DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.595
- Πόντοι
- 41.129
Πότε είναι η επόμενη κηδεία που θα πάτε;
κατι τετοιο αναμενουμε να δουμε αυριο
Πότε είναι η επόμενη κηδεία που θα πάτε;
Εγω τουλαχιστον εχω δικια μου φωτο προφιλ εσεις τολματε να βαλετε εστω κατι δικο σας;;;
Αιντεε
Μη ξανα γραψεις για το ονομα μου!
κατι τετοιο αναμενουμε να δουμε αυριο
Ναι αυτοι που λενε διαφορα δεν νομιζω να εχουν δειξει ποτέ φωτο τους!αυτος τελικα,μονο αγιος δεν ειναι(συμφωνα και με το ονομα του).
Τα ανήλικα [ π.χ. mystiko ] τρώνε με την οικογένειά τους αυτή την ώρα. Ειδικά αν είναι gay τότε οι γονείς τα έχουν από κοντά μήπως και τους ανοίξει η όρεξη και για το .... άλλο ...
Εγω τουλαχιστον εχω δικια μου φωτο προφιλ εσεις τολματε να βαλετε εστω κατι δικο σας;;;
Αιντεε
Μη ξανα γραψεις για το ονομα μου!
Τι δικό σας;;; τη φατσα σας μηπως;; αμφιβαλλω...Γνωρίζετε ήδη, ότι έχω αναρτήσει πολλές φορές κάτι δικό μου. :-*
Λυπάμαι που δεν θα σας κάνω την χάρη
Τι δικό σας;;; τη φατσα σας μηπως;; αμφιβαλλω...
Και συνηθως οποιος λεει συνεχεια το ιδιο πραγμα...ειναι δικια του εμμονη.
Αν εισαι γκει εσυ και ο αλλος ο παππους δεν φταιω εγω απλα μην κανετε παραθεση στο ονομα μου!!!
Τελος bb!
Θύμωσε το γλυκούλι ...
συλληπητήρια στους οικείους του εν αρχή
και κατα δεύτερον για παρτούζα πήγαινε ο εκλιπόντας ? άκουσα ότι είχε 2 γυναίκες μέσα στο αμάξι
συλληπητήρια στους οικείους του εν αρχή
και κατα δεύτερον για παρτούζα πήγαινε ο εκλιπόντας ? άκουσα ότι είχε 2 γυναίκες μέσα στο αμάξι
Γιατι θλιβερο???? το σωστο δεν ειναι να πληρωσει καποιος για την κοπελα που σακατευτηκε??? αν ο Παντελιδης βρεθει μεθυσμενος και χασισομενος να πληρωσουν οι δικοι του (απο τα λεφτα του προφανως)Ειναι δεδομενο οτι θα κανουν αγωγη στην ασφαλιστικη εταιρια του αυτοκινητου.
Υπαρχει ομως μια ΜΙΚΡΗ λεπτομερεια.
Αν ο οδηγος βρεθει πιωμενος, η ασφαλιστικη πληρωνει αλλά μετα τα ζηταει απο τους συγγενεις του σκοτωμενου.
Θα συμβει πιθανοτατα το θλιβερο να πληρωνουν τις κοπελες η μανα του και ο πατερας του...
οχι τυπε, να επισκεφτουν την αρρωστη θεια τους στο νοσοκομειο τις πηγαινε.
οχι τυπε, να επισκεφτουν την αρρωστη θεια τους στο νοσοκομειο τις πηγαινε.
τυπε μετα θα ερχοταν η πυροσβεστικη να την απεγκλωβισει απο σεναΠαντως οταν διαβασα αυτο, θυμηθηκα μια φαση πριν χρονια που κοιμομασταν στο κρεβατι με τη γυναικα μου και εκανε τα χαραματα εναν πολυ δυνατο σεισμο. Θυμαμαι οτι αυθορμητα εκανα την κινηση να την καλυψω με το σωμα μου ενω γυρω πεφτανε αντικειμενα.