txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
τυπε εχει ψωμι η υποθεση, το επιβεβαιωνει κ ο χιος αλλωστε
Περιμένω πρωτοσέλιδο εξπρέσσο ...
"Πράκτορες-Δολιοφθορείς της Μερκελ δολοφόνησαν τον Παντέλο"
Λεφτά έχουν ας φέρουν τον πραγματογνωμωνα του Σεννα να το αποδείξουν εκτός και αν οι τοξικολογικές εξετασεις δείξουν άλλο αποτέλεσμα αλλά εγώ νομίζω θα βγουν νωρίτερα παρα από την άλλη φορά με τον αλλο τον διασημο τυπα με το περιεργο επιθετο που πεθανε στον ύπνο του επειδή επαίρνε αναβολικά
Φίλος εγώ ειμαι σίγουρος ότι από τις τοξικολογικές θα φανεί ξεκάθαρα το κολλημένο γκάζι του μερσεντέ.
Φίλος εγώ ειμαι σίγουρος ότι από τις τοξικολογικές θα φανεί ξεκάθαρα το κολλημένο γκάζι του μερσεντέ.
Είχε χυθεί κόκα κόλα με έξτρα ανθρακικό και κόλλησε η σόλα του παπουτσιού του Π.Π.
βλεπεις να ζητάμε κι άλλη αποζημειωση από τους γερμανους αφου μας δωσουν αυτην για τα κατοχικα τυπε? :S
με μπλε ειναι πριν τις αλλαγες
http://[URL unfurl="true"]www.gdecarli.it/Circuiti/ITA/ITA%20Imola%201994A.gif[/img[/URL]]
είναι φανερό ότι καμπυλότητα μοιαζει αρκετα και οι μπαριερες εξισου προιστορικες και κοφτερες (20 χρόνων)
[img]http://xxximagehosting.com/images/al5Fscxqmo/gefiraturn___JLFmt5VG4j.png
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις τύπε να μην σε κρατάμε η έξοδος και το Χ ειναι απο κεί... ;)
Είχε χυθεί κόκα κόλα με έξτρα ανθρακικό και κόλλησε η σόλα του παπουτσιού του Π.Π.
Φανταστείτε να ειχε πεθανει ο Ρεμος τη θα γραφόταν...οτι τον έφαγε ο Πηλαδακης γιατί δεν του καθόταν η η Υβόννη Μπόσνιακ για να τον κληρονομήσει!
Ο Πηλαδακης πάντως έσκασε μύτη στην κηδεία κρατώντας το χερι της Ειρηνης Παπαδοπουλου και δίπλα του ηταν η πρωην γυναικα του Ντορέττα Παπαδημητρίου...άρχοντας εγω στη θεση μετα την κηδεια θα τις πρότεινα να κανουμε ενα τριο για να τιμήσουμε τον εκλιπόντα!
Στο ατύχημα του Σέννα η πρόσκρουση γίνεται από την δεξιά πλευρά του οχήματος.
Στην παρόν ατύχημα η πρόσκρουση έγινε από ποιά πλευρά του οχήματος;
Μπορείς να μας υποδείξεις στο χάρτη του Google σε ποιό ρεύμα κινούνταν το όχημα και σε ποιό ακριβώς σημείο έγινε η πρόσκρουση;
Ρωτάω διότι δεν ξέρω / δεν έχω καταλάβει τι έγινε ακριβώς.
Φανταστείτε να ειχε πεθανει ο Ρεμος τη θα γραφόταν...οτι τον έφαγε ο Πηλαδακης γιατί δεν του καθόταν η η Υβόννη Μπόσνιακ για να τον κληρονομήσει!
Ο Πηλαδακης πάντως έσκασε μύτη στην κηδεία κρατώντας το χερι της Ειρηνης Παπαδοπουλου και δίπλα του ηταν η πρωην γυναικα του Ντορέττα Παπαδημητρίου...άρχοντας εγω στη θεση μετα την κηδεια θα τις πρότεινα να κανουμε ενα τριο για να τιμήσουμε τον εκλιπόντα!
τυπε παλούκι ο Νότης όμως όταν του την στησαν οι αναρχοαριστεροι στην Βουλιαγμένης με το gtr του την σκαπουλαρησε....)))))Στον Χίο ένας μαλάκας είπε ότι " ο Παντελίδης ήταν η αριστερή απάντηση στον ακροδεξιό Σφακιανάκη, γι' αυτό και τον φάγανε ... "
Φταίει το γαϊδούρι και βαράει το σαμάρι, αυτό έχει πάθει ο Νεοέλληνας μαλάκας.
και εγω θα πηγαινα εψινα και γκομενακι αλλα μου φανηκε υπερβολικο τελικα και δεν πηγα
Δεν ξερω να σου απαντήσω σίγουρα και δεν εχω εμπιστοσύνη και στα μεντια το τι λενε πχ η κοπελα του αρχικά είχαν πει ότι καθόταν πίσω ενω τελικα αυτή ηταν η συνοδηγός.
Και που ξέρεις ότι δεν θα το κάνει το βράδυ...? Ενας θεός ξερει τι γινονται πίσω απο τις κλειστές πόρτες.
Δεν ξερω να σου απαντήσω σίγουρα και δεν εχω εμπιστοσύνη και στα μεντια το τι λενε πχ η κοπελα του αρχικά είχαν πει ότι καθόταν πίσω ενω τελικα αυτή ηταν η συνοδηγός.