jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Στην ουκραννιιαααα ομως με τα 20Κ , θα γαμας 5 χρονια , επι 8ωρο , καθημερινα , μοντελες ...
κόψε κάτι αλλά γενικώς ορθόν.
Στην ουκραννιιαααα ομως με τα 20Κ , θα γαμας 5 χρονια , επι 8ωρο , καθημερινα , μοντελες ...
χοντρόφιλε αλεξ πας συχνα στα δικαστηρια ?
οχι δεν απογορευεται αλλα νομιζω ο νομος λεει οτι πχ εισαι με καποιον που οδηγαει και εχει πιει και τρακαρατε κ εσυ πχ τραυματιστεις κ μετα ζητας αποζημιωσεις. Αν αποδηχτει οτι πχ τα πινατε μαζι νομιζω οτι κοβουν 30% απο το ποσο αποζημιωσεις η κατι τετοιο ...
εαν το νουμερο ηταν μεγαλο ?παιδες δεν ξερω τι λεει ο νομος αλλα αν εγω προσωπικα ημουνα με φιλαρακι και τα επινα και χτυπα ξυλο γινοτανε κατι τετοιο δεν θα με επαιρνε να ζητησω αποζημιωση ουτε στο ελαχιστο.
θα σεβομουνα τον πονο της οικογενειας και με το ατομο που τα πιναμε μαζι μεχρι πριν λιγες μερες και καναμε παρεα δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησω λεφτα.
ετσι το βλεπω εγω
Μην μπουμε σε τοσο βαριές νομικες λεπτομερειες οπως το βαρος αποδειξης, θα μπλεξουμε με αγωγές, παρεμπιπτουσες αγωγες, ενστασεις και εις ολοκληρον ενοχές.δεν χρειάζεται να αποδείξεις εσυ σαν συνοδηγός οτι ήσουν στουπί αλλα η ασφαλιστική το αντίθετο πράγμα δύσκολο έως ανέφικτο
Σχεδον καθημερινα.φιλε αλεξ πας συχνα στα δικαστηρια ?
τυπε δεν του γέμισες το μάτιΣχεδον καθημερινα.
παιδες δεν ξερω τι λεει ο νομος αλλα αν εγω προσωπικα ημουνα με φιλαρακι και τα επινα και χτυπα ξυλο γινοτανε κατι τετοιο δεν θα με επαιρνε να ζητησω αποζημιωση ουτε στο ελαχιστο.
θα σεβομουνα τον πονο της οικογενειας και με το ατομο που τα πιναμε μαζι μεχρι πριν λιγες μερες και καναμε παρεα δεν υπηρχε περιπτωση να ζητησω λεφτα.
ετσι το βλεπω εγω
Μην λες μεγαλες κουβεντες. Ειναι να μην σου τύχει.παιδες δεν ξερω τι λεει ο νομος αλλα αν εγω προσωπικα ημουνα με φιλαρακι και τα επινα και χτυπα ξυλο γινοτανε κατι τετοιο δεν θα με επαιρνε να ζητησω αποζημιωση ουτε στο ελαχιστο.
ετσι το βλεπω εγω
Μπα, δεν νομιζω, για αλλο λογο μαλλον ρωταει. Καμια υποθεσουλα θα εχει.τυπε δεν του γέμισες το μάτι
εαν το νουμερο ηταν μεγαλο ?
Σχεδον καθημερινα.
δηλαδη εαν μπορουσες να παρεις πχ 1,000,000 ευρω δεν θα προσπαθουσες ?οσο και να ητανε. ξερω τον εαυτο μου και δεν το γραφω για τα ματια του κοσμου.
δεν θα επαιρνα ποτε λεφτα απο τον κολλητο/φιλο κτλπ.
αν ητανε καποιος ακυρος φυσικα και θα ηθελα αποζημιωση.
Σε καταλαβαινω τύπε. Σε νιωθω...ειχα κατι υποθεσεις τα τελευταία 2-3 χρονια κσι σαν ψαρι που ειμαι πηγενα απο νωρις και περιμενα να μην στα πολυλογο καθε φορα φευγω καυλομενος απο εκει!!! πως την παλεύετε ολοι εκει με τοσα μουνια ... μερικες ειναι κ έκφυλες εχει κ πιτσιρίκες !πολυ θεμα...
Δηλαδη αν ο φιλος σου ΔΕΝ ηταν πιωμενος και επομενως θα τα πληρωνε ολα η ασφαλιστικη, δεν θα ειχες θεμα.οσο και να ητανε. ξερω τον εαυτο μου και δεν το γραφω για τα ματια του κοσμου.
δεν θα επαιρνα ποτε λεφτα απο τον κολλητο/φιλο κτλπ.
αν ητανε καποιος ακυρος φυσικα και θα ηθελα αποζημιωση.
δηλαδη εαν μπορουσες να παρεις πχ 1,000,000 ευρω δεν θα προσπαθουσες ?
Σε καταλαβαινω τύπε. Σε νιωθω...
πριν κάνα μήνα είχε πάει κολλητός μου ως ενορκος σε δικαστηριο για φονο,εεε μετά τον τρέλανα στις ερωτήσεις τι και πως και γιατί, και αυτό που κατάλαβα και αυτός και οι υπόλοιποι είναι ότι ο κατηγορούμενός ξέρει τα στοιχεία των ενορκων οπότε ψήφισαν με επιείκεια μην τυχόν και εμπλεκαν με κάνα τρελλο37 μέλη και 46 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντα μου εκανε εντυπωση ποσο πολυ συναρπαζεται ο κοσμος απο τις νομικες συζητησεις, ενω εγω πιστευα οτι οι μη νομικοι θα τα βαριουνται αφορητα αυτα.