raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.485
- Πόντοι
- 5.006
Αστον εχει παει για καφε τωρα
o καφες της εργατιας
Εφυγε ενας σπουδαίος καλλιτεχνης,τοσο νεος,ομορφος και πετυχυμένος και κάποιοι βρηκαν ευκαιρια να πουν πως τα θελε ο κώλος του επειδη ετρεχε..λες και αυτο εχει σημασια...ζώα ειναι ρε π#&%στη μοτι κριμα ρε γαμωτοοο!:' (((((
Σωστά. Για μένα,θαπρεπε το διπλωμα να δινεται μετα τα 25,με πραγματικες εξετασεις,κι όχι όπως τωρα,που ολοι ξερουμε πώς δινουν τα διπλωματα.Ολα τα πιτσιρίκια - άλλο ένα ΕΓΚΛΗΜΑ των κομπλεξικών γονιών - πανε στις σχολες οδηγων και κανουν αμαν για την ωρα που θα παρουν στο χερι το σκατοδιπλωμα,και θα ξεμπουκαρουν στην Ποσειδωνος κλπ με 160 την ωρα. Δυστυχως, οι εταιρείες αυτοκινητων που εχουν τζιρο, η μαλακια του κοσμακη και αλλα,δημιουργουν σφαγεια. Ο Ιαβέρης ελεγε ότι "παω με 40 στην Κηφισιάς,και το τι γαμωτη μανα σου ακουω,δε λεγεται" ...
Κι η πολύ μαλακία τυφλώνει τύπε μου, αλλά εσύ παραδόξως ακόμα βλέπεις και [size=14pt]διαβάζεις.[/size]
επισης η νυχτα σκοτωνει
Δεν εφταιγε κανενας αλλος περα απ'τον ιδιο...οταν εισαι κουρασμενος απο ξενυχτι - προβες και να μην εχεις πιει θελει προσοχη ! Εγω δεν στεναχωριεμαι για τους "φανατικους" θαυμαστες του αλλα για τις κοπελες που δεν φταιγανε σε τιποτα και κυριως για την μητερα του...[size=16pt]καμια μανα δεν πρεπει να ζησει να θαψει το παιδι της![/size]
το γεγονος οτι εγινε ολο αυτο το θεμα με τους κυπριους ομως του δινει μια πιο μακαβρια αισθηση στο ολο συμβαν
θθα μπορουσε να πει κανεις οτι μια αορατη δυναμη επενεβη αν πιστευα στο μεταφυσικο
τραγικη ειρωνεια το ολο θεμα
εννοειτε τα μωρα σε αυτο το αμαξι θα ηταν αναλογα με τα κυβικα...
Ολος ο κοσμος στενοχωρήθηκε απο τον χαμο του Παντελη.
Τρανο παραδειγμα η κυρια που δειχνει με χαμογελο(παρουσια τηλεοπτικών συνεργείων) τα λουλουδια με το μηνυμα που αφησε καποιος αλλος στο σημειο του τροχαιου.
Σα το τύπα που αρπαξε φωτια το ξενοδοχείο στο Ντουμπαι με τις ελληνιδες που ειχαν πάει για διακοπές.τυπε ο τυπος εκανε φορτωτικη αλλα δε του βγηκε....
οταν το ειχα παρει ο τυπος που εκανε τον ελεγχο(μεταχ) μου το ειπε οτι το εμφανιζει στο διαγνωστικο σαν βλαβη και οτι πρεπει να το αλλαξω εγω λογο οτι ηταν λαμογιο ολκης αν και τρομερος γνωστης δεν τον ακουσα και δεν το φτιαξα