Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν μου κανει καμια εντυπωση, ξερεις ποσοι ανθρωποι εχουν πει "σωπα ρε το εχω" και δεν φτάσανε πότε στο σπίτι τους;; ουτε ο πρωτος ηταν και σιγουρα ουτε και ο τελευταιος.
Μεγαλε αυτα δεν γινονται σε σοβαρες χωρες, π.χ στην Δανια δεν μπορεις να οδηγησεις μεθυσμενος και να μην σε ποιασουν, εισαι τελειωμενος, σου πηρανε διπλωμα, αμαξι, εχεις φαει ενα βαρβατο προστιμο, και πας και για κοινωνικη εργασια, ετσι λειτουργουν οι σωστες δημοκρατιες, και ο μεσος Δανος δεν ντρεπεται να πει ηπια θα γυρισω με ταξι η με συγκοινωνια, γιατι και εκει πεινουν (μην σου πω ποιο πολυ απο εδω), ο  :jerking: ο καφρο-ελληνας πιστευει οτι το πεος του θα μικρυνει αν δεν οδηγησει, και οτι το αυτοκινητο ειναι προεκταση του πεους του, εκει η ανθρωποι πανε με τα ποδηλατα, γυναικαρες και σου λενε παμε βολτα με το ποδηλατο, σε 1000 χρονια θα τους φτασουμε και εαν......

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.377
Πόντοι
9.931
Ακριβως ο Ελληνας ειναι ΜΑΓΚΑΣ δεν μεθαει ποτε όσο και να πιει, αν παραδεχτεί κάποιος οτι είναι μεθυσμένος , αμέσως οσοι ειναι μαζι του θα το χαρακτηρισουν "μη άνδρα" γιατί δεν σηκώνει το ποτο, οπότε προτιμάει να του "βγει το ματι παρα το ονομα" και αντι να παει σπιτι του παει... "εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως"

Και κατι ακομα αν ηταν μονος του μπορει να ελεγε στον φιλο του "φιλε ειμαι κομματια να πεσω 1-2 ωρες στον καναπε σου να παρω λιγο τα επανω μου; η φιλε καλεσε ενα ταξι να με παει σπιτι δεν την παλευω να οδηγησω" αλλα δυστηχως ηταν με τις γκομενες και οπως καθε ελληνας ανδρας δεν θέλησε να φανεί "λίγος" μποστα σε γυναικες :(

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δυστυχως ειναι ετσι, ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την καταντια αυτης της χωρας, λογω του οτι ζω και στο εξωτερικο καποια πραγματα που φαινονται τρομερα εξοργιστικα, χωρα βλαχοκαγκουρων, αρκουδογυφτων, και κρετινων......

Που ζεις ?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ακριβως ο Ελληνας ειναι ΜΑΓΚΑΣ δεν μεθαει ποτε όσο και να πιει, αν παραδεχτεί κάποιος οτι είναι μεθυσμένος , αμέσως οσοι ειναι μαζι του θα το χαρακτηρισουν "μη άνδρα" γιατί δεν σηκώνει το ποτο, οπότε προτιμάει να του "βγει το ματι παρα το ονομα" και αντι να παει σπιτι του παει... "εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως"

Και κατι ακομα αν ηταν μονος του μπορει να ελεγε στον φιλο του "φιλε ειμαι κομματια να πεσω 1-2 ωρες στον καναπε σου να παρω λιγο τα επανω μου; η φιλε καλεσε ενα ταξι να με παει σπιτι δεν την παλευω να οδηγησω" αλλα δυστηχως ηταν με τις γκομενες και οπως καθε ελληνας ανδρας δεν θέλησε να φανεί "λίγος" μποστα σε γυναικες :(
Μαγκια ειναι να θετεις σε κινδυνο τις ζωες των κοριτσιων που συνοδευεις  :headbang: :headbang: η μια χαροπαλευει
τι σοι μαγκιες ειναι αυτες  :headbang: :headbang:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
276
Πόντοι
186
Απορία έχω, τι δουλειά είχε στον συγκεκριμένο δρόμο...

Το αεροδρόμιο ειναι πλέον άδειο. Κανεις δρόμος δεν οδηγεί προς τα εκεί, και μπαίνεις - βγαίνεις μόνο απο μια διαδρομή....

Ετςι ακριβως!!!!Ο δρομος ειναι ουσιαστικα "τυφλός"!!!Εχεις πρόσβαση μονο αν πας ουσιαστικα ΠΡΟΣ την είσοδο του αεροδρομίου και κανεις αναςτροφη (και μονο απο Ελληνικο ΟΧΙ Γλυφαδα)!!!!
καλες ερωτήσεις... ;)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.377
Πόντοι
9.931
Μεταξυ Ελλαδας - Δανιας αυτη την εποχη, παλαιοτερα Βρετανια και Ολλανδια

Μια χαρα εισαι τυπε εκει, κατσε όσο μπορεις, θυμαστε τον Γεωργακη Παπανδρεου που ηθελε να μας κανει Δανια του νοτου!;; :2funny: :grin:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Oποτε το "κοντραστ" με το Ελλαδισταν ειναι εντονο... καταλαβαινω :grin:
Φιλε και Βαλκανια εχω παει Βουλγαρια, Ρουμανια, Κροατια τετοια καφριλα και αναισθησια στους δρομους πουθενα, δεν ξερω αλλη χωρα ετσι με τετοια νοοτροπια, αν ξερει καποιος αλλος ας πει???? μαγκια λεει νας πας τις γκομενες σπιτι μεθυσμενος με το αμαξι  :headbang: :headbang:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μια χαρα εισαι τυπε εκει, κατσε όσο μπορεις, θυμαστε τον Γεωργακη Παπανδρεου που ηθελε να μας κανει Δανια του νοτου!;; :2funny: :grin:
Μηπως ειμαστε η Αιγυπτος της Ευρωπης??? ψαχνω να βρω τωρα χωρα με τετοια νοοτροπια εγω....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
O Παντελης ηταν ενας απο εμας.

akhs3pgr

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Συγκλονιστικο κλεισιμο αν γυρισει η Ευρωπη αναποδα θα γινουμε Δανια  :2funny:

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
O Παντελης ηταν ενας απο εμας.

θα μπορουσε να ειχε συμβει στον καθενα. σχεδον ολοι εχουμε κανει την καφριλα να οδηγησουμε πιωμενοι. ειτε στα 20 ειτε στα 30. το θεμα ειναι οτι σε αρκετους απο εμας δινεται δευτερη ευκαιρια (μιας και καταλαβαμε ποσο μαλακες ειμασταν την πρωτη φορα) σε αλλους ομως δεν δινεται ποτε αυτη η δευτερη ευκαιρια.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6
Ερωτησις προς αγαπητους συνμπουρδερλιαρηδες...

Ποιος Ελληνας ηθοποιος(ξενος λιγο δυσκολα μονο κανας Τουρκαλας καθ'οτι ο τεθνεως ητο ολιγον Λαζοφατσα-Τουρκοφατσα)  θα μπορουσε να παιξει τον Παντελιδη σε biopic ταινια η τηλεοπτικη σειρα?
Και ποιος θα σκηνοθετουσε?(Κανας Μανουσακης θα ηταν ιδανικος με προυπηρεσια σε Ψιθυρους Καρδιας ξερει να πιανει τον παλμο του λαου :2funny:)

Για μενα ο Ιατροπουλος θα ηταν τελειος αλλα γερασε...ή ο κλασικος χοντρος Μακεδος αλλα κι αυτος γερασε και ο μακαριτης δεν ηταν και τοσο...
θα ειχε ψωμι η φαση , χωρις πλακα

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
43
Πόντοι
6

Καπως ετσι στουκαρε και ο Παντελος ...ΣΕ ΠΙΣΤΑ Nurburgring ΟΜΩΣ ,ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΞΥΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥΣ ,ΧΩΡΙΣ ΤΖΙΠΟΕΙΔΕΣ ΑΝΕΥ ΚΡΑΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΜΠΑΡΙΕΡΕΣ...ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ  ΣΟΥΒΛΑΚΙ απο σιδεριες κ ας εφαγαν 15 τουμπες...ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΩΛΟΔΡΟΜΟΙ ΠΑΝΤΟΥ+ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ..ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 19ου ΑΙΩΝΑ

Συνημμένα

• ScreenHunter_201 Feb. 23 07.47.jpg
    ScreenHunter_201 Feb. 23 07.47.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • ScreenHunter_202 Feb. 23 07.47.jpg
    ScreenHunter_202 Feb. 23 07.47.jpg
    21,1 KB · Εμφανίσεις: 17

cyclist

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Να γράψω και εγώ μερικά σχόλια στο θέμα.

Στη Γερμανία η Mercedes στέλνει πάντα εμπειρογνώμονες να καταγράψει τα δεδομένα και την κατάσταση του αυτοκινήτου σε ατυχήματα με αυτοκίνητά της. Υπάρχει αρχείο των ατυχημάτων πλήρες με φωτογραφίες και τους ενδιαφέρει πάρα πολύ για να βελτιώνουν τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω πόσο τους απασχολεί με αυτοκίνητα στο εξωτερικό.

Ένα άλλο θέμα που αφορά το ατύχημα, είναι η ντροπή της οικογένειας με το θέμα, να χάνεται ο άνθρωπος της με τόσο εξευτελιστικό τρόπο, (να οδηγεί χωρίς ζώνες, με μεγάλη ταχύτητα και πολύ πιθανώς πιωμένος).  Το ότι έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και εδώ στο forum, είναι ότι αυτή η ντροπή έχει περάσει σε όλους καθώς ένιωθαν τον Παντελίδη σαν δικό τους άνθρωπο. Και φυσικά θέλουν να τον δικαιολογήσουν, όμως κατά βάθος ξέρουν τι και πως ακριβώς έχει συμβεί.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.858
Πόντοι
2.606
Να γράψω και εγώ μερικά σχόλια στο θέμα.

Στη Γερμανία η Mercedes στέλνει πάντα εμπειρογνώμονες να καταγράψει τα δεδομένα και την κατάσταση του αυτοκινήτου σε ατυχήματα με αυτοκίνητά της. Υπάρχει αρχείο των ατυχημάτων πλήρες με φωτογραφίες και τους ενδιαφέρει πάρα πολύ για να βελτιώνουν τα αυτοκίνητα. Δεν ξέρω πόσο τους απασχολεί με αυτοκίνητα στο εξωτερικό.

Ένα άλλο θέμα που αφορά το ατύχημα, είναι η ντροπή της οικογένειας με το θέμα, να χάνεται ο άνθρωπος της με τόσο εξευτελιστικό τρόπο, (να οδηγεί χωρίς ζώνες, με μεγάλη ταχύτητα και πολύ πιθανώς πιωμένος).  Το ότι έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση το θέμα και εδώ στο forum, είναι ότι αυτή η ντροπή έχει περάσει σε όλους καθώς ένιωθαν τον Παντελίδη σαν δικό τους άνθρωπο. Και φυσικά θέλουν να τον δικαιολογήσουν, όμως κατά βάθος ξέρουν τι και πως ακριβώς έχει συμβεί.
ρε φιλε τι λες τι εξευτελιστικος τροπος τον γδυσανε και τον περιελουσαν  με πετρελαιο καταμεσης στο μεγαρο μουσικης  ?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
387
Πόντοι
36
ρε φιλε τι λες τι εξευτελιστικος τροπος τον γδυσανε και τον περιελουσαν  με πετρελαιο καταμεσης στο μεγαρο μουσικης  ?
έλα μου ντε? πίσσα και πούπουλα και μετά βιασμός με λιθοβολισμό.... τροχαίο ήταν όπως τα περισσότερα... έτρεχε πολύ για το δρόμο και τις συνθήκες που ήταν (και 80 χλμ/ώρα μπορεί να είναι πολλά αναλόγως το δρόμο) έχασε τον έλεγχο δεν μπόρεσε να το μαζέψει και έγινε το κακό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom