Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
παντως ετσι την πατησαν πολλοι και θα την πατησουν και αλλοι
εγω οπωτε ειμαι μονος στο αμαξια στα αρχιδια αλλα οταν εχω κοσμο ειμαι κυριος φοραω ζωνη και πηγαινω χαλαρα
αμα ειμαι μοναχος τρεχω και μαλακιζομαι αλλα με αλλους στοπ

Το θέμα δεν είναι ποιοι είναι στο αμάξι σου. Το θέμα είναι αν μοιράζονται και άλλοι το δρόμο όταν μαλακίζεσαι!

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Οτι και να πουν για τον Παντελίδη..σαν αυτόν δεν θα γίνουν ποτέ τους
οταν ειναι ερωτευμενη με το ειδωλο της η γυναικα γινεται αγριογατα...εμφανισιακα βεβαια ο μακαριτης δεν ηταν και what else?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.

για οποιον ξερει εκει μεσα ειναι το μερος που μαζευονται οι πελατες με τις κοπελες που κανουν πιατσα

οπωτε μαλλον μπηκαν για ενα παρανομο εξτρακι εκει αλλιως τι δουλεια ειχαν

Επισκέπτης
οταν ειναι ερωτευμενη με το ειδωλο της η γυναικα γινεται αγριογατα...εμφανισιακα βεβαια ο μακαριτης δεν ηταν και what else?
έχει σημασία εάν αυτός που φεύγει απ τη ζωή ηταν ωραίος η οχι;....ήταν πολύ γλυκόύλης !!! εγώ δεν το πιστεύω ακόμη  πάντως απλά σχολιάζω

xxxnikos69

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
30
Πόντοι
1
Πολύ κρίμα το παληκάρι. Καλό παράδεισο

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης που συνοδευόταν από δύο γυναίκες κινούνταν με το αυτοκίνητό του από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης.

για οποιον ξερει εκει μεσα ειναι το μερος που μαζευονται οι πελατες με τις κοπελες που κανουν πιατσα

ατσαααα ο παντελης... 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οχι οτι περιμενα να καταλαβεις το χιουμορ αλλα ας το παρει το ποταμι

χιουμορ ηταν δηλαδη που εκανες αυτη την συγκριση ?
αν ηταν χιουμορ πασο
αν το εννοουσες ομως..

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αν και δεν ειμαι φαν της μουσικης αυτης στεναχωρηθηκα οταν το διαβασα γιατι αλλο ενα νεο παλικαρι μας αφησε.
Τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του παιδιου και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπαζει  :hi:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
τώρα live στην Τατιανα..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127

Τελικα το διαπιστωσα οτι εισαι πολυ μαλακας...σε σπιτι ηταν βρε αγαμητε μετα τις προβες στο κεντρο που θα τραγουδαγε και πηρε τις δυο γκομενες να τις γυρισει σπιτι τους...αιντε μαλακα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το γεγονος οτι εγινε ολο αυτο το θεμα με τους κυπριους ομως του δινει μια πιο μακαβρια αισθηση στο ολο συμβαν
θθα μπορουσε να πει κανεις οτι μια αορατη δυναμη επενεβη αν πιστευα στο μεταφυσικο
τραγικη ειρωνεια το ολο θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom