blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.216
- Πόντοι
- 26.096
τυπε μετα θα ερχοταν η πυροσβεστικη να την απεγκλωβισει απο σενα
τυπε μετα θα ερχοταν η πυροσβεστικη να την απεγκλωβισει απο σενα
Τι εννοεις το παλιο η το καινουριο;; ποιο ειναι το παλιο και ποιο το καινουριο;
να το δεις θα δουλευει στις τουαλετες απο κανα κωλαδικο με τασακι να της πετας το κερμαμεχρι αυριο θα εχω μαθει για αυτην
:SΕπειδη για χαζό δεν σε εχω, θα εικασω οτι απλώς τρολάρεις...
τυπε αν δεις τι τσιμπούκια ειχε μεσα στο αμαξι, και τροχαιο να μην γινοταν, θα τον στελανε μετα αδιαβαστο αυτές...συλληπητήρια στους οικείους του εν αρχή
και κατα δεύτερον για παρτούζα πήγαινε ο εκλιπόντας ? άκουσα ότι είχε 2 γυναίκες μέσα στο αμάξι
ειχε γυναικες γτ ηταν ο παντελιδης οχι γτ ειχε λεφτα
ολες οι ελλεινιδες που δεν ειναι θεουσες βουρλα κλπ εχουν στο παλμαρε ενα γαμησι η μια παρτουζα με διασημο για να το λενε στις φιλες τους
;) ;) ;)
Το ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβει
Ρε παιδιά μια παράκληση . Προσπαθούμε να δούμε ένα πόστ , μια είδηση για τον τίτλο του νήματος και μας έχετε πρήξει τον πούτσο με 13 σελίδες με σαιντ , μυστικο , βίντατζ αμάξια και Ράλφ Μάτσιο . Δεν πάτε αλλού να τρολάρετε?
Αν και τα τραγουδια του ηταν υμνοι στην πιρφορια και εκπροσωπουν ενα εμετικο lifestyle το οποιο απεχθανομαι(μπουζουκια, λουλουδια, χυδαια επιδειξη πλουτου κλπ) και θεωρω οτι απευθυνεται σε ατομα εξαιρετικα χαμηλης νοημοσυνης και πνευματικου επιπεδου, ομολογω οτι ο συγκεκριμενος, σαν φυσιογνωμια τουλαχιστον, μου ηταν αρκετα συμπαθης και ξεχωριζε απο τον βοθρο των ευρυπρωκτων, αταλαντων σιχαματων που βιαζουν καθημερινα τα αυτια και την ψυχη μας.
Τη λυπη μου φυσικα μετριαζει(σχεδον εξαλειφει) το γεγονος οτι οδηγουσε με υλιγγιωδη ταχυτητα, το οποιο απο μονο του ειναι εγκλημα, ποσο μαλλον αν οδηγουσε και υπο την επηρεια αλκοολ...
Καλο παραδεισο να εχει ο ανθρωπος, καλη αναρρωση στις κοπελες και ελπιζω τουλαχιστον απ το λυπηρο αυτο συμβαν να παραδειγματιστει εστω ενας απο τους παραπληγικους, εν δυναμει δολοφονους, που παιζουν gran tourismo σε δημοσιους δρομους.
αυριο από τις 10 το πρωι στον Ι.Ν ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Μεταμορφωσης σε λαϊκο προσκύνημα η σωρος του..
καλο ταξιδι μεγαλε !! τουλάχιστον πηγες χυμένος !!
δεν το ειχα σκεφτει αυτό τυπε... η μινι φουστα και το κολαν χωμενο μεσα στα μουνοχειλα θα παει συννεφο, δε θα προλαβαίνουμε να βλέπουμε ρωγες.
οι πιο πολλες θα ντυθουν σα να πηγαιναν τελευταια φορα στα μπουζούκια... μπορει να ριξουν και κανα χορο στο προαυλιο της εκκλησιας
πραγματογνωμοσυνες και μαλακιες... ετρεχε σαν πουστης και μεθυσμένος ... μενει να βρουν (ευκολο) αν η συνοδηγος κοπελια του ρουφαγε
το καυλι κατά τη διαδρομή και αυτος εχυσε πανω στη στροφη χανοντας τον ελεγχο του αυτοκινητου από την καυλα...
νταξει λυθηκε το μυστηριο ... απορω που δεν την βρηκαν με τα αρχιδια του στο στομα της.
Τελικα ακομα να μαθουμε τις πραγματικες συνθηκες του τροχαιου
δεν νομιζω να βγει η αληθεια παραεξω
Τυπε κατι μου λεει οτι η οικογενεια του δεν θα το αφησει έτσι μεταξυ μας ουτε εγω θα το άφηνα.
Καλο ειναι να χεις λεφτά σε αυτες τις περιπτώσεις.
Ρε παιδιά μια παράκληση . Προσπαθούμε να δούμε ένα πόστ , μια είδηση για τον τίτλο του νήματος και μας έχετε πρήξει τον πούτσο με 13 σελίδες με σαιντ , μυστικο , βίντατζ αμάξια και Ράλφ Μάτσιο . Δεν πάτε αλλού να τρολάρετε?
μπαχαλακηδες ματαιοδοξοι τυπε. προσπαθουν να ικανοποιησουν την αναγκη να τους παιρνουν μαρι με το να οικειοποιουνται θρεντ μεγαλης προβολης
Τυπε μονο ο Λιλας ειναι διακριτικη και χαμηλών τονων παρουσια εδω μεσα. :S :S :S
τα κοριτσια τι αποζημιωση μπορουν να ζητησουν ? νομιζω οτι ειναι καλα στην υγεια τουςΤυπε η οικογενεια του προσπαθει να την βγαλει λαδι.
Αν αποδειχτει οτι ο Παντελιδης ηταν μεθυσμενος τοτε η ασφαλιστικη του αυτοκινητου θα αποζημιωσει μεν τα 2 κοριτσια η ιδια αλλα στην συνεχεια θα στραφει προς την οικογενεια του Παντελιδη για να παρει τα λεφτα της
Ειναι φανερο οτι η οικογενεια της θα προσπαθησει να ριξει το φταιξιμο στο αυτοκινητο ή σε οτι αλλη παπαρια για να μην πληρωσει.
,,,,,Αν αναλογισθεί κανείς ότι οι προκληθείσες ζημίες μπορεί να είναι μεγάλες και παντός είδους (από αποκατάσταση υλικών ζημιών, απωλεσθέντων εισοδημάτων μέχρι ηθική βλάβη για τραυματισμό ή ψυχική οδύνη για θάνατο) και η αποζημίωση που κατέβαλε η ασφαλιστική μπορεί να ανέλθει σε πολύ υψηλά ποσά, γίνεται αντιληπτό ότι ο σε κατάσταση μέθης ασφαλισμένος οδηγός μπορεί να κληθεί να αποζημιώσει την ασφαλιστική του με τα αντίστοιχα μεγάλα ποσά, που είτε μπορεί να μην διαθέτει καν, είτε να του προκαλέσουν οικονομική καταστροφή με απώλεια των περισσοτέρων ή και όλων των περιουσιακών του στοιχείων.
πηγη