Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Επειδή τυγχάνω ανενημέρωτος μάγκες ... Το ενδεχόμενο της θανατηφόρου πίπας έχει διερευνηθεί!?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Επειδή τυγχάνω ανενημέρωτος μάγκες ... Το ενδεχόμενο της θανατηφόρου πίπας έχει διερευνηθεί!?

εγω παντως που ειμαι φαν του συγκεκριμενου σπορ που λες το ξανασκεφτομαι με αυτα και αυτα γινονται πολλες μαλακιες

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
επιβεβαιωθηκα για την μεγαλη παρουσια του κοσμου
γινοταν χαμος
καλα κανανε και πηγαν οσοι ηθελαν και εγω θα πηγαινα εψινα και γκομενακι αλλα μου φανηκε υπερβολικο τελικα και δεν πηγα

Μαλακία σου ... τι θα λες στα εγγόνια σου ρε, ότι όταν μακαρίζανε τον παντέλο εγώ έγραφα στο μπού!?

Ντεκαντάνς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467
Φίλε μου, σοβάρα τώρα οι συγκρίσεις που κάνεις είναι εκτός πραγματικότητας ... όχι μόνο διότι απλά δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή μεταξύ των δύο συμβάντων (πρόσωπα, οχήματα, καταστάσεις κτλ) αλλά και για ένα πρόσθετο λόγο ... δες στο google earth την χάραξη της παλιάς ταμπουρέλο και το σημειο του ατυχήματος ... καθοριστικός παράγοντας είναι πάντα το πλάτος του οδοστρώματος και η καμπυλότητα της στροφής (δηλ η ακτίνα ενός υποθετικού κύκλου που η συγκεκριμένη στροφή αποτελεί τόξο του στο σημείο του apex) ... στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να συγκρίνεις γάτα με λεοπάρδαλη.

Αυτό βέβαια δεν κάνει το παντέλο λιγότερο χερά από αυτό τον Σέννα που είπες ... να εξηγούμαστε ...

Εμένα πάλι μου θυμίζει το ατύχημα του Σκετίνο με το Costa Concordia. Οι ομοιότητες πολλές. Ο Σκετίνο ήταν πιωμένος και περιστοιχιζόταν από γκόμενες. Η στροφή ήταν δεξιά, το πλοίο βρήκε και σύρθηκε σε κοφτερά υλικά για πολλά μέτρα και μετά ντελάπαρε.  

(Ό,τι νά 'ναι...)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εμένα πάλι μου θυμίζει το ατύχημα του Σκετίνο με το Costa Concordia. Οι ομοιότητες πολλές. Ο Σκετίνο ήταν πιωμένος και περιστοιχιζόταν από γκόμενες. Η στροφή ήταν δεξιά, το πλοίο βρήκε σε σύρθηκε σε κοφτερά υλικά για πολλά μέτρα και μετά ντελάπαρε.  

ΘΕ-ΟΣ ... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Παντως αν ο τραυματισμος προηλθε απο τις μπαριερες , ειναι εν θεμα. Αυτες οι μπαριερες, ειναι για να σωζουν η για να σφαζουν?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
77.139
Πόντοι
41.129
Παντως αν ο τραυματισμος προηλθε απο τις μπαριερες , ειναι εν θεμα. Αυτες οι μπαριερες, ειναι για να σωζουν η για να σφαζουν?

αυτό που λες είναι σχετικο, αν δεν ηταν βαριας κατασκευης τωρα ο παντελος θα ειχε πηδηξει σαν τους Ντιουκς μεσα

στη βουλιαγμενης με το τανκς του και θα εσπερνε τον θανατο καλυτερα ενας παρα δεκα,ετσι νομιζω εγω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μέσω καλέσματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 το απόγευμα φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή θα βρεθούν στο σημείο του δυστυχήματος για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του

το γραφω και εδω για οποιον θελει

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν είναι κανένα θέμα,για να σώζουν είναι αυτοκίνηταδες,για μοτο δεν το συζητώ. Αλλά όταν πέφτει πάνω τους το τανκ με χίλια εσύ τι περίμενες να σου κάνουν οι μπάρες?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
77.139
Πόντοι
41.129

:rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

πραγματογνωμοσυνες και μαλακιες... ετρεχε σαν πουστης και μεθυσμένος ... μενει να βρουν (ευκολο) αν η συνοδηγος κοπελια του ρουφαγε

το καυλι κατά τη διαδρομή και αυτος εχυσε πανω στη στροφη χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου από την καυλα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αυτό που λες είναι σχετικο, αν δεν ηταν βαριας κατασκευης τωρα ο παντελος θα ειχε πηδηξει σαν τους Ντιουκς μεσα

στη βουλιαγμενης με το τανκς του και θα εσπερνε τον θανατο καλυτερα ενας παρα δεκα,ετσι νομιζω εγω

ρε φίλε, μήπως μπορείς να επαναδιατυπώσεις τον συλλογισμό σου γιατί δεν πιάνω ούτε την πρώτη ούτε την δεύτερη πρόταση. τι θέλεις να πεις ποιητή.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.853
Πόντοι
3.656

τυπε μετα τις φαρμακομουνες,θα εχουμε και τις φαρμακοστομες δηλαδη;  :S

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πολυ σιγουρια υπαρχει απο παντου στο οτι οδηγος ηταν 100% ο παντελιδης και οχι καποια κοπελα ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.262
Πόντοι
25.467

Η αντοχή τους είναι συγκεκριμμένη και αφορά την πρόσκρουση με συγκεκριμμένα χλμ/ώρα. Τώρα αν κάποιος έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια ταχύτητος, δεν φορά καμία προφύλαξη και περίμένει να τον σώσουν οι μπάρες... ουδεν σχόλιον.

Ώρες είναι να κάνουμε αγωγή στο κράτος, γιατί οι μπάρες δεν είναι από ανρθακονήματα,  επειδή γουστάρουμε να οδηγούμε πιωμένοι και ξέζωτοι με 220 χλμ/ώρα στην  Πάρνηθος στο Μενίδι.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom