The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.449
- Πόντοι
- 25.467
Ειπα και ελαλησα. Επρεπε να σου αρκεί. Ληξις.
Όταν παίρνετε αυτό το αυταρχικο ύφος, ανατριχιάζω
Ειπα και ελαλησα. Επρεπε να σου αρκεί. Ληξις.
Ετσι ειχες πει αλεξ;;;
Δεν το πιστεύω εισαι εμπιστος σε αυτα..
στα 100 καίγεσαι.διαγραφεις προφίλ και με νέο κάνεις μια νέα αρχή. ....υρε δικέ μου 82000 ποστ έφτασες? Τι διαολο?
Ετσι ειχες πει αλεξ;;;
Δεν το πιστεύω εισαι εμπιστος σε αυτα..
Λες μετα τα 99.999 ποστ να αυτο-καταστρεφεται το προφιλ?στα 100 καίγεσαι.διαγραφεις προφίλ και με νέο κάνεις μια νέα αρχή. ....
τα βούρλα κάνουν τέτοιες κινήσεις....ξεμπερδέψου!
Το γνωρίζω.εμπιστος ειναι στειλε του.
Το γνωρίζω.
Λοιπον οταν στη στειλει να μου πεις γνωμη.
http://[URL unfurl="true"]www.volvoamazonpictures.se/car_photos/P120/1958/51/Volvo_P120_58_51_209_3.jpg[/img[/URL]]
Ρε παιδια;
Ένα τέτοιο κίτρινο καμπριο δεν έδωσε ο Μιγιαγκι στον Ντάνιελ Σαν για να βγάλει γκομενα την Ελίζαμπεθ Σου;
Μπονσααααάαιιιιιι.
????
[/quote]
Προσφατα περασε απο τα χερια μου ενα ασπρο volvo amazona για μια εμπροσθια επισκευη με αυτοκολητα στα πισω τζαμια γεματο αν ειναι εδω ο κατοχος τοτε ξερει
Λες μετα τα 99.999 ποστ να αυτο-καταστρεφεται το προφιλ?
Θυμαμαι ομως τον gl που οταν ξεπερασε τα 100.000 ποστ, εγραφε στο προφιλ απλως "πολλά" μηνυματα χωρις αριθμο.
Μονο οι γυναίκες του σαητ εχουν δει το πρόσωπο τουλες να εχεις την ιδια τυχη με τον gl ? εξαφανιστηκε μυστηριωδώς όπως και ο απολυτος !! εχετε πολλα κοινα, απειρα μυνηματα και κανεις δεν ειχε δει τις μουτσούνες τους
Σας το δωρησε κάνας Αλέκος;
Όταν παίρνετε αυτό το αυταρχικο ύφος, ανατριχιάζω
To thread πρεπει να μετονομαστεί: "Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης, ότι θέλετε να ξέρετε για αυτοκίνητα αντίκες, ο μπαμπας της Mystiko της αγόρασε Mini Cooper"...
Μπά...
Πιο εύστοχο θα ήταν να μετονομαστούν όλα τα "κοινωνικού περιεχομένου" νήματα σε : "Ημερήσια ενημέρωση για σαλιαρίσματα Alex 71", και να συνχωνευθούν.