Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
κρίμα για το παιδί..μάγκες προσοχή στους δρόμους..

alexvasila

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ μάγκες....δεύτερον κρίμα ο τύπος αν και δν άκουγα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.948
Πόντοι
2.606
γνωστη κομπινα. δεν ειναι βλαβη του εγκεφαλου, εχουν σκασει οι αεροσακοι απο τρακαρισμα και λογω κοστους δεν εχουν επανατοποθετηθει αλλα μονο φτιαξανε το τιμονι. ο εγκεφαλος διαβαζει πολυ σωστα τη βλαβη. στο ατυχημα σου δεν ανοιξε γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε ο αεροσακος.
αυτος που εκανε τον ελεγχο σε κοροιδεψε οπως και ο πωλητης
το αυτοκινητο ηταν ατρακαριστο κατα τα λεγομενα του μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο που εκανε  και γι αυτο το αγορασα αυτος που το ειδε δεν ηταν καθολου  τυχαιος τον γνωριζα προσωπικα απο πριν με τεραστια πειρα αλλα λαμογιο μου εβγαλε ενα κοστος καπου 300-400 ευρω και λεω μαλακιες λεει για να το αλλαξω να βγαλει κανα φραγκο  αφου ρητα μου διευκρινησε οτι το αμαξι ηταν παντελως αγρατζουνιστο  :dunno:
α και κατι αλλο που δεν κολλαει σε αυτο που λες αν αλλαξαν μονο το τιμονι γιατι δεν ανοιξαν οι υπολοιποι? το αμαξι χτυπησε απο ολες τις πλευρες με σφοδρες συγκρουσεις

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Ολος ο κοσμος στενοχωρήθηκε απο τον χαμο του Παντελη.
Τρανο παραδειγμα η κυρια που δειχνει με χαμογελο(παρουσια τηλεοπτικών συνεργείων) τα λουλουδια με το μηνυμα που αφησε καποιος αλλος στο σημειο του τροχαιου. :vomit: :vomit: :vomit:

malakoy.jpg

τυπε αυτη πρεπει να ειναι ο θυλικος μητσαρας που παει μπροστα απο καθε καμερα   :S :S :S

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
ήθελα να ξέρω πόσοι περίπου χάνονται και πόσοι μένουν ανάπηροι το χρόνο από τροχαία....θέλει προσοχή μεγάλη.. κριμα για το ωέο άνθρωπο

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.710
Πόντοι
9.931
Τις κοπέλες που ήταν μαζί τις είδατε; Τουλάχιστον πήγε χορτάτος ο μακαρίτης...κράτησε λίγο αλλά τουλάχιστον πέρασε καλά και αυτό είναι που αξίζει σε αυτή τη ζωή να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα.

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΚΡΙΜΑ
    δεν εχω ακουσει τραγουδι του πανω απο 30 δευτερολεπτα
και οτι ακουσα προσωπικα το θεωρω σαχλο
αλλα νιωθω απεραντο σεβασμο για εναν αυτοδημιουργητο
που εγινε γνωστος απ το youtube 
 :hi: 
ζωνη παιδια, φοραμε ζωνη

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.710
Πόντοι
9.931
ήθελα να ξέρω πόσοι περίπου χάνονται και πόσοι μένουν ανάπηροι το χρόνο από τροχαία....θέλει προσοχή μεγάλη.. κριμα για το ωέο άνθρωπο

Κάπου άκουσα για 1600 νεκρούς μόνο πέρσι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το αυτοκινητο ηταν ατρακαριστο κατα τα λεγομενα του μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο που εκανε  και γι αυτο το αγορασα αυτος που το ειδε δεν ηταν καθολου  τυχαιος τον γνωριζα προσωπικα απο πριν με τεραστια πειρα αλλα λαμογιο μου εβγαλε ενα κοστος καπου 300-400 ευρω και λεω μαλακιες λεει για να το αλλαξω να βγαλει κανα φραγκο  αφου ρητα μου διευκρινησε οτι το αμαξι ηταν παντελως αγρατζουνιστο  :dunno:
α και κατι αλλο που δεν κολλαει σε αυτο που λες αν αλλαξαν μονο το τιμονι γιατι δεν ανοιξαν οι υπολοιποι? το αμαξι χτυπησε απο ολες τις πλευρες με σφοδρες συγκρουσεις

επειδη απο τη στιγμη που σκασει εστω και ενας, δειχνει βλαβη το συστημα και δεν λειτουργει να ενεργοποιησει ουτε τους υπολοιπους. το κυκλωμα ειναι κοινο. αστο σου λεω δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. ειχα επισκευασει και δικο μου αυτοκινητο ετσι, μου το προτεινε ο μαστορας μου τοτε λογω κοστους.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Τα ΜΜΕ αναπαραγαγουν αποστευτες μαλακιες ....δηθεν λεει δεν εχει σπιτια απο εκει που ερχοταν ο δρομος οποτε εγω το 2009 εμενα σε ενα χωματοδρομο καπου στην παλια πυλη λεει του παλιου αερολιμενα ...οχι μονο εχει σπιτια ρε βλαχοι αλλα και το μεγαλυτερο συγκροτημα κατοικιων ανηκει σε ιδιοκτητη νυχτερινων κεντρων στην Γλυφαδα ...αιντε μυρωδιαδες ολοι ,ο ενας φορτωσε πουτανες ο αλλος τον επνιξε η γκομενα στο τσιμπουκι ...ειπαμε ηταν σε ενα σπιτι στην περιοχη πισω απο τον mega AB ...τωρα τι εκαναν εκει οτι κανει ολος ο κοσμος ,επιναν καπνιζαν επαιζαν χαρτια και κωλοβαραγαν

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
ποσο κιτσαριο να παει ο αλλος και να αφησει λουλουδια στον τοπο που τρακαρε? να εισαι φιλος γνωστος παλιος του συμμαθητης ναι αλλα οχι ασχετος .εγω το βρισκω λιγο κιτσαριο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα ΜΜΕ αναπαραγαγουν αποστευτες μαλακιες ....δηθεν λεει δεν εχει σπιτια απο εκει που ερχοταν ο δρομος οποτε εγω το 2009 εμενα σε ενα χωματοδρομο καπου στην παλια πυλη λεει του παλιου αερολιμενα ...οχι μονο εχει σπιτια ρε βλαχοι αλλα και το μεγαλυτερο συγκροτημα κατοικιων ανηκει σε ιδιοκτητη νυχτερινων κεντρων στην Γλυφαδα ...αιντε μυρωδιαδες ολοι ,ο ενας φορτωσε πουτανες ο αλλος τον επνιξε η γκομενα στο τσιμπουκι ...ειπαμε ηταν σε ενα σπιτι στην περιοχη πισω απο τον mega AB ...τωρα τι εκαναν εκει οτι κανει ολος ο κοσμος ,επιναν καπνιζαν επαιζαν χαρτια και κωλοβαραγαν

ετσι. και επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου, ειχα μια υποψια το πρωι για την μια απο τις δυο που θα ηταν στο αμαξι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Πάντως πήρε μεγάλη έκταση το θέμα και λογικά βρήκαν ευκαιρία λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα! Ούτε ο Μίκης να χε πεθάνει!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Stories

Νέο!