Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Τα περισσοτερα απο δαυτα αρχηγε εχουν περασει απο τα χερια μου οδηγοντας τα και επισκευαζοντας τα. ;)

Τα σεβη μου!  :hi: :hi:

Μεγαλη αρρωστια. Μακαρι καποτε να μπορεσω και γω να ασχοληθω, απο αποψη χρονου και οικονομικα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Ενταξει, δεν ειναι κακο στην ηλικια της να θελει ενα αυτοκινητο που καπου ειδε-ακουσε-διαβασε οτι ειναι vintage και μοδατο. 19 χρονων ειναι (οπως λεει τουλαχιστον). Εμεις ξερουμε την ιστορια του επειδη τη ζησαμε!!!!  :grin:

Αφήστε ρε τις μαλακίες...

Οι γυναίκες επώνυμη τσάντα πάνε να αγοράσουν, και ξέρουν μέχρι και ποιός την γάζωσε.  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Τα περισσοτερα απο δαυτα αρχηγε εχουν περασει απο τα χερια μου οδηγοντας τα και επισκευαζοντας τα. ;)

Αν έχει περάσει και η δίπορτη κόκκινη αμαζόνα με τον άσπρο ουρανό, τότε γνωριζόμαστε.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ενταξει, δεν ειναι κακο στην ηλικια της να θελει ενα αυτοκινητο που καπου ειδε-ακουσε-διαβασε οτι ειναι vintage και μοδατο. 19 χρονων ειναι (οπως λεει τουλαχιστον). Εμεις ξερουμε την ιστορια του επειδη τη ζησαμε!!!!  :grin:
Εγω περιμενω να δω αν θα κανει παρατηρηση σε κανεναν αλλον ο Stardust που μιλανε για αυτοκινητα με το Μυστικο, ή το προβλημα του ηταν οτι την ρωτησα εγω τι αμαξι οδηγαει.

Τωρα που ρωτανε ολοι τι μοντελο εχει, πώς το πληροφορηθηκε, τι ξερει γι αυτο, κάνει την πάπια.
Μιλαμε για σιχαμενες καταστασεις.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αφήστε ρε τις μαλακίες...

Οι γυναίκες επώνυμη τσάντα πάνε να αγοράσουν, και ξέρουν μέχρι και ποιός την γάζωσε.  

Επειδη θα το πουν στις φιλες τους. Για το mini cooper ποια φιλη τους θα ενδιαφερθει οτι........... "Το Mini ήταν ένα μικρό οικονομικό αυτοκίνητο που κατασκευαζόταν από τον βρετανικό όμιλο αυτοκινήτων British Motor Corporation (BMC) και τις διαδόχους εταιρείες του, από τον Αύγουστο του 1959 έως τον Οκτώβριο του 2000. Αρχικά το μοντέλο κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις, ως Morris Mini-Minor και Austin Seven, το οποίο μετονομάστηκε σε Austin Mini τον Ιανουάριο του 1962, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές ακόμα εκδοχές και υπό αρκετές ονομασίες και σήματα εταιρειών. Κατά τη διάρκεια μιας παραγωγής που κράτησε 41 έτη, συνολικά 5.505.874 αντίτυπα όλων των εκδοχών του Mini κύλησαν από τη γραμμή παραγωγής, με αποτέλεσμα να γίνει το νούμερο 1 σε πωλήσεις βρετανικό αυτοκίνητο στη συνολική ιστορία της αυτοκίνησης."?????

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αλεκος κ μυστικο εσπασαν στην μαλακια παλι

φευγω απο το θρεντ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.595
Πόντοι
41.129
ειχε γυναικες γτ ηταν ο παντελιδης οχι γτ ειχε λεφτα

ολες οι ελλεινιδες που δεν ειναι θεουσες βουρλα κλπ εχουν στο παλμαρε ενα γαμησι η μια παρτουζα με διασημο για να το λενε στις φιλες τους

;) ;) ;)

εμ τι... ετσι τυχαια επιλέγονται οι μπαργουμαν και οι χορευτριες στα νυχτερινα μαγαζια ? πρεπει ν δειξουν σε καποιον το βαρος που εχουν τα πτυχια τους !!  :knockinb:  :knockinb:  :pipa2:  :pipa2:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Αν είστε, εξηγήστε μας ποια η διαφορά του ONE από το COOPER, καθώς και τινι τρόπω λαμβάνει το έμβλημα COOPER.  :)

την παλευεις ρε μλκα ?

και εγω cooper εχω και δεν εχω ιδεα. στα παπαρια μου γενικα.

ουτε καλα καλα ποσα κυβικα ειναι δεν ηξερα μεχρι προχθες.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειχε γυναικες γτ ηταν ο παντελιδης οχι γτ ειχε λεφτα

ολες οι ελλεινιδες που δεν ειναι θεουσες βουρλα κλπ εχουν στο παλμαρε ενα γαμησι η μια παρτουζα με διασημο για να το λενε στις φιλες τους

;) ;) ;)
τα βούρλα κάνουν τέτοιες κινήσεις....ξεμπερδέψου!

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εγω περιμενω να δω αν θα κανει παρατηρηση σε κανεναν αλλον ο Stardust που μιλανε για αυτοκινητα με το Μυστικο, ή το προβλημα του ηταν οτι την ρωτησα εγω τι αμαξι οδηγαει.

Τωρα που ρωτανε ολοι τι μοντελο εχει, πώς το πληροφορηθηκε, τι ξερει γι αυτο, κάνει την πάπια.
Μιλαμε για σιχαμενες καταστασεις.

Ειπαμε, θλιψη. Εγω τους γλενταω κατι τετοιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom