Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
τελικά κόκα ποτό ή πίπες παίχτηκαν πριν το μοιραίο ?
Σε αυτο το γαμημενο κρατος των γυφταραδων και των ελλεινιδων καποτε πρεπει να ανοιξει ο φακελος των προτυπων του τροπου ζωης των σκατομπουζουκων με τις μπομπες τους και τους χιλιαδες νεκρους νεους
Απο την εμπειρια μου στην οδηγηση (εχω κανει μεγαλα ταξιδια) το ποιο πιθανο ειναι να ειχε ποιει, να ειχε ποιει πολυ... απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει και απο ενα σεναριο, και ειναι προφανες οτι η μαλακια μπορει να γινει και με λιγα χιλιομετρα το ειπαμε και πριν.... το θεμα ειναι ενα οταν δεν αισθανεσαι για καποιον λογο καλα δεν καβαλας το γαμημενο το τιμονι, αυτο ειναι ολο τυπε πως να στο πω αλλιως....δεν ξέρω αν είχε πιει αν ήταν κουρασμένος η οτιδήποτε αλλά αδερφέ λες μαλακίες, η μαλακία μπορεί να γίνει χωρίς να έχεις πιει, την προηγούμενη βραδιά (τετάρτη) γύρναγα σπίτι από το σινεμά ξεκούραστος και φυσικά χωρίς να έχω πιει τίποτα, πηγενα με 30-40 χιλιόμετρα (και πολλά λέω) άρχισα να κόβω κι'άλλο ταχύτητα γτ είχε στοπ και μετά στροφή, ε ρε αδερφέ το γαμημένο έκανε 5 μέτρα φρενάρισμα (λάστιχα 6 μηνών) αν ερχόταν κανένας μάλια η πηγενα λίγο πιο γρήγορα θα ειχα βρεθεί στον τοίχο απέναντι.... τώρα για το ότι ήταν mercendes τζιπ δεν λέει κάτι όλα αυτά έχουν υψηλό κέντρο βάρους οπότε περνούν τούμπες χαλαρά αν βρουν κάπου.... και ξαναλέω δεν ξέρω αν είχε πιει αν έτρεχε αν αν αν... απλά λέω ότι είναι να μη σου τύχει η στραβή
Μουσικη αντιπαραθεση πανω απο εναν νεκρο, και μια κοπελα που χαροπαλευει στον Ευαγγελισμο, για σου ρε νεο-Ελληνα!!!!!!
Eπειδη αυτες τις παπαριες συνηθως τις ακουω απο τελειωμενους που θεωρουν τετοιους τυπους προτυπα
χιλιες φορες μπουζουκοβιος μαν.
Απο την εμπειρια μου στην οδηγηση (εχω κανει μεγαλα ταξιδια) το ποιο πιθανο ειναι να ειχε ποιει, να ειχε ποιει πολυ... απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει και απο ενα σεναριο, και ειναι προφανες οτι η μαλακια μπορει να γινει και με λιγα χιλιομετρα το ειπαμε και πριν.... το θεμα ειναι ενα οταν δεν αισθανεσαι για καποιον λογο καλα δεν καβαλας το γαμημενο το τιμονι, αυτο ειναι ολο τυπε πως να στο πω αλλιως....
Μιλαμε για προτυπα και οχι μουσικη αντιπαραθεση.Μουσικη αντιπαραθεση πανω απο εναν νεκρο, και μια κοπελα που χαροπαλευει στον Ευαγγελισμο, για σου ρε νεο-Ελληνα!!!!!!
Σε αυτο που λες συμφωνω,ομως δεν ηταν μονος του,αν ηταν ντιρλα λες να ανεβαιναν τα κοριτσια;Απο την εμπειρια μου στην οδηγηση (εχω κανει μεγαλα ταξιδια) το ποιο πιθανο ειναι να ειχε ποιει, να ειχε ποιει πολυ... απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει και απο ενα σεναριο, και ειναι προφανες οτι η μαλακια μπορει να γινει και με λιγα χιλιομετρα το ειπαμε και πριν.... το θεμα ειναι ενα οταν δεν αισθανεσαι για καποιον λογο καλα δεν καβαλας το γαμημενο το τιμονι, αυτο ειναι ολο τυπε πως να στο πω αλλιως....
Εσυ δεν εισαι ο Παντελιδης ομως???? (και με 3 ποτα 38αρια - 40αρια δεν εισαι για οδηγηση)Σε αυτο που λες συμφωνω,ομως δεν ηταν μονος του,αν ηταν ντιρλα λες να ανεβαιναν τα κοριτσια;
Εμενα η δικια μου δεν με αφηνει ουτε για πλακα να οδηγησω οταν εχω κατεβασει πανω απο 3 ποτα.
Και ας εχει κατεβασει αυτη πιο πολλα.
Δεν υπαρχουν προτυπα, ειδικα αυτη την εποχη ολοι η ανθρωποι εχουν αδυνατα σημεια, ποσο δε μαλλον οι συγκεκριμενες κατηγοριες καλλιτεχνων.....Μιλαμε για προτυπα και οχι μουσικη αντιπαραθεση.
Γενικοτερα εχουν γραφει και μεγαλυτερες για το συγκεκριμενο θεμα.....να γραψω εδω περα την μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα ...ενας τυπος ειπε το εξης :
"Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες./Albert Einstein/ O παντελής ζεί και υπάρχει απλά εμείς δεν τον αντιλαμβάνομαστε!!"
Μα εσυ πρωτος μιλησες για προτυπα,τωρα λες δεν υπαρχουν.Τες πα παω να κατεβασω κανα τζωνυ μπλακ τωρα που δεν βλεπει η αλλη.Δεν υπαρχουν προτυπα, ειδικα αυτη την εποχη ολοι η ανθρωποι εχουν αδυνατα σημεια, ποσο δε μαλλον οι συγκεκριμενες κατηγοριες καλλιτεχνων.....
να γραψω εδω περα την μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα ...ενας τυπος ειπε το εξης :
"Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες./Albert Einstein/ O παντελής ζεί και υπάρχει απλά εμείς δεν τον αντιλαμβάνομαστε!!"
Δεν μιλησα για προτυπα συγκεκριμενους ανθρωπους,μιλησα για το προτυπο του σωστου πολιτη - οδηγου που σεβεται την ζωη του, τις ζωες των φιλων του (και ειδικα των γυναικων που βαζει στο οχημα), τους συγγενενεις και φιλους του, και γενικοτερα ολους τους αλλους οδηγους. Και προκυπτει απο πολλες μεριες οτι ο μακαριτης δεν ηταν τετοιο ατομο, και πρεπει το τμημα αυτο της ζωης του να γινει παραδειγμα προς αποφυγην ειδικα για ανθρωπους μικροτερους της ηλικιας του, οπως και για τα νεαρα κοριτσια που θα πρεπει να καταλαβουν οτι η ζωη τους ειναι ποιο σημαντικη απο οτιδηποτε κανουν ή δεν κανουν με καποιον "διασημο"Μα εσυ πρωτος μιλησες για προτυπα,τωρα λες δεν υπαρχουν.Τες πα παω να κατεβασω κανα τζωνυ μπλακ τωρα που δεν βλεπει η αλλη.
Eπειδη αυτες τις παπαριες συνηθως τις ακουω απο τελειωμενους που θεωρουν τετοιους τυπους προτυπα
χιλιες φορες μπουζουκοβιος μαν.
Το μουσικο lifestyle των μπουζουκιων εχει εκτος απο μουσικη (η ποιοτητα της στην κριση του καθενως), πολυ ποτο (μπομπα συνηθως), ναρκωτικα, και πορνεια πολυτελειαςΣε κάθε μουσικό είδος και παγκόσμια υπάρχουν οι αυθεντικοί και οι υποκριτικοί εκπρόσωποι. Το ανέβασμα με το τραγούδι είναι μέθη και έξη που λειτουργούν παρόμοια άσχετα το πως εκφράζει ένα Χ κοινό μια Ψ καλλιτεχνική κατάσταση ενώ υπάρχουν και τα πολιτιστικά ρέστα που μένουν για να πάρει κάποιος μαζί του μετά την εμπειρία. Σε lifestyle μουσικές καταστάσεις όμως απλά δεν μένουν ρέστα, σου παίρνουν και τα σώβρακα. Όποιου τύπου η εθνικότητας lifestyle.
Το μουσικο lifestyle των μπουζουκιων εχει εκτος απο μουσικη (η ποιοτητα της στην κριση του καθενως), πολυ ποτο (μπομπα συνηθως), ναρκωτικα, και πορνεια πολυτελειας