balkanexpress77
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μην κλωτσας την τυχη σου... :oακομα κ εδω εχει σχολιασει [size=10pt]το βοιδι η μαριαννα [/size]
μην κλωτσας την τυχη σου... :oακομα κ εδω εχει σχολιασει [size=10pt]το βοιδι η μαριαννα [/size]
ακομα κ εδω εχει σχολιασει το βοιδι η μαριαννα
Ε όχι και 40ρης, φίλος, 32 χρονών παλληκάρι ήταν, στα ντουζένια του!! Άσε που δε λες οτι ήταν και κανένας βασανισμένος από τη ζωή, ξεκούραστο παλληκαράκι με τη ζωάρα του!!
τυπε μονο ο λιλας ειναι καπατσα γυναικα
Ακόμα με τον Παντέλο ασχολείστε???
Αφήστε το νεκρό να ηρεμήσει ρε παιδιά.
Όσο για τις γκόμενες , τι περιμένετε να είναι , τίποτα κορίτσια του κατηχητικού?
Οι κλάσσικές παρτουζιάρες-(τον παιρνω απ'όλους για να ανέβω) που την πέφτουν απο δίπλα στους τραγουδιστές μπάς και φανούν πουθενά.
Τα ίδια Παντελάκη μου......τα ίδια Παντελή μου
:S :S :S :Sπαντως η μανα του παντελιδη ειναι τρελο μιλφιδιο !!!
Λογικο,ΑΕΚτζης ηταν ο Παντελος.Γαμουσε και εδερνε και λιωμα να ηταν.Εχεις δικιο, τι να κλασουν 2,5 μπουκαλια ουισκι και μισο κιλο κοκα στον τζιμ μορισον των κλαρινογαμπρων
Τετοιοι τυποι εχουν ψωλη-ατσαλι
Ο Nasos ta eixe pei gia vromofrosomouno
Άσε μας με τον καβαλημένο πρώην πανελίστα νάσο.
Απομονώνουμε ότι μας συμφέρει και όλα καλά. Γαργάρα ο νασούλης ότι στην κατάθεση (που παρανόμος δημοσιεύει) αναφέρεται ότι αρνήθηκε να πιεί καφέ ο Παντελίδης. Αλλά μετά χωρίς 2η σκέψη το καινούργιο του παιχνίδι-θηρίο το εμπιστεύτηκε σε μια 20χρονη κοπελίτσα για να τον πάει στο σπίτι...
Aναρωτιέμαι τι θα τράβαγε ένας άντρας, αν είχε ένα αντίστοιχο/αντίστροφο προκλητικό/ρατσιστικό username σε οποιοδήποτε site του κόσμου.
Sorry για το off topic.
Συνεχίζετε όμορφα την κουβέντα σας.
Ακόμα με τον Παντέλο ασχολείστε???
Αφήστε το νεκρό να ηρεμήσει ρε παιδιά.
Όσο για τις γκόμενες , τι περιμένετε να είναι , τίποτα κορίτσια του κατηχητικού?
Οι κλάσσικές παρτουζιάρες-(τον παιρνω απ'όλους για να ανέβω) που την πέφτουν απο δίπλα στους τραγουδιστές μπάς και φανούν πουθενά.
Τα ίδια Παντελάκη μου......τα ίδια Παντελή μου
είσαι απ'αυτούς στο ίντερνετ που πιάνονται απ'το ο,τιδήποτε για να θηχτούν και να ενοχληθούν ε?
είσαι απ'αυτούς στο ίντερνετ που πιάνονται απ'το ο,τιδήποτε για να θηχτούν και να ενοχληθούν ε?
Θα σε πλακωσω σκασε.Ξεκουμπησου απο δω
Πολύ απλά, δεν μπορείς να μιλάς με εμάς τους πεοφόρους, όταν το username σου ξεχειλίζει από φαλλικό φόβο.
Είναι οξύμωρο...
Τί ντεν καταλαβαίνει;
Θα σε πλακωσω σκασε.
Θα της αγορασω το σαιτ και θα κανει οτι γουσταρειΚαλως τον δικηγορο.Μαζεψε το τσουλι απο δω μεσα.Αντε με την καριολα εχει γαμησει ολα τα θρεντ