You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 217K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alexvasila
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ μάγκες....δεύτερον κρίμα ο τύπος αν και δν άκουγα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
το αυτοκινητο ηταν ατρακαριστο κατα τα λεγομενα του μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο που εκανε και γι αυτο το αγορασα αυτος που το ειδε δεν ηταν καθολου τυχαιος τον γνωριζα προσωπικα απο πριν με τεραστια πειρα αλλα λαμογιο μου εβγαλε ενα κοστος καπου 300-400 ευρω και λεω μαλακιες λεει για να το αλλαξω να βγαλει κανα φραγκο αφου ρητα μου διευκρινησε οτι το αμαξι ηταν παντελως αγρατζουνιστογνωστη κομπινα. δεν ειναι βλαβη του εγκεφαλου, εχουν σκασει οι αεροσακοι απο τρακαρισμα και λογω κοστους δεν εχουν επανατοποθετηθει αλλα μονο φτιαξανε το τιμονι. ο εγκεφαλος διαβαζει πολυ σωστα τη βλαβη. στο ατυχημα σου δεν ανοιξε γιατι πολυ απλα δεν υπηρχε ο αεροσακος.
αυτος που εκανε τον ελεγχο σε κοροιδεψε οπως και ο πωλητης
α και κατι αλλο που δεν κολλαει σε αυτο που λες αν αλλαξαν μονο το τιμονι γιατι δεν ανοιξαν οι υπολοιποι? το αμαξι χτυπησε απο ολες τις πλευρες με σφοδρες συγκρουσεις
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.703
- Πόντοι
- 3.656
Ολος ο κοσμος στενοχωρήθηκε απο τον χαμο του Παντελη.
Τρανο παραδειγμα η κυρια που δειχνει με χαμογελο(παρουσια τηλεοπτικών συνεργείων) τα λουλουδια με το μηνυμα που αφησε καποιος αλλος στο σημειο του τροχαιου.
τυπε αυτη πρεπει να ειναι ο θυλικος μητσαρας που παει μπροστα απο καθε καμερα :S :S :S
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.710
- Πόντοι
- 9.931
Τις κοπέλες που ήταν μαζί τις είδατε; Τουλάχιστον πήγε χορτάτος ο μακαρίτης...κράτησε λίγο αλλά τουλάχιστον πέρασε καλά και αυτό είναι που αξίζει σε αυτή τη ζωή να περάσουμε όσο γίνεται καλύτερα.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ΚΡΙΜΑ
δεν εχω ακουσει τραγουδι του πανω απο 30 δευτερολεπτα
και οτι ακουσα προσωπικα το θεωρω σαχλο
αλλα νιωθω απεραντο σεβασμο για εναν αυτοδημιουργητο
που εγινε γνωστος απ το youtube
ζωνη παιδια, φοραμε ζωνη
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.710
- Πόντοι
- 9.931
ήθελα να ξέρω πόσοι περίπου χάνονται και πόσοι μένουν ανάπηροι το χρόνο από τροχαία....θέλει προσοχή μεγάλη.. κριμα για το ωέο άνθρωπο
Κάπου άκουσα για 1600 νεκρούς μόνο πέρσι.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
το αυτοκινητο ηταν ατρακαριστο κατα τα λεγομενα του μετα απο εξονυχιστικο ελεγχο που εκανε και γι αυτο το αγορασα αυτος που το ειδε δεν ηταν καθολου τυχαιος τον γνωριζα προσωπικα απο πριν με τεραστια πειρα αλλα λαμογιο μου εβγαλε ενα κοστος καπου 300-400 ευρω και λεω μαλακιες λεει για να το αλλαξω να βγαλει κανα φραγκο αφου ρητα μου διευκρινησε οτι το αμαξι ηταν παντελως αγρατζουνιστο
α και κατι αλλο που δεν κολλαει σε αυτο που λες αν αλλαξαν μονο το τιμονι γιατι δεν ανοιξαν οι υπολοιποι? το αμαξι χτυπησε απο ολες τις πλευρες με σφοδρες συγκρουσεις
επειδη απο τη στιγμη που σκασει εστω και ενας, δειχνει βλαβη το συστημα και δεν λειτουργει να ενεργοποιησει ουτε τους υπολοιπους. το κυκλωμα ειναι κοινο. αστο σου λεω δεν υπαρχει καμια αμφιβολια. ειχα επισκευασει και δικο μου αυτοκινητο ετσι, μου το προτεινε ο μαστορας μου τοτε λογω κοστους.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Τρελά μουνάκια. Βιαζόταν να κολατσίσει το μοσχαράκι γάλακτος ο μακαρίτης και την πάτησε!
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Τα ΜΜΕ αναπαραγαγουν αποστευτες μαλακιες ....δηθεν λεει δεν εχει σπιτια απο εκει που ερχοταν ο δρομος οποτε εγω το 2009 εμενα σε ενα χωματοδρομο καπου στην παλια πυλη λεει του παλιου αερολιμενα ...οχι μονο εχει σπιτια ρε βλαχοι αλλα και το μεγαλυτερο συγκροτημα κατοικιων ανηκει σε ιδιοκτητη νυχτερινων κεντρων στην Γλυφαδα ...αιντε μυρωδιαδες ολοι ,ο ενας φορτωσε πουτανες ο αλλος τον επνιξε η γκομενα στο τσιμπουκι ...ειπαμε ηταν σε ενα σπιτι στην περιοχη πισω απο τον mega AB ...τωρα τι εκαναν εκει οτι κανει ολος ο κοσμος ,επιναν καπνιζαν επαιζαν χαρτια και κωλοβαραγαν
ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 765
- Πόντοι
- 326
ποσο κιτσαριο να παει ο αλλος και να αφησει λουλουδια στον τοπο που τρακαρε? να εισαι φιλος γνωστος παλιος του συμμαθητης ναι αλλα οχι ασχετος .εγω το βρισκω λιγο κιτσαριο
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τα ΜΜΕ αναπαραγαγουν αποστευτες μαλακιες ....δηθεν λεει δεν εχει σπιτια απο εκει που ερχοταν ο δρομος οποτε εγω το 2009 εμενα σε ενα χωματοδρομο καπου στην παλια πυλη λεει του παλιου αερολιμενα ...οχι μονο εχει σπιτια ρε βλαχοι αλλα και το μεγαλυτερο συγκροτημα κατοικιων ανηκει σε ιδιοκτητη νυχτερινων κεντρων στην Γλυφαδα ...αιντε μυρωδιαδες ολοι ,ο ενας φορτωσε πουτανες ο αλλος τον επνιξε η γκομενα στο τσιμπουκι ...ειπαμε ηταν σε ενα σπιτι στην περιοχη πισω απο τον mega AB ...τωρα τι εκαναν εκει οτι κανει ολος ο κοσμος ,επιναν καπνιζαν επαιζαν χαρτια και κωλοβαραγαν
ετσι. και επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου, ειχα μια υποψια το πρωι για την μια απο τις δυο που θα ηταν στο αμαξι.
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
Πάντως πήρε μεγάλη έκταση το θέμα και λογικά βρήκαν ευκαιρία λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα! Ούτε ο Μίκης να χε πεθάνει!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ετσι. και επιβεβαιωθηκαν οι φοβοι μου, ειχα μια υποψια το πρωι για την μια απο τις δυο που θα ηταν στο αμαξι.
κ αυτη την ξερεις ρε θηριο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.948
- Πόντοι
- 2.606
τον πανο λες?Ρε συ εκτορ ξερεις και τον Μυκονιαν?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
τον μποντυμπιλντερα λες
τι τρεχει με αυτον
Τιποτα ρε τσεκαρω κοινους γνωστους στα περιξ
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ποιος Μικης;Ο Μαους;Πάντως πήρε μεγάλη έκταση το θέμα και λογικά βρήκαν ευκαιρία λόγω των καταστάσεων που επικρατούν στη χώρα! Ούτε ο Μίκης να χε πεθάνει!
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 37.127
Ο Ρουρκποιος Μικης;Ο Μαους;
Παρόμοια θέματα