Νέα

Σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης – Θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JOULIANI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 217K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σύγκρινε τις μπούρδες του 99% των καψουροτράγουδων των λαϊκών ειδώλων με αυτό ...

"Πόσες καρδιές που γίνανε αναλαμπή κι αθάλη,
μας κάμανε μεγάλη
κάποια μικρή στιγμή,
κι αθόρυβα διαβήκανε απ’ της ζωής την άκρη,
χωρίς ν’ αφήσει δάκρυ
σε μάγουλο γραμμή."

Αλλά τι να λέμε τώρα ... Παντέλος φίλε ... ο Έλληνας μπομπ ντιλαν ...  :jerking:
Mα δεν υπαρχει συγκριση,ο Ντιλαν ειναι ενας θρυλος,ο Παντελης ηταν μολις 3 χρονια στο τραγουδι.
Ομως ο τελευταιος του δισκος πουλησε 500000!!!! κομματια,εν μεσω κρισης,και καθε μαγαζι που πηγαινε ηταν τιγκα.Αυτο ενοχλησε παρα πολλους.Και οσο και αν δεν σου αρεσει,ο ανθρωπος εγραψε απιστευτα τραγουδια,που
αγγιξαν πολυ κοσμο.Τωρα αν εσενα σε αγγιζουν οι συνταγες μαγειρικης,αλλα οχι το δεν σε συγχωρω ε καπου εχεις προβλημα ρε φιλε.Η εισαι πιτσιρικας.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
ηταν ένα μετριο φαινομενο για τα δισκογραφικα στοιχεια της ελλαδας όπως και ενας συμπαθης τυπος τιποτα άλλο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δε σε συγχωρώ και όσα ζήσαμε ξεχνώ,
σε νέους έρωτες κι εγώ θα προχωρήσω,
δεν κάνω πίσω κι άμα μου λείπεις και πονώ,
σήμερα βράδυ την σκιά σου θα μεθύσω.
σ’ άλλες αγάπες τα φιλιά μου θα χαρίσω,
δεν κάνω πίσω κι άμα μου λείπεις και πονώ,
μια που σου μοιάζει εγώ θα βρω και θα αγαπήσω.

Στο `χα πει πως η αγάπη πονάει,
στο τέλος θα δεις μια ψυχή τυραννάει,
μην ψάχνεις να βρεις μ’ άλλα χείλη
δεν σβήνεται ο πόνος καρδιά μου.
Στο `χα πει πως θα έρθει μια μέρα
για σένα η στιγμή, που θα ψάχνεις
να βρεις σαν τρελή Παντελή
κι όσο αργείς τόσο ακόμη
θα φεύγεις μακριά μου.

σε νέους έρωτες κι εγώ θα προχωρήσω,
δεν κάνω πίσω και άμα μου λείπεις και πονώ,
σήμερα βράδυ την σκιά σου θα μεθύσω.
θα προσπαθήσω και στο τέλος θα κερδίσω,
δεν κάνω πίσω, και άμα ξαναδυσκολευτω,
μια που σου μοιάζει εγώ θα βρω και θα αγαπήσω.

Στο `χα πει πως η αγάπη πονάει,
στο τέλος θα δεις μια ψυχή τυραννάει,
μην ψάχνεις να βρεις μ’ άλλα χείλη
δεν σβήνεται ο πόνος καρδιά μου.
Στο `χα πει πως θα έρθει μια μέρα
για σένα η στιγμή, που θα ψάχνεις
να βρεις σαν τρελή Παντελή

κι όσο αργείς τόσο ακόμη
θα φεύγεις μακριά μου.
Δε σε συγχωρώ.

ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟ !!! ΤΕΛΟΣ !!!

Ετσι ακριβως τυπε! Αγαπαμε Παντελο τελοςς....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ερωτηση, προς καποιον που γνωριζει: Γιατι καθυστερει η απαντηση στο ερωτημα αν ο Παντελας ειχε ποιει??? ειναι τοσο δυσκολο να αποδειχθει ιστολογικα?????

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Ερωτηση, προς καποιον που γνωριζει: Γιατι καθυστερει η απαντηση στο ερωτημα αν ο Παντελας ειχε ποιει??? ειναι τοσο δυσκολο να αποδειχθει ιστολογικα?????

τυπε και ειχε πιει και την κοκα του ειχε παρει... αλλα δε θα το πουνε ποτε για να μην χαλασουνε την εικονα του, στο τελος θα πουν ότι ο δρομος φταιει και ότι το σημειο είναι καρμανιολα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346

Οι τοξολογικες - ιστολογικες βγαινουν εντος μηνος οταν ειναι γνωστο απο τι προηλθε ο θανατος. Οταν ειναι ειναι αγνωστα τα αιτια θανατου χρειαζεται περισσοτερο διαστημα ωστε να μελετηθουν ολες οι παραμετροι.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
τυπε και ειχε πιει και την κοκα του ειχε παρει... αλλα δε θα το πουνε ποτε για να μην χαλασουνε την εικονα του, στο τελος θα πουν ότι ο δρομος φταιει και ότι το σημειο είναι καρμανιολα.
Γιατι θελουν να συντηρησουν ενα συστημα lifestyle που ουσιαστικα δεν υπαρχει και βασιζεται σε αρκουδιαρηδες που το παιζουν τραγουδιστες καθως και στην καταχρηση αλκοολ και αλλων ουσιων.....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
2 με 4 βδομαδες χρειαζονται για να βγουν οι τοξικολογικες εξετασεις,αν και δεν νομιζω να αμφισβητει κανεις οτι ηταν πιωμενος.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οι τοξολογικες - ιστολογικες βγαινουν εντος μηνος οταν ειναι γνωστο απο τι προηλθε ο θανατος. Οταν ειναι ειναι αγνωστα τα αιτια θανατου χρειαζεται περισσοτερο διαστημα ωστε να μελετηθουν ολες οι παραμετροι.
Δηλαδη για να ανιχνευτει αλκοολ στο αιμα καποιου χοντρικα λεμε τωρα, για να δουμε εαν ειχε περασει τα ορια θελει εναν μηνα???? γιατρος δεν ειμαι (εισαι εσυ μηπως???) αλλα δεν μπορω να το πιστεψω....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι θελουν να συντηρησουν ενα συστημα lifestyle που ουσιαστικα δεν υπαρχει και βασιζεται σε αρκουδιαρηδες που το παιζουν τραγουδιστες καθως και στην καταχρηση αλκοολ και αλλων ουσιων.....
Ενω το lifestyle των αλλων τραγουδιστων βασιζεται στην καταχρηση τειου,καραμελων,και φοφικο.
Μεταλας και εσυ τυπε;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Απ’ την Ελλάδα έσβησε το πιο λαμπρό στολίδι

Και ξαφνικά ο χάροντας πήρε τον Παντελίδη

Μέσα σε δευτερόλεπτα σε μια κακή ημέρα
Στη Βουλιαγμένη κόπηκε η πιο λαμπρή καριέρα

Είχε τα χρόνια του Χριστού ήταν τριάντα τρία
Σαν φεύγουν νέοι άνθρωποι Θεέ μου αμαρτία

Θα ξεσηκώσουν τους νεκρούς στον ουρανό επάνω
Μαζί με Αγγελόπουλο, Στέλιο και Μητροπάνο

Άκουσε φαίνεται ο Θεός φωνή και μελωδία
Τον Παντελίδη κάλεσε να κάνει συναυλία

Όλοι η Ελλάδα θα τιμά τη μνήμη τη δική σου
Θα ακούνε τα τραγούδια σου για την ανάμνηση σου

Έχε καλό παράδεισο η μνήμη σου αιωνία

Στου παραδείσου τις δροσιές να κάμεις κατοικία

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δηλαδη για να ανιχνευτει αλκοολ στο αιμα καποιου χοντρικα λεμε τωρα, για να δουμε εαν ειχε περασει τα ορια θελει εναν μηνα???? γιατρος δεν ειμαι (εισαι εσυ μηπως???) αλλα δεν μπορω να το πιστεψω....

Η διαδικασια ειναι διαφορετικη..αν πας εσυ στο νοσοκομειο με απλες εξετασεις αιματος στο διωρο εχεις αποτελεσματα..στη νεκροψια ομως τα δειγματα που λαμβανουν και ολη η διαδικασια ειναι διαφορετικη. Γιατρος δεν ειμαι για να μπορεσω να στο τεκμηριωσω απολυτα, ομως αν παρατηρησει κανεις σε ολα τα τραγικα συμβαντα τετοιου ειδους εξετασεις χρειαζονται ενα μηνα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129

ακομα και την αλεξανδρατου και τη λιαγουροπουλου να ειχε μεσα στο αυτοκινητο ο παντελας για στενη φιλια θα ελεγαν και ότι ειχαν μια κοινη εξοδο

όχι ότι καταγαμουσε μοντελες πολυτελειας, δε θα ταιριαζε με την εικονα ενός λαϊκου τραγουδιστη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ακομα και την αλεξανδρατου και τη λιαγουροπουλου να ειχε μεσα στο αυτοκινητο ο παντελας για στενη φιλια θα ελεγαν και ότι ειχαν μια κοινη εξοδο

όχι ότι καταγαμουσε μοντελες πολυτελειας, δε θα ταιριαζε με την εικονα ενός λαϊκου τραγουδιστη.
Αμα δεν γαμησει ο τραγουδιστης μοντελα πολυτελειας ποιος θα τα γαμησει ρε μαν ο τραμουντανας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η διαδικασια ειναι διαφορετικη..αν πας εσυ στο νοσοκομειο με απλες εξετασεις αιματος στο διωρο εχεις αποτελεσματα..στη νεκροψια ομως τα δειγματα που λαμβανουν και ολη η διαδικασια ειναι διαφορετικη. Γιατρος δεν ειμαι για να μπορεσω να στο τεκμηριωσω απολυτα, ομως αν παρατηρησει κανεις σε ολα τα τραγικα συμβαντα τετοιου ειδους εξετασεις χρειαζονται ενα μηνα.
Και στο παιδι στον Γιακουμακη εκανα 2 βδομαδες να βγουν δεν βγηκαν αμεσως.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Αμα δεν γαμησει ο τραγουδιστης μοντελα πολυτελειας ποιος θα τα γαμησει ρε μαν ο τραμουντανας;

εννοείτε, τα media χτιζουν και γκρεμιζουν προσωπικότητες αναλογα με το προσωπο.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
αν βρουν πχ την Αλεξανδράτου νεκρη σε ένα ξενοδοχειο φαντασου τι αντιμετωπιση θα εχει απο τα media, πρεζονι πορνσταρ κλπ κλπ,
οι τοξικολογικες και με ποιους ειχε σχεση (με ποιους γαμιοταν δηλαδη) θα εχουν βγει την άλλη μερα πρωτοσελιδο στην εσπρεσσο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αν βρουν πχ την Αλεξανδράτου νεκρη σε ένα ξενοδοχειο φαντασου τι αντιμετωπιση θα εχει απο τα media, πρεζονι πορνσταρ κλπ κλπ,
οι τοξικολογικες και με ποιους ειχε σχεση (με ποιους γαμιοταν δηλαδη) θα εχουν βγει την άλλη μερα πρωτοσελιδο στην εσπρεσσο.
Ε πορνσταρ ηταν καποτε,τι να κανουμε.τωρα για ναρκωτικα δεν ξερω,και δεν μπορω να κρινω αν δεν ξερω,και δεν μου πεφτει και λογος αν παιρνει η οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom