοκινητα. πλευρικους κ οροφης
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τα πραγματα οδο αφορα το οδηγικο κομματι ειναι απλα. Ναι, υπαρχουν πολλοι που ειναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ οδηγικα αναμεσα μας. Υπαρχουν ακομα περισσοτεροι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ειναι. Υπαρχουν ελαχιστοι που αποδεχονται οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Υπαρχει ενα ΤΡΑΓΙΚΟ και ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ οδικο δικτυο στο μεγαλυτερο μερος της επικρατειας αλλα και ενα σημαντικο πολυ καλης ποιοτητας. Υπαρχει επισης μια αμφιλεγομενη σημανση του ΚΟΚ στους δρομους, συνηθως πολυ μακρυα απο τις συνθηκες κυκλοφοριας απο το 2016 που ζουμε. Τελος, υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ να ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ τους κινδυνους του μοιραιου πριν την "κακια στιγμη".
Δυστυχως πολλοι δε γνωριζουν ουτε τους κανονες ασφαλειας, ουτε τα στατιστικα, ουτε τις πιθανοτητες αλλα και οταν τα γνωριζουν τα αγνοουν. Ακομη δε περισσοτερο δε γνωριζουν, οι λατρεις της ταχυτητας κυριως, οτι ο "καλυτερος οδηγος" ειναι αυτος που κινειται με την ασφαλεστερη ταχυτητα ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. Και οι συνθηκες ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ.
Αυτα.
Δυστυχως πολλοι δε γνωριζουν ουτε τους κανονες ασφαλειας, ουτε τα στατιστικα, ουτε τις πιθανοτητες αλλα και οταν τα γνωριζουν τα αγνοουν. Ακομη δε περισσοτερο δε γνωριζουν, οι λατρεις της ταχυτητας κυριως, οτι ο "καλυτερος οδηγος" ειναι αυτος που κινειται με την ασφαλεστερη ταχυτητα ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. Και οι συνθηκες ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ.
Αυτα.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[/quote]
Λαθος, αν φοραγαν ζωνη.&-
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.022
- Πόντοι
- 6.515
Το μονο θετικο απο την ιστορια, ειναι πως θα προσεξουν ολοι λιγο παραπανω οταν οδηγουνε. Γιακανενα μηνακαμμια ωρα βεβαια.
:S :S
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλα. Αντι να συζηταμε αν πρεπει να οδηγαμε αυτοκινητο με κρανος, σκαφανδρο, πανοπλία ή αλεξίπτωτο, θα ηταν πιο ευκολο για αρχη να μην οδηγαμε πιωμενοι, κουρασμενοι και άυπνοι στις 8 το πρωι με διακοσια στην παραλιακη και χωρις ζωνη.
Αυτο ακριβως. Με ερπιστριοφορο να κινεισαι, αν δε φορας τη ζωνη σου, χαμενος απο χερι εισαι.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.943
- Πόντοι
- 2.606
ολα ειναι σχετικα φιλε εχω βγει απο τροχαιο χωρις γρατζουνια(!) απο αμαξι που δεν θες να διανοηθεις πως εγινε και οι αεροσακοι δεν ανοιξαν γιατι ειχε βλαβη το εγκεφαλακι που τους ελεγχει μονο ζωνη φοραγα μαρκα αυτοκινητου και περισσοτερα δεν μπορω να σου πωΟι οποίοι βοηθάνε σε συγκρουση με 40-60 χλμ από εκεί και πέρα δεν υπάρχει σωτηρία
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε να κανουμε αγωγη στην αυτοκινητοβιομηχανια επειδη δεν ανοιξε ο αεροσακος???ολα ειναι σχετικα φιλε εχω βγει απο τροχαιο χωρις γρατζουνια(!) απο αμαξι που δεν θες να διανοηθεις πως εγινε και οι αεροσακοι δεν ανοιξαν γιατι ειχε βλαβη το εγκεφαλακι που τους ελεγχει μονο ζωνη φοραγα μαρκα αυτοκινητου και περισσοτερα δεν μπορω να σου πω
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ολα ειναι σχετικα φιλε εχω βγει απο τροχαιο χωρις γρατζουνια(!) απο αμαξι που δεν θες να διανοηθεις πως εγινε και οι αεροσακοι δεν ανοιξαν γιατι ειχε βλαβη το εγκεφαλακι που τους ελεγχει μονο ζωνη φοραγα μαρκα αυτοκινητου και περισσοτερα δεν μπορω να σου πω
οντως θεμα τυχης
κ εγω εχω πεσει με 100 με την μηχανη κ δεν επαθα τιποτα
φοραγα φουλ εξοπλισμο
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τύπε να κανουμε αγωγη στην αυτοκινητοβιομηχανια επειδη δεν ανοιξε ο αεροσακος???
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Καποιοι δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο της ταχυτητας. Φαντασου οτι αν χτυπησεις το κεφαλι σου στο τραπεζι ενω εχεις σκυψει να πιασεις κατι και σηκωνεσαι, αυτος ο οξυς πονος ειναι 7-8 χιλιομετρα την ωρα.Αυτο ακριβως. Με ερπιστριοφορο να κινεισαι, αν δε φορας τη ζωνη σου, χαμενος απο χερι εισαι.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τι γελας μωρε, σοβαρα μιλαω!!
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.943
- Πόντοι
- 2.606
οταν το ειχα παρει ο τυπος που εκανε τον ελεγχο(μεταχ) μου το ειπε οτι το εμφανιζει στο διαγνωστικο σαν βλαβη και οτι πρεπει να το αλλαξω εγω λογο οτι ηταν λαμογιο ολκης αν και τρομερος γνωστης δεν τον ακουσα και δεν το φτιαξαΤύπε να κανουμε αγωγη στην αυτοκινητοβιομηχανια επειδη δεν ανοιξε ο αεροσακος???
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καποιοι δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο της ταχυτητας. Φαντασου οτι αν χτυπησεις το κεφαλι σου στο τραπεζι ενω εχεις σκυψει να πιασεις κατι και σηκωνεσαι, αυτος ο οξυς πονος ειναι 7-8 χιλιομετρα την ωρα.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε αυτα ας τα επικαλεσθει η εταιρια. Εμεις θα υποστηριξουμε οτι ολα λειτουργουσαν ρολόι και δεν ανοιξε ο αεροσακος απο κατασκευαστικο ελαττωμα.οταν το ειχα παρει ο τυπος που εκανε τον ελεγχο(μεταχ) μου το ειπε οτι το εμφανιζει στο διαγνωστικο σαν βλαβη και οτι πρεπει να το αλλαξω εγω λογο οτι ηταν λαμογιο ολκης αν και τρομερος γνωστης δεν τον ακουσα και δεν το φτιαξα
Θα στειλουμε και ενα μέιλ όπου θα προτεινουμε καποιο ποσό για να λυθει συμβιβαστικά η διαφορα.
Κι ετσι θα κερδισουμε την υποθεση με μέιλ.
Lukas911
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάνω από όλα υπάρχουν κανόνες στην οδήγηση που οι περισσοτεροι επιδεικτικά παραβιάζουν. Αν το όριο ταχύτητας είναι 70-80 και εσύ κινείσαι με 150 παίζεις ρωσική ρουλέτα την ζωή σου και ενδεχομένως και την ζωή αλλωνώνΤα πραγματα οδο αφορα το οδηγικο κομματι ειναι απλα. Ναι, υπαρχουν πολλοι που ειναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΙ οδηγικα αναμεσα μας. Υπαρχουν ακομα περισσοτεροι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ειναι. Υπαρχουν ελαχιστοι που αποδεχονται οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Υπαρχει ενα ΤΡΑΓΙΚΟ και ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ οδικο δικτυο στο μεγαλυτερο μερος της επικρατειας αλλα και ενα σημαντικο πολυ καλης ποιοτητας. Υπαρχει επισης μια αμφιλεγομενη σημανση του ΚΟΚ στους δρομους, συνηθως πολυ μακρυα απο τις συνθηκες κυκλοφοριας απο το 2016 που ζουμε. Τελος, υπαρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ να ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ τους κινδυνους του μοιραιου πριν την "κακια στιγμη".
Αυτα.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.943
- Πόντοι
- 2.606
να συμπληρωσω το αμαξι πηγε για παλιοσιδερα οταν ενημερωσα την ασφαλιστικη μου γιατι ειχε μικτη το πρωτο πραγμα που με ρωτησαν δεν ηταν αν χτυπησα εγω αν επαθα κατι η εστω το αυτοκινητο αλλα αν κατεστρεψα τις μπαρες στην εθνικη μα το χριστο οποιος δεν με πιστευει στα αρχιδια μουΤύπε αυτα ας τα επικαλεσθει η εταιρια. Εμεις θα υποστηριξουμε οτι ολα λειτουργουσαν ρολόι και δεν ανοιξε ο αεροσακος απο κατασκευαστικο ελαττωμα.
Θα στειλουμε και ενα μέιλ όπου θα προτεινουμε καποιο ποσό για να λυθει συμβιβαστικά η διαφορα.
Κι ετσι θα κερδισουμε την υποθεση με μέιλ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 936
- Εμφανίσεις
- 62K
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις