Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

the__undertaker

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
28
Πόντοι
1
παντως τελικα αυτο που γραφοταν ως αστειο στο τοπικ στις αρχες μπορει να ηταν και η πραγματικοτητα...κοινος γνωστος ο οποιος ηταν στους τραυματιοφορεις μιλουσαμε για το θεμα και μου ανεφερε οτι τον παντελη τον βρηκανε με παντελονι κατεβασμενο....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
παντως τελικα αυτο που γραφοταν ως αστειο στο τοπικ στις αρχες μπορει να ηταν και η πραγματικοτητα...κοινος γνωστος ο οποιος ηταν στους τραυματιοφορεις μιλουσαμε για το θεμα και μου ανεφερε οτι τον παντελη τον βρηκανε με παντελονι κατεβασμενο....

giphy.gif

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656

τυπε μπορει να του ηρθε κατουρημα και να προσπαθουσε να την βγαλει να κατουρησει  :S
ετσι εγινε το ατυχημα  :S :S :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

τον τσιμπουκωνε η φροσω?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο ενας ειχε γνωστη τη λουλουδού, ο αλλος τον τραυματιοφορέα, καλα παιδια ενταξει.

Ενηλικιωθειτε καποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom