Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Σε ενοχλεί ακόμα και όταν περάσεις το απο πάνω μέρος απο πίσω και να μείνεις δεμένος μόνο με το αποκάτω?  :think:

γαμησε τα ρε οτι και να κανω δεν την παλευω με ζωνη με τιποτα.

επειδη ηδη τωρα οδηγαω 2 χρονια και ποτε δεν φοραγα ζωνη ειναι πολυ δυσκολο αλλα εχω ξεκινησει τωρα και εγω και βαζω ζωνη με τα τελευταια γεγονοτα προσπαθωντας να το κανω να μου γινει συνηθεια.

αλλα δεν περναω καλα πλεον οταν οδηγαω με ζωνη.τι βαλω μουσικη τι αναψω τσιγαρο οτι και να κανω σκεφτομαι την ζωνη. ειναι σαν καποιος να με εχει μαγκωμενο πισω.αισθανομαι παραβιαση της ελευθεριας μου.ελπιζω να φτιαξει στο μελλον. τωρα πλεον φοραω ζωνη αλλα ειμαι με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αυτο με την ζωνη το κανουμε στα μικρα παιδια. Εμεις οι μεγαλοι γιατι να τη περασουμε απο πισω;;;

Μπορει οι υπερβαροι να ενοχλουνται. ισχυει αυτο που λες οταν ήμουν μικρος έτσι μου την έβαζαν και μένα.
Παρα να μην την βαλει καθολου καλύτερα να την βάλει έτσι.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
γαμησε τα ρε οτι και να κανω δεν την παλευω με ζωνη με τιποτα.

επειδη ηδη τωρα οδηγαω 2 χρονια και ποτε δεν φοραγα ζωνη ειναι πολυ δυσκολο αλλα εχω ξεκινησει τωρα και εγω και βαζω ζωνη με τα τελευταια γεγονοτα προσπαθωντας να το κανω να μου γινει συνηθεια.

αλλα δεν περναω καλα πλεον οταν οδηγαω με ζωνη.τι βαλω μουσικη τι αναψω τσιγαρο οτι και να κανω σκεφτομαι την ζωνη. ειναι σαν καποιος να με εχει μαγκωμενο πισω.αισθανομαι παραβιαση της ελευθεριας μου.ελπιζω να φτιαξει στο μελλον. τωρα πλεον φοραω ζωνη αλλα ειμαι με κατι μουτρα μεχρι το πατωμα

Θέμα συνήθειας είναι όλα... Αν μάθαινες απο μικρός να έβαζες ζώνη θα την έβαζες αυτόματα με το που έμπαινες στο αμάξι

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αυτό το θρεντ πρέπει να δισωθεί ...

Μοντερέτορες και αντμιν ... χιλιομπακαπιάστετο, τυπώστε σε πι-ντι-εφ και βαλτο σε χρονοκάψουλα τιτανίου ...

Ο ιστορικός του μέλλοντος απλά διαβάζοντας το θα απαντήσει σε όλα του τα ερωτήματα για την πορεία του ελληνισμού στον 21ο αιώνα ...

Επισκέπτης
Μπορει οι υπερβαροι να ενοχλουνται. ισχυει αυτο που λες οταν ήμουν μικρος έτσι μου την έβαζαν και μένα.
Παρα να μην την βαλει καθολου καλύτερα να την βάλει έτσι.
Αμα την βαλεις ετσι ειναι σαν να μην φορας καθολου!!
Και αμα ο αλλος ειναι υπερβαρος θα τον κρατησει μονο το ενα μερος της ζωνης ;;;
Με τιποτα

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αμα την βαλεις ετσι ειναι σαν να μην φορας καθολου!!
Και αμα ο αλλος ειναι υπερβαρος θα τον κρατησει μονο το ενα μερος της ζωνης ;;;
Με τιποτα

είσαι σίγουρη ότι ειναι σαν να μην φοράς καθόλου? Απλά μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματική διότι αντι απο τριων σημειων την κάνεις δυο σημείων αλλα δεν νομίζω να ειναι 0% αποτελεσματική. Είσαι σιγουρη?  :think:

Επισκέπτης
είσαι σίγουρη ότι ειναι σαν να μην φοράς καθόλου? Απλά μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματική διότι αντι απο τριων σημειων την κάνεις δυο σημείων αλλα δεν νομίζω να ειναι 0% αποτελεσματική. Είσαι σιγουρη?  :think:
Δεν ξερω..αλλα καλυτερα να την φοραμε κανονικα!!

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
καλά, κι εγώ πρώτα δεν έβαζα (συνοδηγός, δεν ξέρω να οδηγώ ακόμα), αλλά μετά αποφάσισα πως πρέπει να φοράω ζώνη. Τώρα πλέον το έχω συνηθίσει, το χέρι αυτόματα κάνει την κίνηση. Όλα θέμα συνήθειας, τίποτ' άλλο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326

απο την επισημη σελιδα στο facebook. τα σπαει το βιντεακι !!!

το αγαπημενο μου κομματι του παντελιδη !!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.873
Πόντοι
26.096
Ε καλα κι εσυ τωρα.
Ηχητικα μηνυματα, φωτογραφιες δημοσιως, αβαταρ με αληθινη φωτο, μιλαμε εχεις κάνει οσα δεν εχουν κανει ολες οι αλλες κοπελες του σαιτ μαζι.

δεν γράφω εδώ πέρα τη μάρκα

Το ξέρω αλλά αν πετύχω κανένα γνωστό εδώ;; χαχα αν πω τη μάρκα θα με κτλβει

Μία απορία, κύριε Mystiko:
Εξηγείστε μου, παρακαλώ, πως είναι δυνατόν να αναρτάτε το μισό πρόσωπό σας [ στο άβατάρ σας ], το χέρι σας [ στην φωτο που μου αφιερώσατε ] και το κατάλυμά σας [ επίσης στην φωτο που μου αφιερώσατε ] αλλά να μην θέλετε να αναφέρετε την μάρκα του αυτοκινήτου, που οδηγείτε επειδή φοβάστε ότι θα σας αναγνωρίσουν από το αυτοκίνητό σας αλλά όχι από τις φωτο σας;
Με εντατική υπερεργασία των λίγων εγκεφαλικών κυττάρων, που μου έχουν απομείνει [ αφού σας είναι γνωστό ότι είμαι υπερήλικας ] [size=20pt]αναρωτιέμαι μήπως οι φωτο δεν είναι δικές σας[/size].
Γεγονός βέβαια που δεν μου προξενεί έκπληξη αφού είναι γνωστό ότι οι ομοφυλόφιλοι έχουν ευρύ κύκλο φιλικών θηλέων. Εκθέτετε όμως τρίτο πρόσωπο έτσι.
Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε. Να μη φύγω από τον μάταιο τούτο κόσμο μ΄ αυτή την απορία.
Ευχαριστώ!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366

πολυ συμπαθητικη φυσιογνωμια...απλοϊκος και προσγειωμενος....

η μικρη ειναι η κορουλα του πανου απ το αρτ τιβι (betweekend)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Για όποιον έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα είναι προφανές ότι ο μακαρίτης στο συγκεκριμένο βιντεάκι έχει πιεί τις κάλτσες του ...

Πάντως και σε μια συνέντευξη του στον αρναούτογλου που είδα στο γιουτιουμπ φαινόταν ασυνήθιστα σοβαρός και προσγειωμένος.

Ατάλαντος αλλά συμπαθής, πράγματι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για όποιον έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα είναι προφανές ότι ο μακαρίτης στο συγκεκριμένο βιντεάκι έχει πιεί τις κάλτσες του ...

Πάντως και σε μια συνέντευξη του στον αρναούτογλου που είδα στο γιουτιουμπ φαινόταν ασυνήθιστα σοβαρός και προσγειωμένος.

Ναι ετσι ειναι καποιος που εχει πιει τις καλτσες του... :jerking:
Αταλαντος ο Παντελιδης...Το ακουσαμε και αυτο απο τους επιστημονες του μπου.κομ

PROVOKATOR

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Είχε ακόμα πολλά να προσφέρει ο τύπος,κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366

και που το κακο να πιεις μερικες μπυρες σε μια τετοια περισταση....οταν εισαι ειναι με καλους φιλους....εσυ δε το κανεις.....περι "καλτσων" νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο, εκτος κι αν εχεις αλκοολομετρο στο ματι;!!!

δεν ξερω αν ηταν ταλεντο ή αταλαντος...εγω βλεπω οτι ηταν επιτυχημενος, καταφερε σχεδον να τους καπελωσει ολους, και ειχε μεγαλη απηχηση στο ελληνικο κοινο....στο συγκεκριμενο ειδος μουσικης, θεωρειτο απ τους τοπ...τουλαχιστον ετσι ισχυριζονται αυτοι που ακουν τετοιου ειδους μουσικη και αρεσκονται σε τετοιου ειδους διασκεδαση (μπουζουκια)... και το αξιοσημειωτο ειναι οτι ολα τα κομματια ηταν γραμμενα απ τον ιδιο, σε αντιθεση μ ολους τους αλλους που ψαχνουν δεξια αριστερα και δεξια απο "φοιβους" και λοιπους για κανα κομματι....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
και που το κακο να πιεις μερικες μπυρες σε μια τετοια περισταση....οταν εισαι ειναι με καλους φιλους....εσυ δε το κανεις.....περι "καλτσων" νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο, εκτος κι αν εχεις αλκοολομετρο στο ματι;!!!

δεν ξερω αν ηταν ταλεντο ή αταλαντος...εγω βλεπω οτι ηταν επιτυχημενος, καταφερε σχεδον να τους καπελωσει ολους, και ειχε μεγαλη απηχηση στο ελληνικο κοινο....στο συγκεκριμενο ειδος μουσικης, θεωρειτο απ τους τοπ...τουλαχιστον ετσι ισχυριζονται αυτοι που ακουν τετοιου ειδους μουσικη και αρεσκονται σε τετοιου ειδους διασκεδαση (μπουζουκια)... και το αξιοσημειωτο ειναι οτι ολα τα κομματια ηταν γραμμενα απ τον ιδιο, σε αντιθεση μ ολους τους αλλους που ψαχνουν δεξια αριστερα και δεξια απο "φοιβους" και λοιπους για κανα κομματι....

Απλά τυχαίνει να βγαίνω βράδυ και να είμαι παρατηρητικός ... δες το βίντεο προσεκτικά και θα καταλάβεις τι εννοώ ... για να φτάσεις σε αυτό το σημείο πίνοντας μπύρες έχεις πιεί τον μόρνο ...

Το πρόβλημα δεν είναι τα μπουζούκια - το πρόβλημα είναι η κακή μουσική ...

"Μπουζούκια" ήταν/είναι και αυτό ...

... που όμως ταυτόχρονα είναι και τραγούδι αξιώσεων ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom