Να και εδω το spam
Είναι που δεν έχει καμία σχέση με το μαγαζί και θύμωσε κιόλας
Να και εδω το spam
Είναι που δεν έχει καμία σχέση με το μαγαζί και θύμωσε κιόλας
Θυμωσε που την ειπα πουτανακι που τους μεταφραζει το σαιτ απο τα βουλγαρικα
Σ' αυτό είχε και έχει δίκιο.
νΝα σας πω για την παραγγελια που μολις παρελαβα.Ηθελα να κανω τηλεφωνικη παραγγελια για σιγουρια γιατι εχω φαει πολλες πατατες με τις παραγγελιες μεσω internet.Επαιρνα τηλ.επι 5 μερες πρωι-απογευμα(σταθερο και κινητο).Την 6η μερα πρωι απανταει καποια,την ρωταω τι γινεται ,μου λεει εμεις ειμαστε εδώ κάθε μερα από το πρωι μεχρι τις 6.Για κακη μου τυχη εκεινη την στιγμη κατι συμβαινει και πρεπει να κλεισω .Παιρνω τηλ.τις επομενες 4!! μερες (πρωι-απογευμα κ.λ.π.)και δεν απανταει.Την 5η μερα το σηκωνουν.Ηθελα 5 προιοντα,το ένα δεν το ειχανε ενώ στο siteελεγε ότι είναι σε αποθεμα.κανω παραγγελια τα αλλα 4,ηρθανε σε ανοιχτη (!!)συσκευασια,η οποια δεν ηταν του e-shop αλλα της εταιριας courier(!!)και από τα 4 προιοντα τα 2 ηταν λαθος.Καλα τα παχια λογια αλλα χρειαζεται υπευθυνοτητα.Αυτος που κανει κουμαντο εκει είναι ερασιτέχνης και αεριτζής . Μετα φταιει η κριση...Για μενα το κλαυτερο με καλες τιμες ειναι το
νΝα σας πω για την παραγγελια που μολις παρελαβα.Ηθελα να κανω τηλεφωνικη παραγγελια για σιγουρια γιατι εχω φαει πολλες πατατες με τις παραγγελιες μεσω internet.Επαιρνα τηλ.επι 5 μερες πρωι-απογευμα(σταθερο και κινητο).Την 6η μερα πρωι απανταει καποια,την ρωταω τι γινεται ,μου λεει εμεις ειμαστε εδώ κάθε μερα από το πρωι μεχρι τις 6.Για κακη μου τυχη εκεινη την στιγμη κατι συμβαινει και πρεπει να κλεισω .Παιρνω τηλ.τις επομενες 4!! μερες (πρωι-απογευμα κ.λ.π.)και δεν απανταει.Την 5η μερα το σηκωνουν.Ηθελα 5 προιοντα,το ένα δεν το ειχανε ενώ στο siteελεγε ότι είναι σε αποθεμα.κανω παραγγελια τα αλλα 4,ηρθανε σε ανοιχτη (!!)συσκευασια,η οποια δεν ηταν του e-shop αλλα της εταιριας courier(!!)και από τα 4 προιοντα τα 2 ηταν λαθος.Καλα τα παχια λογια αλλα χρειαζεται υπευθυνοτητα.Αυτος που κανει κουμαντο εκει είναι ερασιτέχνης και αεριτζής . Μετα φταιει η κριση...
Δες το Megasexshop.gr για να βρείς τη μεγάλη ποικιλία που θέλεις και σε πολύ καλές τιμές.ψαχνω ενα καλο sex shop για οσο θα βρισκομαι αθηνα που να χει μεγαλη ποικιλια προιοντων
ναι ητανε ενα αγ κωνασταντινου δε ξερω εαν λειτουργειΠαιδιά γνωρίζει κάποιος κανενα sex shop στο Μεταξουργείο κοντά στο Stanley ?
Δε τα συνιστω συνιστω μονο τα απ ευθειας επισης στη λ.αθηνων κοντα στα κτελ στο υψος του σκλαβενιτη απεναντι εχει ενα καλο δε θυμαμαι ωρες.Τώρα πλέον υπάρχουν και πολλά ιντερνετικά που συνήθως κάνουν καλές προσφορές
Για αθηνα μιλαμε ομως οχι δυτικα προαστεια σε ον λαιν μια φορα ειχαν αργησει 20 μερες συν οτι δε τους εβρισκα στο τηλ.Σίγουρα είναι άλλη φάση να ψωνίζεις απ' ευθείας... Εκείνες οι περιοχές (Δυτικά προάστεια) δε με εξυπηρετουν καθόλου...
Σίγουρα είναι άλλη φάση να ψωνίζεις απ' ευθείας... Εκείνες οι περιοχές (Δυτικά προάστεια) δε με εξυπηρετουν καθόλου...δε τα συνιστω συνιστω μονο τα απ ευθειας επισης στη λ.αθηνων κοντα στα κτελ στο υψος του σκλαβενιτη απεναντι εχει ενα καλο δε θυμαμαι ωρες
Μάλλον είχες πέσει στην περίπτωση...Για αθηνα μιλαμε ομως οχι δυτικα προαστεια σε ον λαιν μια φορα ειχαν αργησει 20 μερες συν οτι δε τους εβρισκα στο τηλ.