raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.485
- Πόντοι
- 5.006
να τους τουφεκίσουμεΘα παρει ποδι και η φαιη και ο μπουλης και ο ακης και η φοραδα η ηλιακη!!!!
να τους τουφεκίσουμεΘα παρει ποδι και η φαιη και ο μπουλης και ο ακης και η φοραδα η ηλιακη!!!!
Είχε άδικο η Σκορδά ??? Το τραγούδι αυτό όπως και τα περισσότερα του Παντελίδη λένε χαζομάρες/σαχλαμάρες/ ηλιθιότητες
εάν έτυχε και σκοτώθηκε ο άνθρωπος την επόμενη μέρα που φταίει η Σκορδά ?
Αυτη η αλογομουρα πρεπει καποια στιγμη να σταματησει να προσβαλλει το κοσμο λες και αυτη ειναι καμια με επιπεδο..και να αποκαλει αμορφωτους ανθρωπους με πολυ καλυτερη ποιοτητα απ την δικια τηςΕίχε άδικο η Σκορδά ??? Το τραγούδι αυτό όπως και τα περισσότερα του Παντελίδη λένε χαζομάρες/σαχλαμάρες/ ηλιθιότητες
εάν έτυχε και σκοτώθηκε ο άνθρωπος την επόμενη μέρα που φταίει η Σκορδά ?
Οντως,συμβαινει αυτο.Τελειωνει ο ενας και ξεκιναει η αλλη παιρνοντας το μερος της αλλης πλευρας,κουβεντα να γινεται.Αλλα ισχυει οτι ο Παντελιδης συμφωνα με τους κοντινους του ανθρωπους,ηταν λιγο στεναχωρημενος απο την επιθεση.Αλλα οχι και οτι φταιει η Σκορδα που πρεπει να εχει και συνεπειες κιολας.Καλα ο κοσμος ειναι πολυ ηλίθιος, πιστεύουν οτι συτα που ειπε η Σκορδα τα εννοούσε!! Αν κάτσεις να δεις τα πρωιναδικα θα καταλάβεις οτι ο καθενας παιζει και ενα ρόλο, τη μια μερα θα κανει τον "κακο" ο Λιαγκας και την αλλη η Σκορδα και την επομενη καποιος αλλος απο το πανελ.
Η πλακα βεβαια θα ηταν οτι αν δεν σκοτωνόταν ο Παντελιδης παιζει η Σκορδα να ηταν πρωτο τραπεζι πιστα στην πρεμιερα της Παρασκευης και σε κανα μηνα καλεσμενος ο Παντελιδης στο πρωινο να πει κανα τραγουδι...αλλα ειπαμε ο κοσμος ειναι ηλίθιος
Καλα ο κοσμος ειναι πολυ ηλίθιος, πιστεύουν οτι συτα που ειπε η Σκορδα τα εννοούσε!! Αν κάτσεις να δεις τα πρωιναδικα θα καταλάβεις οτι ο καθενας παιζει και ενα ρόλο, τη μια μερα θα κανει τον "κακο" ο Λιαγκας και την αλλη η Σκορδα και την επομενη καποιος αλλος απο το πανελ.
Η πλακα βεβαια θα ηταν οτι αν δεν σκοτωνόταν ο Παντελιδης παιζει η Σκορδα να ηταν πρωτο τραπεζι πιστα στην πρεμιερα της Παρασκευης και σε κανα μηνα καλεσμενος ο Παντελιδης στο πρωινο να πει κανα τραγουδι...αλλα ειπαμε ο κοσμος ειναι ηλίθιος
Tελειαα! Να την στειλουν απο εκει που ρθε!!τοσο δυσκολο ειναι!!!
Τελειοοο οπως και ολα τα υπολοιπα!!!!!κομματαρα !!
Τελειοοο οπως και ολα τα υπολοιπα!!!!!
Κανεις δεν φορουσε ζωνη,το ειπε η 20χρονη!Λες την άλλη να τα καταφέρουν να την σώσουν τελικά? Εγώ πάντως νομίζω ότι θα σωθεί διότι ήταν η μόνη που φορουσε ζώνη.
Κανεις δεν φορουσε ζωνη,το ειπε η 20χρονη!
ε αν δεν φορούσε κανείς ζώνη ρε γαμώτη μου τότε τι να περιμέναμε με τόση μεγάλη ταχύτητα που πήγαινε το αμάξι; Το να βάλεις ζώνη είναι μία κίνηση, δεν είναι κάτι τρομερό. Κρίμα...Κανεις δεν φορουσε ζωνη,το ειπε η 20χρονη!
ε αν δεν φορούσε κανείς ζώνη ρε γαμώτη μου τότε τι να περιμέναμε με τόση μεγάλη ταχύτητα που πήγαινε το αμάξι; Το να βάλεις ζώνη είναι μία κίνηση, δεν είναι κάτι τρομερό. Κρίμα...
Παρανοικος!δεν ειναι μια κινηση αδερφε.
εμενα προσωπικα η ζωνη με ενοχλει υπερβολικα στο αμαξι.
αντι να προσεχω στον δρομο καθομαι και φτιαχνω την ζωνη καθε τρεις και λιγο.
δεν ειναι μια κινηση αδερφε.
ποτέ χωρίς ζώνη μαλάκα μου!δεν ειναι μια κινηση αδερφε.