Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
οχι δεν θα τα επαιρνα.
τονιζω οτι δεν μιλαω για καποιον τον οποιο απλα τον γνωριζα και ειναι γνωστος.
μιλαω για κολλητο.
και απο οσο ξερω η μικρη τραβιοτανε 2 χρονια με τον παντελιδη.δεν ητανε καμια ακυρη για αυτον.
εγω στην θεση της δεν θα μπορουσα να ζητησω λεφτα απο την οικογενεια.
απο την αλλη ομως θεωρω και μεγαλη ξεφτιλα αυτα που κανει η οικογενεια προς το προσωπο της.
η κατασταση ειναι μπουρδελε γενικοτερα η συγκεκριμενη
Τυπε αυτα σού εξηγω.
Ούτε η σταση της οικογενειας (που πριν τα εννιαμερα εβαλε τεχνικο συμβουλο να γνωμοδοτησει οτι δεν οδηγουσε ο μακαριτης), ούτε η σταση των κοριτσιων ειναι ξεφτιλα. Συνηθισμενες νομικες κινησεις ειναι.
Ειναι λεπτα θεματα αυτα. Ο μακαριτης εφυγε, παει. Τα οικονομικα ειναι ενα εντελως διαφορετικο ζητημα κι εκει δεν χωρουν συναισθηματισμοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
πριν κάνα μήνα είχε πάει κολλητός μου ως ενορκος σε δικαστηριο για φονο,εεε μετά τον τρέλανα στις ερωτήσεις τι και πως και γιατί, και αυτό που κατάλαβα και αυτός και οι υπόλοιποι είναι ότι ο κατηγορούμενός  ξέρει τα στοιχεία των ενορκων οπότε ψήφισαν με επιείκεια μην τυχόν και εμπλεκαν  με κάνα τρελλο
Εγω παλι ξερω ενορκους που ειναι τοσο φανατισμενοι ωστε θελουν να φανε το συκωτι του κατηγορουμενου. Ολα σχετικα ειναι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
επισης εχω παρατηρησει οτι το 95% ειναι μελαχρινες και πιστευω ειναι για να μην εχουν το στυλακι της χαζο ξανθιας
Τι να σου πω τύπε. Εχω συζυγο ξανθια δικηγορο και γκομενα ξανθια δικηγορο. Τι με παιρνει να απαντησω?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω παλι ξερω ενορκους που ειναι τοσο φανατισμενοι ωστε θελουν να φανε το συκωτι του κατηγορουμενου. Ολα σχετικα ειναι.
ναι ρε συ,αλλά δεν είναι μαλακια ο φονιάς να ξέρει τα στοιχεία σου?Τεσπα. ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ναι ρε συ,αλλά δεν είναι μαλακια ο φονιάς να ξέρει τα στοιχεία σου?Τεσπα. ...
Ε δεν γινεται να δικαζουν με κουκούλες. Δεν ξερω παντως περιπτωση να επαθε κακο ενορκος απο κατηγορουμενο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Ε δεν γινεται να δικαζουν με κουκούλες. Δεν ξερω παντως περιπτωση να επαθε κακο ενορκος απο κατηγορουμενο.

βρε οκ δεν χωρανε συναισθηματισμοι το καταλαβα.το οικονομικο πανω απο ολα.
ισως να ειμαι η εξαιρεση.εγω λεω τι θα εκανα.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.446
Πόντοι
31.628
37 μέλη και 46 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Παντα μου εκανε εντυπωση ποσο πολυ συναρπαζεται ο κοσμος απο τις νομικες συζητησεις, ενω εγω πιστευα οτι οι μη νομικοι θα τα βαριουνται αφορητα αυτα.
Δεν είναι τα νομικά, είναι το σύμπλεγμα celebrities, μουνιά, γκάζια, αλκοόλ, στούκα, θάνατος λαικού τροβαδούρου, εντατικές και διεκδικήσεις για πολλάάάάάάάάά γκαφρά. Εάν είχε και λίγο σεξ, πχ πίπωμα του οδηγού ή κανένα κομούνιπλα ή κανένα τριώδιο την ώρα της στούκας, θα είχε πιάσει τους 500 το σύστημα.  :2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αλοολικές οι νύχτες  :rolleyes:
Φονιας 6 φορες πανω απο το οριο  :headbang:, δεν υπσρχουν λογια να τον χαρακτηρισω, ντροπη και τιποτα αλλο, και για τον νεκρο αλκοολικο αλλα και για οσους απο το περιβαλλον του αναπαρηγαγαν μεχρι να βγει η Πυροσβεστικη και να το διαψευσει οτι οδηγουσε καποια απο τις κοπελες, στις κοπελες εκτος απο απυθμενη βλακεια δεν μπορεις να καταλογησεις τιποτε αλλο και πρεπει να αποζημειωθουν μεχρι τελευταιου Ευρω, οποια σχεση και εαν ειχαν με τον αλκοολικο και εγκληματια τρσγουδιστη

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Φονιας 6 φορες πανω απο το οριο  :headbang:, δεν υπσρχουν λογια να τον χαρακτηρισω, ντροπη και τιποτα αλλο, και για τον νεκρο αλκοολικο αλλα και για οσους απο το περιβαλλον του αναπαρηγαγαν μεχρι να βγει η Πυροσβεστικη και να το διαψευσει οτι οδηγουσε καποια απο τις κοπελες, στις κοπελες εκτος απο απυθμενη βλακεια δεν μπορεις να καταλογησεις τιποτε αλλο και πρεπει να αποζημειωθουν μεχρι τελευταιου Ευρω, οποια σχεση και εαν ειχαν με τον αλκοολικο και εγκληματια τρσγουδιστη

6 φορες πανω απο το οριο ?????

πωωωωω ισχυει αυτο σιγουρα ?

τι ειχε πιει ρε μαλακες ?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
το αίμα του γνωστού τραγουδιστή, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος την στιγμή που το όριο είναι 0,5.

3 φορες οχι 6

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
το αίμα του γνωστού τραγουδιστή, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη, βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος την στιγμή που το όριο είναι 0,5.

3 φορες οχι 6
to οριο ειναι 0,25, αρα 6 φορες πανω

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
0,5 ειναι το οριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
0,5 ειναι το οριο

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», η ποσότητα που βρέθηκε να έχει καταναλώσει ο γνωστός καλλιτέχνης είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια.
Αυτο τι σημαινει???? μαλλον οτι εκαψε τους μετρητες ο τυπος.......

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265

Αν κάποιος έχει στο σώμα του ποσοστό οινοπνεύματος από 1,10 mg έως 1,60 mg παρουσιάζει μηδενική αντίδραση σε ερεθίσματα ενώ πλησιάζει σε κατάσταση παράλυσης. Μπορεί να παρατηρηθεί αδράνεια, απάθεια, εμετός, απώλεια συγκράτησης ούρων και περιττωμάτων, ανικανότητα να περπατήσει ή να σταθεί όρθιος, ύπνος, αναισθησία και κώμα.

Ποσά Αλκοόλης στο Αίμα Ποινές

Άνω του 1,10 gr/l

1. Πρόστιμο 700,00 €
2. Επί τόπου αφαίρεση άδειας οδήγησης για 6 μήνες
3. Ακινητοποίηση & Φύλαξη Οχήματος (μέχρι να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις ασφαλούς κίνησης του οχήματος)
4. Φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) μηνών
5.αφαίρεση πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας από 10 ημέρες μέχρι και 5 χρόνια.

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.446
Πόντοι
31.628
Το 1,5 είναι τρελό νούμερo, ειδικά για χοντρό.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αν κάποιος έχει στο σώμα του ποσοστό οινοπνεύματος από 1,10 mg έως 1,60 mg παρουσιάζει μηδενική αντίδραση σε ερεθίσματα ενώ πλησιάζει σε κατάσταση παράλυσης. Μπορεί να παρατηρηθεί αδράνεια, απάθεια, εμετός, απώλεια συγκράτησης ούρων και περιττωμάτων, ανικανότητα να περπατήσει ή να σταθεί όρθιος, ύπνος, αναισθησία και κώμα.

Ποσά Αλκοόλης στο Αίμα Ποινές

Άνω του 1,10 gr/l

1. Πρόστιμο 700,00 €
2. Επί τόπου αφαίρεση άδειας οδήγησης για 6 μήνες
3. Ακινητοποίηση & Φύλαξη Οχήματος (μέχρι να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες προϋποθέσεις ασφαλούς κίνησης του οχήματος)
4. Φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) μηνών
5.αφαίρεση πινακίδων και αδειών κυκλοφορίας από 10 ημέρες μέχρι και 5 χρόνια.
Τι ζωα κυκλοφορουν στο δρομο ρε π@στ@ μου  :headbang:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Κριτικές
240
Like
22.446
Πόντοι
31.628
νομιζα πως αν καποιος ειναι χοντρος μπορει να πιει αρκετα παραπανω απο καποιον αδυνατο.
κανω καπου λαθος ?
ισχύει, γιαυτό ακριβώς το νούμερο 1,5 για χοντρό δείχνει ότι είχε πιει τον βόσπορο

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
ισχύει, γιαυτό ακριβώς το νούμερο 1,5 για χοντρό δείχνει ότι είχε πιει τον βόσπορο

δεν ξερω πως τα μετρανε κτλπ...δεν νομιζω παντως να ειχε πιει το βοσπορο...εδω ρε συ μια βοτκα ειχα πιει τις προαλλες και με σταματησανε στο κλασσικο μπλοκ εκει στο μεταξουργειο που ειναι παντα στημενοι και μου εκανε αλκοτεστ και μου λεει α οκ ενταξει εισαι κατω απο το οριο...με αλλο ενα ποτο θα το επιανες το οριο !!!

δηλαδη με 2 ποτα βγαινεις μεθυσμενος ????

ενταξει νομιζω το εχουνε γαμησει λιγο το θεμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom