Αννα-Μαρια Αναγνωστοπουλου, σχολιο σε μια συζητηση για τον Παντελιδη στο facebook, Απριλιος 2016.
ό,τι να ναι λες...ούτε με μίσος μιλάει κανείς ούτε με ασέβεια. αντιθέτως δεν έχω δει, πέρα απο ελάχιστες εξαιρέσεις, κόσμο να μιλάει κατα του Παντελίδη. οι θαυμαστές είναι που παθιάζονται και προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν οδηγούσε , λες και αμα οδηγούσε θα τον βγάλουμε δολοφόνο! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ! και το αντίθετο πιστεύουμε απ'αυτά που μας σερβίρουν, αυτά που όλοι σερβίρουν είναι ότι οδηγούσε η Φρόσω με αποτέλεσμα όλοι να της επιτίθενται. "δεν έχουμε πάρει αγάπη απ'τους γονείς μας" κι ένα κάρο άλλες παπαρολογίες...προσωπικά δεν εναντιώθηκα ποτέ σε κάποιον που απλά λέει την άποψή του, επειδή δε συμφωνώ μαζί του. έχω εγώ την άποψή μου, έχεις εσύ τη δική σου. τώρα απο που κι ως που βγάζεις συμπεράσματα εσύ για εμένα και το πως έχω μεγαλώσει δε ξέρω. και δεν έχεις και το δικαίωμα να μιλάς για εμένα τη στιγμή που δε με ξέρεις.
το μόνο που με ενοχλεί είναι οι δημοσιογράφοι και οι "δημοσιογράφοι".
οι δημοσιογράφοι καλούνται να παρουσιάζουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ με ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.
ούτε να μας λένε την δική τους άποψη, ούτε να μας λένε θεωρίες, ούτε να μας λένε παραμυθάκια που τα έβγαλαν απ'το μυαλο τους του τύπου "μας είπε μια επαφή μας που βρισκόταν εκεί"...
έχετε διαβάσει πολύ Νάσο και Gossip μου φαίνεται και έχει καεί ο εγκέφαλός σας, αν θες να σου μιλήσω κι εγώ όπως μου μιλάς καλή μου...
Απάντηση ξυπνητζή, λιγες μερες αργοτερα στο σχολιο. Ας μην βαλω το ονομα του.
Anna Maria Anagnostopoulou Στο bou.com ποτε θα ξαναγραψεις valar;
Να απευθυνθω λοιπον στον ξυπνητζή, και να του πω (επειδη προφανως διαβαζει), οτι τουλαχιστον η Αννα-Μαρια γραφει επωνυμα στο μπου, ενω ο ιδιος γραφει (αν γραφει) ανωνυμα.
Και η εξυπναδα αυτη δεν αντιλαμβανομαι τι σκοπο ειχε.
Να της πει "προσεχε μην λες και πολλα, μπορουμε ανα πασα στιγμη να σε ξεφτιλισουμε επειδη γραφεις στο μπου"?
Τα ειπα και ξεσπασα. Αντε με τον καθε φίτσουλα.