livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
οταν οδηγεις εισαι σφαιρα στη θαλαμη. οφειλεις να εισαι νηφαλιος και προσεκτικος. οι παθητικοι συμμετοχοι ενος ατυχηματος ειναι το κριμα.
ο μονος που τα φωναζει με το ονομα τους για χρονια ειναι ο ιαβερης.
οταν οδηγεις εισαι σφαιρα στη θαλαμη. οφειλεις να εισαι νηφαλιος και προσεκτικος. οι παθητικοι συμμετοχοι ενος ατυχηματος ειναι το κριμα.
επισης βλακακορε αγαμησου πορδε
βρε αμα ειναι να σε βρει σε βρίσκει...αλλά καλό ειναι να μην προκαλείς την τυχη σου...δεν τον Σουμαχερ τον ειχε φαει η ασφαλτος και τον έστειλε το χιονι...τι ψαχνεις τωρα να βρεις με τα μεταφυσικά
συμφωνω σε αυτο . και εγω μπορει μερικες φορες να τρεχω αλλα οποτε εχω κοσμο μεσα παω σαν χελωνα. δεν μου βγαινει να τρεξω. μονος μου ομως κοντραρω rally acropolis χαχα
η τραγικη ειρωνια ειναι πως πριν 3 χρονια ειχαν βγαλει ενα δημοσιευμα φαρσα...και τον ειχαν βγαλει νεκρο με τον ιδιο ακριβως τροπο... οτι και να λεμε το παλικαρι πηγε αδικα... κριμα
Ετσι ειναι.οταν οδηγεις εισαι σφαιρα στη θαλαμη. οφειλεις να εισαι νηφαλιος και προσεκτικος. οι παθητικοι συμμετοχοι ενος ατυχηματος ειναι το κριμα.
Το τιμόνι ήταν στα δικά του χέρια, σε μεγάλο ποσοστό αυτός που οδηγάει καθορίζει τη θα γίνει. Είναι πολύ κρίμα που έφυγε ένα νέο παιδί και δυο κοπέλες είναι άσχημα. Αλλά κάποιος φταίει για αυτό που έγινε και δεν είναι ούτε η τύχη ούτε η μύρα ούτε οι Αμερικάνοι.δεν πεθαναν ακομα... χαροπαλευουν... αδικα θα πανε..ναι... αλλα και το παλικαρι 32 χρονων αδικα πηγε... μη τρελαθουμε
Το τιμόνι ήταν στα δικά του χέρια, σε μεγάλο ποσοστό αυτός που οδηγάει καθορίζει τη θα γίνει. Είναι πολύ κρίμα που έφυγε ένα νέο παιδί και δυο κοπέλες είναι άσχημα. Αλλά κάποιος φταίει για αυτό που έγινε και δεν είναι ούτε η τύχη ούτε η μύρα ούτε οι Αμερικάνοι.
Γιατιιιιιιιιιιιιιι? :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Απο τη ζήλεια τους τν έφαγαν! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Γιατιιιιιιιιιιιιιι? :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Απο τη ζήλεια τους τν έφαγαν! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Κρίμα το παλικάρι. Οι κανόνες οδικής κυκλοφορίας είναι μελετημένοι και αν τους τηρείς πολύ δύσκολα θα τρακάρεις.. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν τηρούμε τίποτα και όχι απλά δεν τηρούμε, αλλά ξεφτιλίζουμε όλους τους κανόνες με τα μπούνια. 150 σε δρόμους με όριο 90 κλπ..
Καλα, αυτο ασ'το, μεγαλη συζητηση. Κατα τα λοιπα συμφωνουμε.
Υπάρχει μία μαλακισμένη αντίληψη στο μέσο Έλληνα οδηγό. Έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ή θέλει να το παίξει Νίκι Λάουντα!
Υπάρχει μία μαλακισμένη αντίληψη στο μέσο Έλληνα οδηγό. Έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ή θέλει να το παίξει Νίκι Λάουντα!