Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τελικα το διαπιστωσα οτι εισαι πολυ μαλακας...σε σπιτι ηταν βρε αγαμητε μετα τις προβες στο κεντρο που θα τραγουδαγε και πηρε τις δυο γκομενες να τις γυρισει σπιτι τους...αιντε μαλακα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.

αυτο εδω τυπε ειναι αντιγραφη απο το ρεπορταζ
αμα δεν ξερεις μη μιλας

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.

αμα δεν ξερεις μη μιλας

Καλά!!!

Τρια πουλάκια κάθονταν και πίναν έναν μπάφο...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

αμα δεν ξερεις μη μιλας

Ρε στα @@ μου το ρεπορταζ σου εγω σου λεω τι εγινε .Αντε σαλτα και γαμησου τωρα που ονειρευεσαι πουτανες και πιατσες μαλακα για πεθαμενο ανθρωπο...ποσο πια ζωα ειστε

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Αν και δεν ηταν του γουστου μου τα τραγουδια του , ειναι κριμα γιατι σαν ανθρωποs ηταν "αξιοs" αφου καταφερε να κανει αυτο που θελει οντωs αυτοδημιουργητος αλλα πανω απο ολα "εφυγε" αλλο ενα νεο παιδι .....κριμα καλο ταξιδι και συλλυπητήρια στην οικογενεια του ...!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Τελικα το διαπιστωσα οτι εισαι πολυ μαλακας...σε σπιτι ηταν βρε αγαμητε μετα τις προβες στο κεντρο που θα τραγουδαγε και πηρε τις δυο γκομενες να τις γυρισει σπιτι τους...αιντε μαλακα

Καλά βουλωμένο γράμμα διαβάζεις κι εσύ ρε φίλε! :)

Και επίσης ποιος σου είπε ότι το παιδί είναι "αγάμητο"; Στα τσοντάδικα που συχνάζει τί λες να κάνει; ;)

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
στο trust club στην Καλλιθέα ήταν. η μια κοπέλα έχασε το χέρι της

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καλά βουλωμένο γράμμα διαβάζεις κι εσύ ρε φίλε!

Και επίσης ποιος σου είπε ότι το παιδί είναι "αγάμητο"; Στα τσοντάδικα που συχνάζει τί λες να κάνει; ;)

να διαβαζεις εσυ ετσι πρπει

αμφισβητεις το ρεπορταζ μηπως?

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
O Rip δεδικαιωται αλλα οντως πρεσβευε μια μπαναλ υποκουλτουρα αναμασησης-καρικατουρας των 90's εντελως αντιπροσωπευτικη της κιτς παρακμης που ζουμε σε ολα τα επιπεδα με την οικ.Κριση και γι αυτο ισως και με τον μαγκικο θανατο του να περασει στην σφαιρα του Cult ως συμβολο μιας Εποχης..RIP anyway

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Που εισαι εσυ ρε καυλα γυναικα? :kissass:
Εν τω μεταξυ οτι να ναι γραφοντε για το νεκρο παλικαρι..οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο εδω μεσα να διαβασω.. :jerking:
εδω ειμαι μαναρι .... χαθηκες...  :-*

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Και από αγαμία-σαβουρογαμία πάσχουν, αλλά ο κ. Νίτρος δεν νομίζω να εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία.  

Εγώ έναν τέτοιο φιλελέ τέτοιον ξέρω. :)
Α και τον άλλον που του αρέσουν οι υπέρβαρες, μας κάνει δύο λοιπόν...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
στο trust club στην Καλλιθέα ήταν. η μια κοπέλα έχασε το χέρι της

αλλοι πανε στις δουλειες τους το πρωι να βγαλουν το μεροκαματο και αλλοι διασκεδαζουν εις βαρος μας

ολη η εργατια και οι ανεργοι θα πρεπει να δουν τα χαλια του καπιταλισμου που γενναει αισχη για τα λαικα παιδια

λαικα παιδια αφηστε αυτες του ειδους τις διασκεδασεις

απευθυνονται σε βιζιτες σε μαφιοζους σε εμπορους ολων τ ειδων σε πορνες σε ναρκωμανεις και αλκοολικους
σε ολα τα λουμπεν στοιχεια
αυτα τα αντρα της αντεπαναστασης πρεπει να κλεισουν γιατι σκοτωνους τα παιδια μα ς

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
αλλοι πανε στις δουλειες τους το πρωι να βγαλουν το μεροκαματο και αλλοι διασκεδαζουν εις βαρος μας

ολη η εργατια και οι ανεργοι θα πρεπει να δουν τα χαλια του καπιταλισμου που γενναει αισχη για τα λαικα παιδια

λαικα παιδια αφηστε αυτες του ειδους τις διασκεδασεις

απευθυνονται σε βιζιτες σε μαφιοζους σε εμπορους ολων τ ειδων σε πορνες σε ναρκωμανεις και αλκοολικους
σε ολα τα λουμπεν στοιχεια
αυτα τα αντρα της αντεπαναστασης πρεπει να κλεισουν γιατι σκοτωνους τα παιδια μα ς

Α Οκ εσυ εισαι μια κατηγορια μονος σου...πασο κ.Λουκα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισης η νυχτα σκοτωνει