pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Παναγια μου.
ετσι γινονται τα τροχαια
καποιος σε κανει λιωμμα καποιος σε ποτιζει και να τα αποτελεσματα
Παναγια μου.
παντως ετσι την πατησαν πολλοι και θα την πατησουν και αλλοι
εγω οπωτε ειμαι μονος στο αμαξια στα αρχιδια αλλα οταν εχω κοσμο ειμαι κυριος φοραω ζωνη και πηγαινω χαλαρα
αμα ειμαι μοναχος τρεχω και μαλακιζομαι αλλα με αλλους στοπ
το καταλαβαμε καλε μου....μυστικο και ζαβαρακατρανεμια
λυπηθειτε τον blizardeye,γιατι ο ηλιθιος ειναι αηττητος
οταν ειναι ερωτευμενη με το ειδωλο της η γυναικα γινεται αγριογατα...εμφανισιακα βεβαια ο μακαριτης δεν ηταν και what else?Οτι και να πουν για τον Παντελίδη..σαν αυτόν δεν θα γίνουν ποτέ τους
έχει σημασία εάν αυτός που φεύγει απ τη ζωή ηταν ωραίος η οχι;....ήταν πολύ γλυκόύλης !!! εγώ δεν το πιστεύω ακόμη πάντως απλά σχολιάζωοταν ειναι ερωτευμενη με το ειδωλο της η γυναικα γινεται αγριογατα...εμφανισιακα βεβαια ο μακαριτης δεν ηταν και what else?
Γειτονακι μου
τυπε ηρεμησε
το περιμενα οτι θα το εγραφε καποιος αλλα μην συγκρινεις τις βουρτσες
ατσαααα ο παντελης...Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.
για οποιον ξερει εκει μεσα ειναι το μερος που μαζευονται οι πελατες με τις κοπελες που κανουν πιατσα
οπωτε μαλλον μπηκαν για ενα παρανομο εξτρακι εκει αλλιως τι δουλεια ειχαν
Οχι οτι περιμενα να καταλαβεις το χιουμορ αλλα ας το παρει το ποταμι
Εννοειτε!και θαμμωνας στο hoodΕίσθε απο τoυς Αμπελοζαρντένς;
πρέπει να λατρευε το γυναίκειο φύλο ο Παντελίδηςς!!!!!ατσαααα ο παντελης...
ατσαααα ο παντελης...
πρέπει να λατρευε το γυναίκειο φύλο ο Παντελίδηςς!!!!!
εγώ του είχα δωσει φιλί στο μάγουλο!!!!!!!!ειδωλοο!
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.
για οποιον ξερει εκει μεσα ειναι το μερος που μαζευονται οι πελατες με τις κοπελες που κανουν πιατσα
οπωτε μαλλον μπηκαν για ενα παρανομο εξτρακι εκει αλλιως τι δουλεια ειχαν
Μη.
Γιατί σύμφωνα με τον φιλενάδο σας, βεβηλώνετε την μνήμη του νεκρού.