Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
κάλο παράδεισο να έχει ο τύπος... άλλα εμένα προσωπικά θα ησυχάσουν τα αυτάκια μου!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
το τελευταιο διαστημα ηταν πολυ ανεβασμενος με την επερχομενη εναρξη του προγραμματος του...δεν κρατιοταν, μονο αυτο ειχε στο μυαλο του.....(αυριο ξεκινουσε)

στις προβες του τα εδινε ολα!

λενε

Επισκέπτης
Εφυγε ενας σπουδαίος καλλιτεχνης,τοσο νεος,ομορφος και πετυχυμένος και κάποιοι βρηκαν ευκαιρια να πουν πως τα θελε ο κώλος του επειδη ετρεχε..λες και αυτο εχει σημασια...ζώα ειναι ρε π#&%στη μοτι κριμα ρε γαμωτοοο!:' (((((

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
κάλο παράδεισο να έχει ο τύπος... άλλα εμένα προσωπικά θα ησυχάσουν τα αυτάκια μου!
τυπε ουτε εγω ακουγα...γενικα δεν ακουω ελληνικα.....αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι υπερβολικο το μνμ σου?

εξαλλου δεν μας υποχρεωσε κανεις με το ζορι να τον ακουμε

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ας μην ετρεχε με το περιπτερο.χτυπησαν και οι κοπελες

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
:tooth: να συμπληρωσω το αμαξι πηγε για παλιοσιδερα οταν ενημερωσα την ασφαλιστικη μου γιατι ειχε μικτη το πρωτο πραγμα που με ρωτησαν δεν ηταν αν χτυπησα εγω αν επαθα κατι η εστο το αυτοκινητο  αλλα αν κατεστρεψα τις μπαρες στην εθνικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μα το χριστο οποιος δεν με πιστευει στα αρχιδια μου

χαχαχααχ τραγικο

εγω τρακαρα ασχημα πριν κανα μηνα και ολοι με ρωταγανε πως ειναι το αμαξι χαχααχ

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εφυγε ενας σπουδαίος καλλιτεχνης,τοσο νεος,ομορφος και πετυχυμένος και κάποιοι βρηκαν ευκαιρια να πουν πως τα θελε ο κώλος του επειδη ετρεχε..λες και αυτο εχει σημασια...ζώα ειναι ρε π#&%στη μοτι κριμα ρε γαμωτοοο!:' (((((

Κανεις δε λεει αυτο, απλα οτι το ρισκαρε οδηγωντας, μαλλον, απερισκεπτα. Εννοειται οτι σημασια εχει η ΖΩΗ που χαθηκε. Φυσικα περισσοτερο απο το οτι ηταν ομορφος και πετυχημενος.  ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δυστυχως πολλοι δε γνωριζουν ουτε τους κανονες ασφαλειας, ουτε τα στατιστικα, ουτε τις πιθανοτητες αλλα και οταν τα γνωριζουν τα αγνοουν. Ακομη δε περισσοτερο δε γνωριζουν, οι λατρεις της ταχυτητας κυριως, οτι ο "καλυτερος οδηγος" ειναι αυτος που κινειται με την ασφαλεστερη ταχυτητα ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ. Και οι συνθηκες ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ.

Αυτα.

:rockon:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εν τω μεταξυ εδω στο μενιδισταν ολοι οι καγκουρες κυκλοφορανε με τα μπουρδελα τους με τερμα παντελιδη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
:tooth: να συμπληρωσω το αμαξι πηγε για παλιοσιδερα οταν ενημερωσα την ασφαλιστικη μου γιατι ειχε μικτη το πρωτο πραγμα που με ρωτησαν δεν ηταν αν χτυπησα εγω αν επαθα κατι η εστω το αυτοκινητο  αλλα αν κατεστρεψα τις μπαρες στην εθνικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μα το χριστο οποιος δεν με πιστευει στα αρχιδια μου

Τελικα, τις κατεστρεψες???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κανεις δε λεει αυτο, απλα οτι το ρισκαρε οδηγωντας, μαλλον, απερισκεπτα. Εννοειται οτι σημασια εχει η ΖΩΗ που χαθηκε. Φυσικα περισσοτερο απο το οτι ηταν ομορφος και πετυχημενος.  ;)
Ναι η ζωή που χαθηκε ειναι κρίμα και που δεν θα τον ξαναδούμε και ακούσουμε ποτέ.
Ηταν πραγματικα ΤΕλειος

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Και ο συνοδηγός φταίει.... Οταν καποιος τρεχει σαν τρελός του ζητάς να σε κατεβάσει την ιδια στιγμη κατω.αλλιως φταις κ εσυ

Πηγαινε στο νημα με τις Ελεεινιδες και πες οτι "ημουν στο αυτοκινητο του Παντελιδη, μετα απο clubbing και ετρεχε σαν τρελος και του ειπα να σταματησει και κατεβηκα"!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lukas911

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
ολα ειναι σχετικα φιλε εχω βγει απο τροχαιο χωρις γρατζουνια(!) απο αμαξι που δεν θες να διανοηθεις πως εγινε και οι αεροσακοι δεν ανοιξαν γιατι ειχε βλαβη το εγκεφαλακι που τους ελεγχει μονο ζωνη φοραγα μαρκα αυτοκινητου και περισσοτερα δεν μπορω να σου πω
Όλα εξαρτώνται από την σφοδρότητα του χτυπήματος,τα μετωπικά είναι τα πιο επικίνδυνα, έχω δει και εγώ αυτοκίνητο μπροστά μου που  έξυσε τις μπάρες και έφερε πολλές τούμπες αλλά δεν υπήρξε συγκρουση  και οι  επιβαίνοντες ήταν σχετικά καλά. Αυτο ειναι ομως και θεμα τυχης  

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.946
Πόντοι
2.606
Τελικα, τις κατεστρεψες???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ναι σου λεω εγινε μακελειο μετα που ρωτησα καποιον μου ειπε οτι η ασφαλιστικη μου πρεπει να πληρωσει και τις μπαρες που καταστραφηκαν  :2funny:

Επισκέπτης
Πηγαινε στο νημα με τις Ελεεινιδες και πες οτι "ημουν στο αυτοκινητο του Παντελιδη, μετα απο clubbing και ετρεχε σαν τρελος και του ειπα να σταματησει και κατεβηκα"!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε πα να ταν και ο Λεοναρντο Ντικαπριο..εγω θα του ζήταγα να με κατεβασει

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Ναι η ζωή που χαθηκε ειναι κρίμα και που δεν θα τον ξαναδούμε και ακούσουμε ποτέ.
Ηταν πραγματικα ΤΕλειος

ενα χαρτομαντιλο παρακαλω για την κυρια γιατι ειναι ετοιμη να βαλει τα κλαματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom