Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
οχι δεν απογορευεται αλλα νομιζω ο νομος λεει οτι πχ εισαι με καποιον που οδηγαει και εχει πιει και τρακαρατε κ εσυ πχ τραυματιστεις κ μετα ζητας αποζημιωσεις. Αν αποδηχτει οτι  πχ τα πινατε μαζι νομιζω οτι κοβουν 30% απο το ποσο αποζημιωσεις η κατι τετοιο ...

παιδες δεν ξερω τι λεει ο νομος αλλα αν εγω προσωπικα ημουνα με φιλαρακι και τα επινα και χτυπα ξυλο γινοτανε κατι τετοιο δεν θα με επαιρνε να ζητησω αποζημιωση ουτε στο ελαχιστο.
θα σεβομουνα τον πονο της οικογενειας και με το ατομο που τα πιναμε μαζι μεχρι πριν λιγες μερες και καναμε παρεα δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησω λεφτα.
ετσι το βλεπω εγω

Επισκέπτης
παιδες δεν ξερω τι λεει ο νομος αλλα αν εγω προσωπικα ημουνα με φιλαρακι και τα επινα και χτυπα ξυλο γινοτανε κατι τετοιο δεν θα με επαιρνε να ζητησω αποζημιωση ουτε στο ελαχιστο.
θα σεβομουνα τον πονο της οικογενειας και με το ατομο που τα πιναμε μαζι μεχρι πριν λιγες μερες και καναμε παρεα δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησω λεφτα.
ετσι το βλεπω εγω
εαν το νουμερο ηταν μεγαλο ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
δεν χρειάζεται να αποδείξεις εσυ σαν συνοδηγός οτι ήσουν στουπί αλλα η ασφαλιστική το αντίθετο πράγμα δύσκολο έως ανέφικτο
Μην μπουμε σε τοσο βαριές νομικες λεπτομερειες οπως το βαρος αποδειξης, θα μπλεξουμε με αγωγές, παρεμπιπτουσες αγωγες, ενστασεις και εις ολοκληρον ενοχές.

Ας κρατησουμε οτι τελικα σε μια δικη ολοι αποδεικνυουν και ανταποδεικνυουν τα παντα.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.868
Πόντοι
216
ετσι το βλεπω εγω

χτυπα ξυλο οπως λες αλλα μπορει σε τετοια περιπτωση να τα ζητησει η οικογενεια αναλογα τι εχει γινει...πεζουν πολλα για αυτο θελει προσοχη ολα με μετρο και να μην τρεχουμε ...κ ζωνες παντααα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ετσι το βλεπω εγω
Μην λες μεγαλες κουβεντες. Ειναι να μην σου τύχει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
37 μέλη και 46 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Παντα μου εκανε εντυπωση ποσο πολυ συναρπαζεται ο κοσμος απο τις νομικες συζητησεις, ενω εγω πιστευα οτι οι μη νομικοι θα τα βαριουνται αφορητα αυτα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
εαν το νουμερο ηταν μεγαλο ?

οσο και να ητανε. ξερω τον εαυτο μου και δεν το γραφω για τα ματια του κοσμου.
δεν θα επαιρνα ποτε λεφτα απο τον κολλητο/φιλο κτλπ.
αν ητανε καποιος ακυρος φυσικα και θα ηθελα αποζημιωση.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.868
Πόντοι
216
Σχεδον καθημερινα.

ειχα κατι υποθεσεις τα τελευταία 2-3 χρονια κσι σαν ψαρι που ειμαι πηγενα απο νωρις και περιμενα να μην στα πολυλογο καθε φορα φευγω καυλομενος απο εκει!!! πως την παλεύετε ολοι εκει με τοσα μουνια ... μερικες ειναι κ έκφυλες εχει κ πιτσιρίκες !πολυ θεμα...

Επισκέπτης
δηλαδη εαν μπορουσες να παρεις πχ 1,000,000 ευρω δεν θα προσπαθουσες ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ειχα κατι υποθεσεις τα τελευταία 2-3 χρονια κσι σαν ψαρι που ειμαι πηγενα απο νωρις και περιμενα να μην στα πολυλογο καθε φορα φευγω καυλομενος απο εκει!!! πως την παλεύετε ολοι εκει με τοσα μουνια ... μερικες ειναι κ έκφυλες εχει κ πιτσιρίκες !πολυ θεμα...
Σε καταλαβαινω τύπε. Σε νιωθω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δηλαδη αν ο φιλος σου ΔΕΝ ηταν πιωμενος και επομενως θα τα πληρωνε ολα η ασφαλιστικη, δεν θα ειχες θεμα.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
δηλαδη εαν μπορουσες να παρεις πχ 1,000,000 ευρω δεν θα προσπαθουσες ?

οχι δεν θα τα επαιρνα.
τονιζω οτι δεν μιλαω για καποιον τον οποιο απλα τον γνωριζα και ειναι γνωστος.
μιλαω για κολλητο.
και απο οσο ξερω η μικρη τραβιοτανε 2 χρονια με τον παντελιδη.δεν ητανε καμια ακυρη για αυτον.
εγω στην θεση της δεν θα μπορουσα να ζητησω λεφτα απο την οικογενεια.
απο την αλλη ομως θεωρω και μεγαλη ξεφτιλα αυτα που κανει η οικογενεια προς το προσωπο της.
η κατασταση ειναι μπουρδελε γενικοτερα η συγκεκριμενη

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Αλοολικές οι νύχτες  :rolleyes:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
37 μέλη και 46 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Παντα μου εκανε εντυπωση ποσο πολυ συναρπαζεται ο κοσμος απο τις νομικες συζητησεις, ενω εγω πιστευα οτι οι μη νομικοι θα τα βαριουνται αφορητα αυτα.
πριν κάνα μήνα είχε πάει κολλητός μου ως ενορκος σε δικαστηριο για φονο,εεε μετά τον τρέλανα στις ερωτήσεις τι και πως και γιατί, και αυτό που κατάλαβα και αυτός και οι υπόλοιποι είναι ότι ο κατηγορούμενός  ξέρει τα στοιχεία των ενορκων οπότε ψήφισαν με επιείκεια μην τυχόν και εμπλεκαν  με κάνα τρελλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom