st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
μου φαινεται οτι βγαινει στο αρτ τιβι σε μια στοιχηματικη εκπομπηΠρέπει να είναι ο Ρουπακιάς
μου φαινεται οτι βγαινει στο αρτ τιβι σε μια στοιχηματικη εκπομπηΠρέπει να είναι ο Ρουπακιάς
ο ψηλος που ξεχωριζει στη πορτα γνωστη φυσιογνωμια
Εραστής;Ο Εκτορούλης.
Κρίμα το παλικάρι. Καλό ταξίδι να έχει
Κοιτώντας τις συνθήκες που πέθανε την στροφή (90 μοιρες καμπυλότητα) και τις μπαριέρες αυτό το ατύχημα πάντως μου θυμίζει πολυ σε μικρογραφία (μικρογραφια ατυχης εκφραση και οι δυο αφου πεθανανε)το ατύχημα που είχε ο Ayrton Senna στην πίστα της Ιμολα. Σχεδόν και οι δυο είχαν την ίδια ηλικία 32 Παντελίδης , 34 Senna (βεβαια ο ένας ήταν σε συνθήκες αγώνα καμία σχέση και ο άλλος επιβατηγό συμβατικό αμάξι με τις κοπελιές). RIP Πάντως
παλι καλα που δεν σου θυμιζει τη χυμα του σουμαχιερ στην πιστα του χιονοδρομικου τυπε :S
"- Θα γίνει ακόμη και έρευνα DNA για να αποδειχθεί εάν ο τραγουδιστής και οι δύο γυναίκες φορούσαν ζώνες ασφαλείας"Νέα δεδόμενα στην υπόθεση.
παλι καλα που δεν σου θυμιζει τη χυμα του σουμαχιερ στην πιστα του χιονοδρομικου τυπε :S
κλαιωωωωωω
Κοιτώντας τις συνθήκες που πέθανε την στροφή (90 μοιρες καμπυλότητα) και τις μπαριέρες αυτό το ατύχημα πάντως μου θυμίζει πολυ σε μικρογραφία (μικρογραφια ατυχης εκφραση και οι δυο αφου πεθανανε)το ατύχημα που είχε ο Ayrton Senna στην πίστα της Ιμολα. Σχεδόν και οι δυο είχαν την ίδια ηλικία 32 Παντελίδης , 34 Senna (βεβαια ο ένας ήταν σε συνθήκες αγώνα καμία σχέση και ο άλλος επιβατηγό συμβατικό αμάξι με τις κοπελιές). RIP Πάντως
με μπλε ειναι πριν τις αλλαγεςφιλε εμπλεξε την πουτσα με την βουρτσα !
πραγματικα ενσταση στο συγκεκριμενο ποστ και να διαγραφει απο το μπου αιωνιως.
ο σεννα ενας θρυλος της F-1 συγκριθηκε με το πως πηρε την στροφη ο παντελιδης στο ελληνικοοοοοο
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟοοοοοοοο μαγκες....ελεοςςςςςςςςςςςςςς
Νέα δεδόμενα στην υπόθεση.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=236990.0;attach=646737;image[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός ο Σέννας που λές δεν ηταν ηρωας οπως ο παντελος μας όμως ... άσε που ο Σέννας (κοίταξα μετά στο ιντερνέτι να μάθω ποιος είναι) ήταν και φλωράκος μάλλον ... πουστλέ κράνος με κατι κιτρινοπράσινες μαλακίες πάνω, κόκκινο αμάξι σαν γύφτος καρπουζάς ... άσε που φορούσε και ζώνη ασφαλείας ο φλούφλης ...