Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τελικά κόκα ποτό ή πίπες παίχτηκαν πριν το μοιραίο ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε αυτο το γαμημενο κρατος των γυφταραδων και των ελλεινιδων καποτε πρεπει να ανοιξει ο φακελος των προτυπων του τροπου ζωης των σκατομπουζουκων με τις μπομπες τους και τους χιλιαδες νεκρους νεους
Hammerfall_group.jpg

Eπειδη αυτες τις παπαριες συνηθως τις ακουω απο τελειωμενους που θεωρουν τετοιους τυπους προτυπα
χιλιες φορες μπουζουκοβιος μαν.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν είχε πιει αν ήταν κουρασμένος η οτιδήποτε αλλά αδερφέ λες μαλακίες, η μαλακία μπορεί να γίνει χωρίς να έχεις πιει, την προηγούμενη βραδιά (τετάρτη) γύρναγα σπίτι από το σινεμά ξεκούραστος και φυσικά χωρίς να έχω πιει τίποτα, πηγενα με 30-40 χιλιόμετρα (και πολλά λέω) άρχισα να κόβω κι'άλλο ταχύτητα γτ είχε στοπ και μετά στροφή, ε ρε αδερφέ το γαμημένο έκανε 5 μέτρα φρενάρισμα (λάστιχα 6 μηνών) αν ερχόταν κανένας μάλια η πηγενα λίγο πιο γρήγορα θα ειχα βρεθεί στον τοίχο απέναντι.... τώρα για το ότι ήταν mercendes τζιπ δεν λέει κάτι όλα αυτά έχουν υψηλό κέντρο βάρους οπότε περνούν τούμπες χαλαρά αν βρουν κάπου.... και ξαναλέω δεν ξέρω αν είχε πιει αν έτρεχε αν αν αν... απλά λέω ότι είναι να μη σου τύχει η στραβή
Απο την εμπειρια μου στην οδηγηση (εχω κανει μεγαλα ταξιδια) το ποιο πιθανο ειναι να ειχε ποιει, να ειχε ποιει πολυ... απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει και απο ενα σεναριο, και ειναι προφανες οτι η μαλακια μπορει να γινει και με λιγα χιλιομετρα το ειπαμε και πριν.... το θεμα ειναι ενα οταν δεν αισθανεσαι για καποιον λογο καλα δεν καβαλας το γαμημενο το τιμονι, αυτο ειναι ολο τυπε πως να στο πω αλλιως....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Hammerfall_group.jpg

Eπειδη αυτες τις παπαριες συνηθως τις ακουω απο τελειωμενους που θεωρουν τετοιους τυπους προτυπα
χιλιες φορες μπουζουκοβιος μαν.
Μουσικη αντιπαραθεση πανω απο εναν νεκρο, και μια κοπελα που χαροπαλευει στον Ευαγγελισμο, για σου ρε νεο-Ελληνα!!!!!!

sid780

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Απο την εμπειρια μου στην οδηγηση (εχω κανει μεγαλα ταξιδια) το ποιο πιθανο ειναι να ειχε ποιει, να ειχε ποιει πολυ... απο εκει και περα ο καθενας μπορει να βγαλει και απο ενα σεναριο, και ειναι προφανες οτι η μαλακια μπορει να γινει και με λιγα χιλιομετρα το ειπαμε και πριν.... το θεμα ειναι ενα οταν δεν αισθανεσαι για καποιον λογο καλα δεν καβαλας το γαμημενο το τιμονι, αυτο ειναι ολο τυπε πως να στο πω αλλιως....

δεν διαφωνούμε τυπε μου στο ότι αν δεν είσαι καλά δεν πιάνεις τιμόνι αν και δύσκολα το παραδεχετε κανείς ότι ΔΕΝ είναι καλά μόνο αν είναι σε ημιλιποθυμη κατάσταση... απλά λέμε ότι η μαλακία γίνετε και σε εξερετική κατάσταση να είσαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μουσικη αντιπαραθεση πανω απο εναν νεκρο, και μια κοπελα που χαροπαλευει στον Ευαγγελισμο, για σου ρε νεο-Ελληνα!!!!!!
Μιλαμε για προτυπα και οχι μουσικη αντιπαραθεση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε αυτο που λες συμφωνω,ομως δεν ηταν μονος του,αν ηταν ντιρλα λες να ανεβαιναν τα κοριτσια;
Εμενα η δικια μου δεν με αφηνει ουτε για πλακα να οδηγησω οταν εχω κατεβασει πανω απο 3 ποτα.
Και ας εχει κατεβασει αυτη πιο πολλα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σε αυτο που λες συμφωνω,ομως δεν ηταν μονος του,αν ηταν ντιρλα λες να ανεβαιναν τα κοριτσια;
Εμενα η δικια μου δεν με αφηνει ουτε για πλακα να οδηγησω οταν εχω κατεβασει πανω απο 3 ποτα.
Και ας εχει κατεβασει αυτη πιο πολλα.
Εσυ δεν εισαι ο Παντελιδης ομως???? (και με 3 ποτα 38αρια - 40αρια δεν εισαι για οδηγηση)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
να γραψω εδω περα την μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα ...ενας τυπος ειπε το εξης :

"Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες./Albert Einstein/  O παντελής ζεί και υπάρχει απλά εμείς δεν τον αντιλαμβάνομαστε!!"

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μιλαμε για προτυπα και οχι μουσικη αντιπαραθεση.
Δεν υπαρχουν προτυπα, ειδικα αυτη την εποχη ολοι η ανθρωποι εχουν αδυνατα σημεια, ποσο δε μαλλον οι συγκεκριμενες κατηγοριες καλλιτεχνων.....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
να γραψω εδω περα την μεγαλυτερη μαλακια που διαβασα ...ενας τυπος ειπε το εξης :

"Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες./Albert Einstein/   O παντελής ζεί και υπάρχει απλά εμείς δεν τον αντιλαμβάνομαστε!!"
Γενικοτερα εχουν γραφει και μεγαλυτερες για το συγκεκριμενο θεμα.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν υπαρχουν προτυπα, ειδικα αυτη την εποχη ολοι η ανθρωποι εχουν αδυνατα σημεια, ποσο δε μαλλον οι συγκεκριμενες κατηγοριες καλλιτεχνων.....
Μα εσυ πρωτος μιλησες για προτυπα,τωρα λες δεν υπαρχουν.Τες πα παω να κατεβασω κανα τζωνυ μπλακ τωρα που δεν βλεπει η αλλη.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

"Ο χρόνος δεν υπάρχει, είναι μια ανθρώπινη επινόηση και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες./Albert Einstein/   O παντελής ζεί και υπάρχει απλά εμείς δεν τον αντιλαμβάνομαστε!!"

Τυπε προσπαθουνε να γραψουνε καμια βαθυστόχαστη μαλακια μηπως και παρουνε like απο καμια γκομενα.  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Ο αλλος που ελεγε οτι τραβηξε σε photo το φαντασμα του Παντελιδη πηρε 400+  :S :S :S

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μα εσυ πρωτος μιλησες για προτυπα,τωρα λες δεν υπαρχουν.Τες πα παω να κατεβασω κανα τζωνυ μπλακ τωρα που δεν βλεπει η αλλη.
Δεν μιλησα για προτυπα συγκεκριμενους ανθρωπους,μιλησα για το προτυπο του σωστου πολιτη - οδηγου που σεβεται την ζωη του, τις ζωες των φιλων του (και ειδικα των γυναικων που βαζει στο οχημα), τους συγγενενεις και φιλους του, και γενικοτερα ολους τους αλλους οδηγους. Και προκυπτει απο πολλες μεριες οτι ο μακαριτης δεν ηταν τετοιο ατομο, και πρεπει το τμημα αυτο της ζωης του να γινει παραδειγμα προς αποφυγην ειδικα για ανθρωπους μικροτερους της ηλικιας του, οπως και για τα νεαρα κοριτσια που θα πρεπει να καταλαβουν οτι η ζωη τους ειναι ποιο σημαντικη απο οτιδηποτε κανουν ή δεν κανουν με καποιον "διασημο"

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Σε κάθε μουσικό είδος και παγκόσμια υπάρχουν οι αυθεντικοί και οι υποκριτικοί εκπρόσωποι. Το ανέβασμα με το τραγούδι είναι μέθη και έξη που λειτουργούν παρόμοια άσχετα το πως εκφράζει ένα Χ κοινό μια Ψ καλλιτεχνική κατάσταση ενώ υπάρχουν και τα πολιτιστικά ρέστα που μένουν για να πάρει κάποιος μαζί του μετά την εμπειρία. Σε lifestyle μουσικές καταστάσεις όμως απλά δεν μένουν ρέστα, σου παίρνουν και τα σώβρακα. Όποιου τύπου η εθνικότητας lifestyle.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σε κάθε μουσικό είδος και παγκόσμια υπάρχουν οι αυθεντικοί και οι υποκριτικοί εκπρόσωποι. Το ανέβασμα με το τραγούδι είναι μέθη και έξη που λειτουργούν παρόμοια άσχετα το πως εκφράζει ένα Χ κοινό μια Ψ καλλιτεχνική κατάσταση ενώ υπάρχουν και τα πολιτιστικά ρέστα που μένουν για να πάρει κάποιος μαζί του μετά την εμπειρία. Σε lifestyle μουσικές καταστάσεις όμως απλά δεν μένουν ρέστα, σου παίρνουν και τα σώβρακα. Όποιου τύπου η εθνικότητας lifestyle.
Το μουσικο lifestyle των μπουζουκιων εχει εκτος απο μουσικη (η ποιοτητα της στην κριση του καθενως), πολυ ποτο (μπομπα συνηθως), ναρκωτικα, και πορνεια πολυτελειας

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Απορία έχω, τι δουλειά είχε στον συγκεκριμένο δρόμο...

Το αεροδρόμιο ειναι πλέον άδειο. Κανεις δρόμος δεν οδηγεί προς τα εκεί, και μπαίνεις - βγαίνεις μόνο απο μια διαδρομή....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Το μουσικο lifestyle των μπουζουκιων εχει εκτος απο μουσικη (η ποιοτητα της στην κριση του καθενως), πολυ ποτο (μπομπα συνηθως), ναρκωτικα, και πορνεια πολυτελειας

Αν το πάρεις τοις μετρητοίς το lifestyle όχι απλά δεν έχει πολιτιστικά ρέστα, βγαίνεις χρεωμένος κιόλας. ΤΕΣΠΑ κάθε καλλιτεχνικό είδος που βασίζεται στην επιφανειακή κολακεία των πελατών του έχει και την παραοικονομία του. Οπότε τείνει να τους συντηρεί στην ίδια ψυχολογική κατάσταση αναμασώντας την φόρμα του για να τους έχει δυνατόν μόνιμους συνδρομητές.

neopas123

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Like
6
Πόντοι
1
  Εντάξει το θέμα ρε μάγκες είναι ότι το έχουμε παραξηλώσει το θέμα γενικώς.

Το περί μουσικών προτιμήσεων θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους που έγραψαν ότι είναι υποκειμενικό.Είχα γράψει και στο προηγούμενο μήνυμα ότι τον συγκεκριμένο τραγουδιστή ζήτημα να τον είχα ακούσει 2-3 φορές σε κάνα μαγαζί.Αδιάφορος μου ήταν όπως και το συγκεκριμένο είδος μουσικής γενικότερα.Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιοι καλλιτέχνες που έχουν μια κοινή αποδοχή.Τον Καζαντζίδη ή τον Διονυσίου π.χ μπορεί να μην κάτσω να  τους ακούσω γιατί δεν γουστάρω αυτό το είδος μουσικής αλλά την φωνή τους και κάποια τους τραγούδια στιχουργικά τα παραδέχομαι.Όπως και άλλα είδη μουσικής που παρόλο που μπορεί να μην μου αρέσουν,είναι κάποιοι καλλιτέχνες που τους δίνεις respect.Ε δε νομίζω ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παντελίδης.

Το θέμα είναι ότι ειδικότερα στην Ελλάδα όποιος πεθαίνει έχουμε μια τάση είτε να μεγαλοποιούμε είτε να συγχωρούμε το τι έκανε στη ζωή του.
Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί για παράδειγμα ότι όντως το παλικάρι ξεκίνησε από το internet.Και πραγματικά νομίζω ότι είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που κατάφερε κάτι τέτοιο στον βαθμό που το έκανε.Αλλά ρε μάγκες

1)Είναι κάτι που θα το βλέπουμε από δω και πέρα γιατί το internet πλέον έχει γίνει μέρος της ζωής μας.Στην Αμερική ο περισσότερος κόσμος είτε αγοράζει τραγούδια μέσω itunes ή τα κατεβάζει τσάμπα.Το ίδιο θα γίνει και εδώ,που έχει ήδη γίνει βασικά.
Οπότε μαγκιά του για αυτό που έκανε αλλά ας χαλαρώσουμε.Οι δισκογραφικές στην Ελλάδα έχουν πεθάνει.Εδώ πουλάνε κάποιοι τα cd τους στα περίπτερα.Ούτε διαφημίσεις στην τηλεόραση παίζουν και οι περισσότεροι τραγουδιστές έχουν επικεντρωθεί σε καμία αρπαχτή-συναυλία και στα κέντρα που τραγουδάνε.Ούτε κάνα σύστημα χτύπησε που έγραψαν μερικοί (όχι απαραίτητα σε αυτό το topic),ούτε απείχε από αυτό.Και στα ραδιόφωνα πήγαινε και τίποτα manager θα είχε και στα μαγαζιά που του πετάγανε λουλούδια τραγούδησε και με τους τραγουδιστές του συστήματος συνεργάστηκε.
Και δεν αμφιβάλλω ότι ήταν καλό παιδί (δεν τον γνώριζα οπότε δεν έχω γνώμη) αλλά τι περιμένατε να πουν οι συνάδελφοι του,κακή κουβέντα;

2)Για το ατύχημα.Είχα γράψει στο προηγούμενο μήνυμα 140-150 χλμ.Ακόμα και να μην έτρεχε με τόσο,σίγουρο είναι ότι ήταν ξενυχτισμένος και κατά πάσα πιθανότητα πιωμένος.Ότι και να ισχύει το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Αλλά πραγματικά αυτές τις μέρες έχουμε ακούσει-διαβάσει τα απίστευτα.Από δολιοφθορές,κακό μάτι κτλ.Και αντί να βγει κάποιος να πει το προφανές ότι δεν έπρεπε να πιάσει το τιμόνι και για τον ίδιο και για τους υπόλοιπους που έθεσε ή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο και ότι αυτό θα πρέπει να γίνει μάθημα σε όσους πιάνουν τιμόνι καθόμαστε και λέμε ιστορίες για αγρίους.Χθες-προχθές άκουσα μια τύπισσα να λέει ότι ήταν ήρωας γιατί έσωσε λέει τις 2 κοπέλες.Πλέον έχουμε χάσει και την σημασία των λέξεων.

Και σε κάτι που αναφέρθηκε πιο πριν.Το γεγονός ότι μπορεί να συμβεί στραβή ακόμα και αν δεν τρέχεις ή δεν είσαι μεθυσμένος κτλ. δεν σημαίνει ότι πρέπει να οδηγούμε αν δεν είμαστε 100% ok. Μου θυμίζει την λογική του τσιγάρου που επειδή πεθαίνουν άνθρωποι που δεν καπνίζουν,δεν τρέχει τίποτα άμα καπνίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom