Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 218K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Είμαι Αιθίοπας βασικα μην εξευτελιζετε την κουλτούρα μου    :erection:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ο θανατος δεν αναιρει την καφριλα και την επιβραβευση trash υποκουλτουρας με απειρα φραγκα βουνα απο ανθη και μουνια σε μια εποχη που χιλιαδες νεοι σαν το ''ΙΝΔΑΛΜΑ'' στεναζουν σε οικονομικη φυλακη η εξορια και τρωνε τζαμπα τη νιοτη τους,γι αυτους δε κλαιει κανεις ,κλαιτε για τον αντιπροσωπο της βλαχομαγκιας και του μικροαστισμου σας που εφαγε το κεφαλι του απο τα παθη του...υπαρχει η θεα ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ κατα τους αρχαιους που τιμωρει την υβρη και τους αναξιους που λαμβανουν αδικα αγαθα

ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ η δουλεια μη το ψαχνετε

Γιατι αδικα ωστοσο? Τα εκλεψε απο κανεναν τα οσα απεκτησε? Το παιδι , τα δουλεψε τιμια και αντρικια, χαμηλων τονων, γενικα συμπαθης φυσιογνωμια ηταν . Ισως βεβαια το λες με αλλη εννοια το " αδικα" πιο γενικη καπως. Θα το εθετα αλλιως, οτι " εκαψε" πολυ γρηγορα το "λαδι" του, τη " βενζινη" του. Εζησε πολυ εντονα τη ζωη του και την εξαντλησε. Υπο αυτη την εννοια... Απο την αλλη , οπως ειπε και ο Επικουρος
( νομιζω) οταν υπαρχουμε εμεις δεν υπαρχει ο θανατος και οταν υπαρχει ο θανατος, δεν υπαρχουμε εμεις. Αρα δε το νοιωθουμε. Το χειροτερο για τον ιδιο ως προσωπο , θα ηταν πχ να τραυματιζοταν βαρια, να ακρωτηριαζοταν , να εμενε παραλυτος. Τοτε θα ενοιωθε την απωλεια των αγαθων ( οπως αυτο ισχυει για καθε ανθρωπο )

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
276
Πόντοι
186

Λάκης Λαζόπουλος για Παντελή Παντελίδη: «Δεν έγλειψε. Δεν παρακάλεσε κανέναν. Δεν σύρθηκε...»

μιλησε και το λαμογιο, αφου ξεφτηλιστηκε με τους ΑΜΕΑ εκανε μια δηλωση ολο γλυψιμο

μα ποσο ελεεινος και σιχαμενος ειναι πια αυτος ο ανθρωπος;

Επισκέπτης
Λάκης Λαζόπουλος για Παντελή Παντελίδη: «Δεν έγλειψε. Δεν παρακάλεσε κανέναν. Δεν σύρθηκε...»

μιλησε και το λαμογιο, αφου ξεφτηλιστηκε με τους ΑΜΕΑ εκανε μια δηλωση ολο γλυψιμο

μα ποσο ελεεινος και σιχαμενος ειναι πια αυτος ο ανθρωπος;

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τωρα εσυ ήθελες να γράψεις για τον μακαρίτη η βρήκες αφορμή να μας πεις οτι κυνηγάνε να σε πηδηξουνε; :2funny:
Ακομα  και τα πουστρακια σαν γυναικες ειναι. Ολα περιστρεφονται γυρω τους.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.458
Πόντοι
216
OI ΜΑΛΑΚΕΣ που πανε και στεκονται στο τοπο του ατυχηματος μερα νυχτα, γιατι πανε?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η κοπελα στο πισω καθισμα παγιδευτηκε απο τη ζωνη. Τη διεμβολισε η λαμαρινα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
276
Πόντοι
186
OI ΜΑΛΑΚΕΣ που πανε και στεκονται στο τοπο του ατυχηματος μερα νυχτα, γιατι πανε?
και αυτο σας ενοχλει; δε τρωγεστε με τιποτα ρε πουστη μου, σας τις γριες πεθερες εχετε καταντησει, αξιολυπητοι

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.035
Πόντοι
2.456
Απορία έχω, τι δουλειά είχε στον συγκεκριμένο δρόμο...

Το αεροδρόμιο ειναι πλέον άδειο. Κανεις δρόμος δεν οδηγεί προς τα εκεί, και μπαίνεις - βγαίνεις μόνο απο μια διαδρομή....
Ετςι ακριβως!!!!Ο δρομος ειναι ουσιαστικα "τυφλός"!!!Εχεις πρόσβαση μονο αν πας ουσιαστικα ΠΡΟΣ την είσοδο του αεροδρομίου και κανεις αναςτροφη (και μονο απο Ελληνικο ΟΧΙ Γλυφαδα)!!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.377
Πόντοι
9.931

Γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό των νεοελλήνων είναι μαλάκες...ηδη ξεκίνησαν να βαράνε tatoo με τα αρχικά του Παντελίδη και στοίχους απο τα τραγούδια του Είδα μια φώτο απο μια πυροβολημένη που το είχε κάνει σχεδόν σε όλοι την πλάτη της :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:
Λυπάμαι τον κακομοίρη που θα πάει να την πηδήξει στα τεσσερα και θα διαβάζει τον μακαρίτη στην πλάτη της!!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό των νεοελλήνων είναι μαλάκες...ηδη ξεκίνησαν να βαράνε tatoo με τα αρχικά του Παντελίδη και στοίχους απο τα τραγούδια του Είδα μια φώτο απο μια πυροβολημένη που το είχε κάνει σχεδόν σε όλοι την πλάτη της :idiot: :uglystupid: :headbang: :headbang:
Λυπάμαι τον κακομοίρη που θα πάει να την πηδήξει στα τεσσερα και θα διαβάζει τον μακαρίτη στην πλάτη της!!
Δυστυχως ειναι ετσι, ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την καταντια αυτης της χωρας, λογω του οτι ζω και στο εξωτερικο καποια πραγματα που φαινονται τρομερα εξοργιστικα, χωρα βλαχοκαγκουρων, αρκουδογυφτων, και κρετινων......

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.377
Πόντοι
9.931
Τωρα τι σχολειο να κανω??? πως μπορει να χαρακτηριστει αυτος ο ανθρωπος???

Δεν μου κανει καμια εντυπωση, ξερεις ποσοι ανθρωποι εχουν πει "σωπα ρε το εχω" και δεν φτάσανε πότε στο σπίτι τους;; ουτε ο πρωτος ηταν και σιγουρα ουτε και ο τελευταιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom