Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

3001970_513x602.jpg

τυπε  εχει ψωμι η υποθεση, το επιβεβαιωνει κ ο χιος αλλωστε :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Περιμένω πρωτοσέλιδο εξπρέσσο ...

"Πράκτορες-Δολιοφθορείς της Μερκελ δολοφόνησαν τον Παντέλο"

Στον Χίο ένας μαλάκας είπε ότι " ο Παντελίδης ήταν η αριστερή απάντηση στον ακροδεξιό Σφακιανάκη, γι' αυτό και τον φάγανε ...   "   :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking:

Φταίει το γαϊδούρι και βαράει το σαμάρι, αυτό έχει πάθει ο Νεοέλληνας μαλάκας.

:2funny:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Λεφτά έχουν ας φέρουν τον πραγματογνωμωνα του Σεννα να το αποδείξουν εκτός και αν οι τοξικολογικές εξετασεις δείξουν άλλο αποτέλεσμα αλλά εγώ νομίζω θα βγουν νωρίτερα παρα από την άλλη φορά με τον αλλο τον διασημο τυπα με το περιεργο επιθετο που πεθανε στον ύπνο του επειδή επαίρνε αναβολικά

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Λεφτά έχουν ας φέρουν τον πραγματογνωμωνα του Σεννα να το αποδείξουν εκτός και αν οι τοξικολογικές εξετασεις δείξουν άλλο αποτέλεσμα αλλά εγώ νομίζω θα βγουν νωρίτερα παρα από την άλλη φορά με τον αλλο τον διασημο τυπα με το περιεργο επιθετο που πεθανε στον ύπνο του επειδή επαίρνε αναβολικά

Φίλος εγώ ειμαι σίγουρος ότι από τις τοξικολογικές θα φανεί ξεκάθαρα το κολλημένο γκάζι του μερσεντέ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Φίλος εγώ ειμαι σίγουρος ότι από τις τοξικολογικές θα φανεί ξεκάθαρα το κολλημένο γκάζι του μερσεντέ.

βλεπεις να ζητάμε κι άλλη αποζημειωση από τους γερμανους αφου μας δωσουν αυτην για τα κατοχικα τυπε?  :S

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Είχε χυθεί κόκα κόλα με έξτρα ανθρακικό και κόλλησε η σόλα του παπουτσιού του Π.Π.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
με μπλε ειναι πριν τις αλλαγες
http://[URL unfurl="true"]www.gdecarli.it/Circuiti/ITA/ITA%20Imola%201994A.gif[/img[/URL]]

είναι φανερό ότι καμπυλότητα μοιαζει αρκετα και οι μπαριερες εξισου προιστορικες και κοφτερες (20 χρόνων)
[img]http://xxximagehosting.com/images/al5Fscxqmo/gefiraturn___JLFmt5VG4j.png

Αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις τύπε να μην σε κρατάμε η έξοδος και το Χ ειναι απο κεί...  ;)

Στο ατύχημα του Σέννα η πρόσκρουση γίνεται από την δεξιά πλευρά του οχήματος.

Στην παρόν ατύχημα η πρόσκρουση έγινε από ποιά πλευρά του οχήματος;
Μπορείς να μας υποδείξεις στο χάρτη του Google σε ποιό ρεύμα κινούνταν το όχημα και σε ποιό ακριβώς σημείο έγινε η πρόσκρουση;

Ρωτάω διότι δεν ξέρω / δεν έχω καταλάβει τι έγινε ακριβώς.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.852
Πόντοι
9.931
Φανταστείτε να ειχε πεθανει ο Ρεμος τη θα γραφόταν...οτι τον έφαγε ο Πηλαδακης γιατί δεν του καθόταν η η Υβόννη Μπόσνιακ για να τον κληρονομήσει! :2funny:

Ο Πηλαδακης πάντως έσκασε μύτη στην κηδεία κρατώντας το χερι της Ειρηνης Παπαδοπουλου και δίπλα του ηταν η πρωην γυναικα του Ντορέττα Παπαδημητρίου...άρχοντας :sunglasses: εγω στη θεση μετα την κηδεια θα τις πρότεινα  να κανουμε ενα τριο για να τιμήσουμε τον εκλιπόντα!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτη η μαλακια του νεοΕλληνα οτι οοοοολος ο κοσμος παιρνει ναρκωτικα...

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φανταστείτε να ειχε πεθανει ο Ρεμος τη θα γραφόταν...οτι τον έφαγε ο Πηλαδακης γιατί δεν του καθόταν η η Υβόννη Μπόσνιακ για να τον κληρονομήσει! :2funny:

Ο Πηλαδακης πάντως έσκασε μύτη στην κηδεία κρατώντας το χερι της Ειρηνης Παπαδοπουλου και δίπλα του ηταν η πρωην γυναικα του Ντορέττα Παπαδημητρίου...άρχοντας :sunglasses: εγω στη θεση μετα την κηδεια θα τις πρότεινα  να κανουμε ενα τριο για να τιμήσουμε τον εκλιπόντα!

Κι ο Αντουάν στα 4 για πλαστικό ή κρεάτινο.
Ότι κάτσει, αν καλύτερα γι' αυτόν θα 'ταν ο Αμοκάτσι.

:grin:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Στο ατύχημα του Σέννα η πρόσκρουση γίνεται από την δεξιά πλευρά του οχήματος.

Στην παρόν ατύχημα η πρόσκρουση έγινε από ποιά πλευρά του οχήματος;
Μπορείς να μας υποδείξεις στο χάρτη του Google σε ποιό ρεύμα κινούνταν το όχημα και σε ποιό ακριβώς σημείο έγινε η πρόσκρουση;

Ρωτάω διότι δεν ξέρω / δεν έχω καταλάβει τι έγινε ακριβώς.

Δεν ξερω να σου απαντήσω σίγουρα και δεν εχω εμπιστοσύνη και στα μεντια το τι λενε πχ η κοπελα του αρχικά είχαν πει ότι καθόταν πίσω ενω τελικα αυτή ηταν η συνοδηγός.

Και που ξέρεις ότι δεν θα το κάνει το βράδυ...? Ενας θεός ξερει τι γινονται πίσω απο τις κλειστές πόρτες.

Αυτή που πραγματικά ήταν σε αθλια κατασταση ήταν η Πάολα... περπατούσε κυριολεκτικά σαν φάντασμα αν την αφήναν απο το χερι θα έπεφτε στην ασφαλτο σίγουρα. Δυο απώλειες μέσα σε μια βδοάμαδα θα χρειαστεί πολλές διακοπές σίγουρα...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Στον Χίο ένας μαλάκας είπε ότι " ο Παντελίδης ήταν η αριστερή απάντηση στον ακροδεξιό Σφακιανάκη, γι' αυτό και τον φάγανε ...   "   :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking: :jerking:

Φταίει το γαϊδούρι και βαράει το σαμάρι, αυτό έχει πάθει ο Νεοέλληνας μαλάκας.

:2funny:
τυπε παλούκι ο Νότης όμως όταν του την στησαν οι αναρχοαριστεροι στην Βουλιαγμένης με το gtr του την σκαπουλαρησε....:))))))

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το τελευταίο χειροκρότημα...
Μέγα πλήθος στο τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη

Το τελευταίο «αντίο» στον Παντελή Παντελίδη είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι, αλλα και εκατοντάδες θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Η σορός του έφτασε, υπό τους ήχους της μπάντας του που έπαιζε ένα δικό του τραγούδι, στις 10 το πρωί στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία,  όπου από νωρίς γινόταν το αδιαχώρητο.

Εκατοντάδες άτομα περίμεναν υπομονετικά στην ουρά προκειμένου να εισέλθουν στον Ναό, όπου η σορός του τραγουδιστή είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Δεκάδες και τα στεφάνια από φίλους και συναδέλφους του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μεταξύ των καλλιτεχνών που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία ήταν ο Αντώνης Ρέμος, η Άντζελα Δημητρίου, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Βασίλης Καρράς, η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στις 2 το μεσημέρι εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία και στη συνέχεια το λευκό φέρετρο, τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, το πηλίκιο και τα παράσιμά του από το Πολεμικό Ναυτικό, πήρε το δρόμο για το κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.

Η πομπή ξεκίνησε από την Ελευθερίου Βενιζέλου, που βρίσκεται η εκκλησία και διένυσε περίπου δύο χιλιόμετρα μέχρι το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, στη λεωφόρο Τατοΐου.

Λόγω του πλήθους διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Ελ. Βενιζέλου και την Λ. Τατοΐου, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή.

Μέσω καλέσματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 7 το απόγευμα φίλοι και θαυμαστές του τραγουδιστή θα βρεθούν στο σημείο του δυστυχήματος για να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Την ίδια ώρα, επίσημο πόρισμα για τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικού της Τροχαίας στον Ελεύθερο Τύπο, η ταχύτητα του οχήματος την ώρα του δυστυχήματος υπολογίζεται στα 100-150 χλμ./ώρα. Το μαύρο τζιπ προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο και στη συνέχεια στα μεταλλικά κάγκελα, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Η ίδια πηγή ανέφερε πως «ο οδηγός και η 30χρονη συνοδηγός δεν φορούσαν ζώνες» και πως μόνο η 21χρονη, η οποία βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και τραυματίστηκε ελαφρά, φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Ο αξιωματικός της Τροχαίας επισήμανε, επίσης, πως οι αερόσακοι του οχήματος άνοιξαν κανονικά και πως ακόμα και να φορούσε ζώνη ασφαλείας ο Π.Παντελίδης δεν θα είχε σωθεί, καθώς τραυματίστηκε θανάσιμα από λαμαρίνες.

επιβεβαιωθηκα για την μεγαλη παρουσια του κοσμου
γινοταν χαμος
καλα κανανε και πηγαν οσοι ηθελαν και εγω θα πηγαινα εψινα και γκομενακι αλλα μου φανηκε υπερβολικο τελικα και δεν πηγα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
πηγαινε στα 40 τυπε  :S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.852
Πόντοι
9.931
Δεν ξερω να σου απαντήσω σίγουρα και δεν εχω εμπιστοσύνη και στα μεντια το τι λενε πχ η κοπελα του αρχικά είχαν πει ότι καθόταν πίσω ενω τελικα αυτή ηταν η συνοδηγός.

Και που ξέρεις ότι δεν θα το κάνει το βράδυ...? Ενας θεός ξερει τι γινονται πίσω απο τις κλειστές πόρτες.

Για αυτη την κατηγορία ανθρώπων δεν με εκπλήσσει τίποτα, είμαι σίγουρος οτι εχουν ξεπεράσει το στάδιο του απλού κλασσικού γαμησιού (ένας άνδρας- μια γυναίκα) προ πολλού :rockon:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Φίλε μου, σοβάρα τώρα οι συγκρίσεις που κάνεις είναι εκτός πραγματικότητας ... όχι μόνο διότι απλά δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή μεταξύ των δύο συμβάντων (πρόσωπα, οχήματα, καταστάσεις κτλ) αλλά και για ένα πρόσθετο λόγο ... δες στο google earth την χάραξη της παλιάς ταμπουρέλο και το σημειο του ατυχήματος ... καθοριστικός παράγοντας είναι πάντα το πλάτος του οδοστρώματος και η καμπυλότητα της στροφής (δηλ η ακτίνα ενός υποθετικού κύκλου που η συγκεκριμένη στροφή αποτελεί τόξο του στο σημείο του apex) ... στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να συγκρίνεις γάτα με λεοπάρδαλη.

Αυτό βέβαια δεν κάνει το παντέλο λιγότερο χερά από αυτό τον Σέννα που είπες ... να εξηγούμαστε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom