amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.823
- Πόντοι
- 22.785
εγο τον βλεπο στο παντιο σινεχια να μιλαι με δασκαλουσιγα δεν ινε γεοκτιμονασ ο γαντισ ινε πολιτικοσ κρατουμενοσ των κο-α-σοβαρων
εγο τον βλεπο στο παντιο σινεχια να μιλαι με δασκαλουσιγα δεν ινε γεοκτιμονασ ο γαντισ ινε πολιτικοσ κρατουμενοσ των κο-α-σοβαρων
ρεεσι θα φερω μπουκαλοριμιστεσ κ θα βουτιξο εγορε να σου πο εγο που θα το βρισ το θεμα ινε πιοσ βουτα να το πιασι
λεσ να παρο τηλ στο γκαντι που ινε επιστιμονασ
να μουπιπου θα βρο
σιγα δεν ινε γεοκτιμονασ ο γαντισ ινε πολιτικοσ κρατουμενοσ των κο-α-σοβαρων
εγο τον βλεπο στο παντιο σινεχια να μιλαι με δασκαλου
μι λεσ ψεματα εκτιθεμεστο Παντειο εχει καλα μουνια αλλα λαμπω δια της απουσιας μου
τσακαλε απο δεκαετια 80 και μετα που πεσε η αροστια στα σφουγκαρια ινε πολι δισκολο να βρισ ,εδο η ρικουτεσ και δε επιβιονουν εφκολαρεεσι θα φερω μπουκαλοριμιστεσ κ θα βουτιξο εγο
θα πιασο ομοσ
Οντως η Παντειος εχει πολυ καλα μουνακια.στο Παντειο εχει καλα μουνια αλλα λαμπω δια της απουσιας μου
ua σου βαλο ενα δισκολο να δοτσακαλε απο δεκαετια 80 και μετα που πεσε η αροστια στα σφουγκαρια ινε πολι δισκολο να βρισ ,εδο η ρικουτεσ και δε επιβιονουν εφκολα
χαχαχαχαχαχαχαua σου βαλο ενα δισκολο να δο
ξερισ γιατι αροστισανε ι σπογκι
οχι μονο καλα.... γαματα εχειΟντως η Παντειος εχει πολυ καλα μουνακια.
Δουλευα παλιοτερα στην Μερσεντες που ειναι λιγο ποιο πανω.
ιπερχε ρε σι παντα αλα μετα το τσερνομπιλ ιπιρχε εξαρσιμι γελασ ινε σοβαρο
ιπερχε ρε σι παντα αλα μετα το τσερνομπιλ ιπιρχε εξαρσι
τσακαλε το 86 εγινε η ζιμια,πιο πρι ιπιρχε ζιμια στι Ταμπα και εδο ιταν ολα καλα,αλα ο μικιτασ λογ τσερνο ιρθε και δο και τα γαμισεμεγασλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κολιτε
ισε επιστιμονασ στουσ σπογκουσ
θα σου κανο δορο εναν αργιλε μικρο μινιατουρα
gamata ti ta εκανε με επιασε ριγος οταντσακαλε το 86 εγινε η ζιμια,πιο πρι ιπιρχε ζιμια στι Ταμπα και εδο ιταν ολα καλα,αλα ο μικιτασ λογ τσερνο ιρθε και δο και τα γαμισε
προτιμο να κατεβενο λεφτερα
εδο κοντα στισ αρσιδα και πατροκλο εχο δι σκιλακιαgamata ti ta εκανε με επιασε ριγος οταν
τα ιδα στο βιθο τισ ικαριασ τοτε λεσ κ περασε σκιλοσ διπλα μου
εχι κ απεναντι απο τι παχιεδο κοντα στισ αρσιδα και πατροκλο εχο δι σκιλακια
χαχαχαεχι κ απεναντι απο τι παχι
ξερισ ι παχι φιμιζετε για σκιλουσ