You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex shops στην Αθήνα/online παραγγελίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δοκίμασα αρκετά sexshops, τελευταία ψώνισα από το και έμεινα
απόλυτα ευχαριστημένος, τα στείλανε όλα πολύ γρήγορα και πολύ διακριτική συσκευασία.
απόλυτα ευχαριστημένος, τα στείλανε όλα πολύ γρήγορα και πολύ διακριτική συσκευασία.
κανενα σεξ σοπ που να στελνει με αντικαταβολη γιατι δεν εχω πιστωτικη πλεον?ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση
Δονούμενες αντλίες θηλών της σειράς Fetish Fantasy!!!!
Συνημμένα
alexadra1980
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγώ προτιμώ το erostoys, γιατί έχει καλές τιμές και είναι εξυπηρετικοί. Βρίσκετε Κωνσταντινουπόλεως 65 στον Βοτανικό και πας εύκολα και με το Μετρό. (στάση Κεραμεικός) και πίνεις και ένα καφεδάκι στο Γκάζι !!!!!!!! ;)
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εγώ προτιμώ το erostoys, γιατί έχει καλές τιμές και είναι εξυπηρετικοί. Βρίσκετε Κωνσταντινουπόλεως 65 στον Βοτανικό και πας εύκολα και με το Μετρό. (στάση Κεραμεικός) και πίνεις και ένα καφεδάκι στο Γκάζι !!!!!!!! ;)
Πες μωρή Αλεξάνδρα ότι είναι δικό σου, δεν είναι κακό. *P
Analrapist
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Για πείτε τι δώρο να πάρω στην κοπέλα μου? Δονητή σκεφτόμουν αλλά έλεγα μήπως προτείνετε κάτι καλύτερο.
Ρε παιδιά, ξέρει κανείς αν αξίζει αυτό το προϊόν;
Να έχει καθόλου αίσθηση ή είναι πεταμένα λεφτά;
[URL unfurl="true"]http://eroticobchod.com/en/masturbator/7812-mouth-masturbator-4024144559268.html[/url]
[URL unfurl="true"]http://eroticobchod.com/en/masturbator/7812-mouth-masturbator-4024144559268.html[/url]
The adult store
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας..εχει αγορασει κανεις τα χαπια για κθηστερηση.και τις σταγωνες ερωτικης ελξης..εχουν αποτελεσμα η ειναι μουφα..
Εχουν αποτελεσμα και οι φερομονες και τα σπρει καθυστερησης ειναι καλυτερα απο τα χαπια.
The adult store
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλο φαινεται το honour Lora...κανενα άλλο εκτος Ελλάδας κανείς?
Είναι με έδρα βουλγαρια και εχει καταπληκτικες τιμές
ελπιζω να μεινεις ικανοποιημεη
The adult store
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κανενα σεξ σοπ που να στελνει με αντικαταβολη γιατι δεν εχω πιστωτικη πλεον?ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση
Συνημμένα
The adult store
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΡΚΕΤΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΒΑΣΗΣ ΝΕΡΟΥΡε παιδιά, ξέρει κανείς αν αξίζει αυτό το προϊόν;
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
γεια σας.υπαρχει καποιο sex shop που να πουλαει sexy εσωρουχα για ευσωμες γυναικες?ευχαριστω.
The adult store
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Θα εχει το adultstore ομως σε μερικους μηνες
elenaki333
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και εγω να πω ενα πολυ καλο, μαλλον το φθηνοτερο - εχει πολλα πραγματα- οτι θελει η ψυχη σου
Καινούργιο, αλλά με μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές, είναι και το Ψώνισα, μου το έφεραν στη δουλειά, σε διακριτικότατη συσκευασία.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Δωστε ρε γυφτοι λεφτα για διαφημιση ερχεστε εδω και το παιζετε πελατες για να προμοταρετε.
Anal_Hunter Αν λες για εμένα, είσαι τελείως άκυρος. Απλά, ψώνισα, μου άρεσε η εξυπηρέτησή τους και το έγραψα για να βοηθήσω και κανέναν άλλο. Αλλιώς ποιο το νόημα αυτής της συζήτησης; Για να γράφουμε μόνο τα αρνητικά; Σε κάθε περίπτωση, και οι αναρτήσεις των υπολοίπων, ακόμα και διαφημιστικές αν είναι όπως λες, δεν είναι κακό να μαθαίνουμε ποια eshop υπάρχουν.
Υ.Γ. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να στήσω τέτοια επιχείρηση... Να είσαι σίγουρος ότι θα έκανα διαφήμιση!!!
Υ.Γ. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να στήσω τέτοια επιχείρηση... Να είσαι σίγουρος ότι θα έκανα διαφήμιση!!!
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Εχω παει σε 2-3 σεξ σοπ, κατα την γνωμη μου το καλητερο που εχω παει ειναι αυτο . εχω παει και στον χωρο τον οποιο ευκολα γιατι ειναι πολυ διακριτικο. εχω κανει και αγωρα μεσω τηλ με αντικαταβολη. εχει πραγματικα τα παντα και πολυ καλη σελιδα στο internet.
Irida-Sexshop.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
υπάρχουν εσώρουχα για εύσωμες γυναικες ναι , οριστε ριξτε μια ματια εδω :
Με εκτίμηση.
Με εκτίμηση.
γεια σας.υπαρχει καποιο sex shop που να πουλαει sexy εσωρουχα για ευσωμες γυναικες?ευχαριστω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K