pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Επειδή τυγχάνω ανενημέρωτος μάγκες ... Το ενδεχόμενο της θανατηφόρου πίπας έχει διερευνηθεί!?
επιβεβαιωθηκα για την μεγαλη παρουσια του κοσμου
γινοταν χαμος
καλα κανανε και πηγαν οσοι ηθελαν και εγω θα πηγαινα εψινα και γκομενακι αλλα μου φανηκε υπερβολικο τελικα και δεν πηγα
Επειδή τυγχάνω ανενημέρωτος μάγκες ... Το ενδεχόμενο της θανατηφόρου πίπας έχει διερευνηθεί!?
Φίλε μου, σοβάρα τώρα οι συγκρίσεις που κάνεις είναι εκτός πραγματικότητας ... όχι μόνο διότι απλά δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή μεταξύ των δύο συμβάντων (πρόσωπα, οχήματα, καταστάσεις κτλ) αλλά και για ένα πρόσθετο λόγο ... δες στο google earth την χάραξη της παλιάς ταμπουρέλο και το σημειο του ατυχήματος ... καθοριστικός παράγοντας είναι πάντα το πλάτος του οδοστρώματος και η καμπυλότητα της στροφής (δηλ η ακτίνα ενός υποθετικού κύκλου που η συγκεκριμένη στροφή αποτελεί τόξο του στο σημείο του apex) ... στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να συγκρίνεις γάτα με λεοπάρδαλη.
Αυτό βέβαια δεν κάνει το παντέλο λιγότερο χερά από αυτό τον Σέννα που είπες ... να εξηγούμαστε ...
Μαλακία σου ... τι θα λες στα εγγόνια σου ρε, ότι όταν μακαρίζανε τον παντέλο εγώ έγραφα στο μπού!?
Ντεκαντάνς.
Εμένα πάλι μου θυμίζει το ατύχημα του Σκετίνο με το Costa Concordia. Οι ομοιότητες πολλές. Ο Σκετίνο ήταν πιωμένος και περιστοιχιζόταν από γκόμενες. Η στροφή ήταν δεξιά, το πλοίο βρήκε σε σύρθηκε σε κοφτερά υλικά για πολλά μέτρα και μετά ντελάπαρε.
Παντως αν ο τραυματισμος προηλθε απο τις μπαριερες , ειναι εν θεμα. Αυτες οι μπαριερες, ειναι για να σωζουν η για να σφαζουν?
δεν είναι κανένα θέμα,για να σώζουν είναι αυτοκίνηταδες,για μοτο δεν το συζητώ. Αλλά όταν πέφτει πάνω τους το τανκ με χίλια εσύ τι περίμενες να σου κάνουν οι μπάρες?Παντως αν ο τραυματισμος προηλθε απο τις μπαριερες , ειναι εν θεμα. Αυτες οι μπαριερες, ειναι για να σωζουν η για να σφαζουν?
πραγματογνωμοσυνες και μαλακιες... ετρεχε σαν πουστης και μεθυσμένος ... μενει να βρουν (ευκολο) αν η συνοδηγος κοπελια του ρουφαγε
το καυλι κατά τη διαδρομή και αυτος εχυσε πανω στη στροφη χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου από την καυλα...
αυτό που λες είναι σχετικο, αν δεν ηταν βαριας κατασκευης τωρα ο παντελος θα ειχε πηδηξει σαν τους Ντιουκς μεσα
στη βουλιαγμενης με το τανκς του και θα εσπερνε τον θανατο καλυτερα ενας παρα δεκα,ετσι νομιζω εγω
Παντως αν ο τραυματισμος προηλθε απο τις μπαριερες , ειναι εν θεμα. Αυτες οι μπαριερες, ειναι για να σωζουν η για να σφαζουν?