You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex shops στην Αθήνα/online παραγγελίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Θα βαλεις την φωτο σου σε κουκλα του σεξ;Καποιο φερεγγιο σεχ σοπ...για παραγγελια κουκλας απο εξωτερικο χωρις προπληρομη..και ενοω κουκλας βαση αποστολης φωτογραφιον δικον μας ευχαρηστω
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
xaxaxax οχι δικια μου φοτο τυπε μουΘα βαλεις την φωτο σου σε κουκλα του σεξ;
xaxaxax οχι δικια μου φοτο τυπε μου
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
Καποιο φερεγγιο σεχ σοπ...για παραγγελια κουκλας απο εξωτερικο χωρις προπληρομη..και ενοω κουκλας βαση αποστολης φωτογραφιον δικον μας ευχαρηστω
οικονομικες κουκλες
Irida-Sexshop.gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σας μπορούμε να σας φέρουμε κούκλα από το εξωτερικό όποια/ον θέλετε και να μας δείξετε φωτογραφίες απλά μόνο με προκαταβολή το 50% και τα υπόλοιπα μόλις έρθει το προϊόν η αντικαταβολή ή πριν σε τράπεζα ανάλογα το ποσό .
Σας Ευχαριστούμε , Με εκτίμηση.
Σας Ευχαριστούμε , Με εκτίμηση.
Καποιο φερεγγιο σεχ σοπ...για παραγγελια κουκλας απο εξωτερικο χωρις προπληρομη..και ενοω κουκλας βαση αποστολης φωτογραφιον δικον μας ευχαρηστω
estring
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για www.e-string.gr/%CE%95%CE%A3%CE%A9%CE%A1%CE%9F%CE%A5%CE%A7%CE%91-E-STRING]sexy εσώρουχα[/url] τέτοιου τύπου μπορείτε να επισκεφθείτε και το
Συνημμένα
Lucky_Luke68
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Απέναντι από το Φιξ στην κάθοδο της Συγγρού με κίτρινη βιτρίνα, καλή ποικιλία, τώρα από προφυλακτικά δεν θυμάμαι να σου πω
ειναι παλια η αναρτηση, ξερετε αν υπαρχει ακομα ?
Καλησπέρα. Ψάχνω σεξι τακουνια για Χριστουγεννιάτικο δώρο κατόπιν έμμεσης σχετικής εντολής για το αμόρε.... Κατι σαν και αυτο πχ
Μα που στο διαολο τα βρισκουν; Τα ..κανονικα...μαγαζια δεν πουλανε τετοια. Μονο κατι μαλακιες βλεπω στις βιτρινες (και ενα σκασμο λεφτα, )
Μα που στο διαολο τα βρισκουν; Τα ..κανονικα...μαγαζια δεν πουλανε τετοια. Μονο κατι μαλακιες βλεπω στις βιτρινες (και ενα σκασμο λεφτα, )
Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 217
- Πόντοι
- 16
Φίλε εδώ Ελλάδα δύσκολα θα βρεις αυτό που ζητάς. Έχουν κάποια sex shops αλλά πολύ ακριβά και δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Ψάξε στο ebay για pole dance shoes etc
Αυτα της εικονας που εστειλα θεωρουνται Pole dance? Τα pole dance ειναι κατι τερατα που δεν νομιζω να τα εβαζε μια γυναικα σε βραδινη εξοδο ετσι και αλλιως. Τα εικονιζομενα τα εχω δει να κυκλοφορουν και ...στον εξω κοσμο ;)Φίλε εδώ Ελλάδα δύσκολα θα βρεις αυτό που ζητάς. Έχουν κάποια sex shops αλλά πολύ ακριβά και δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία. Ψάξε στο ebay για pole dance shoes etc
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 5.595
Kανε μια βολτα στην αγορα της Καλλιθεας.. στην Θησεως.. -κοντα στα Hondos περιπου- εχει ενα παπουτσαδικο με πολυ special γοβες 20ποντα κλπΚαλησπέρα. Ψάχνω σεξι τακουνια για Χριστουγεννιάτικο δώρο κατόπιν έμμεσης σχετικής εντολής για το αμόρε.... Κατι σαν και αυτο πχ
Αλλωστε οι μισες πουτανες της Αθηνας εκει μενουν κ ψωνιζουν... ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ψάξου online γι αυτά παίχτη.
Απ τις καλύτερες εταιρίες.
Απ όπου να τα πάρεις στην Εωρώπη σε μια βδομάδα το πολύ θα τα έχεις.
Την πατησα τοτε γιατι δεν ειμαι Ελλαδα. Θα ερθω για τις διακοπες στην Ελλαδα με τη γκομενα (καθαροαιμο ΣΟυηδικο αλογο ). Οποτε κατι σε eshop κοιταγα για να σταλλει στο σπιτι Ελλαδα.Kανε μια βολτα στην αγορα της Καλλιθεας.. στην Θησεως.. -κοντα στα Hondos περιπου- εχει ενα παπουτσαδικο με πολυ special γοβες 20ποντα κλπ
Αλλωστε οι μισες πουτανες της Αθηνας εκει μενουν κ ψωνιζουν... ;)
οκ thanks αν και εδω ειναι καθαρα σπριπτιτζαδικου. Αν ξερεις κανα αλλο site Και με λιγο πιο νορμαλ στειλε!Ψάξου online γι αυτά παίχτη.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δες όλες τις κατηγορίες, έχει απ όλα σχεδόν.οκ thanks αν και εδω ειναι καθαρα σπριπτιτζαδικου. Αν ξερεις κανα αλλο site Και με λιγο πιο νορμαλ στειλε!
Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 217
- Πόντοι
- 16
Τυπε νόμιζα ότι θα τα χρησιμοποιουσατε μόνο για ανωμαλίες για αυτό σου πρότεινα τα pole dancing .
Βέβαια στο ebay μπορείς να βρεις τα πάντα. Το έχω ψάξει το θέμα
Και γιασ τα δυο βασικα χαχ. Αλλα να μπορω να την κυκλοφορησω κιολαςΤυπε νόμιζα ότι θα τα χρησιμοποιουσατε μόνο για ανωμαλίες για αυτό σου πρότεινα τα pole dancing .
Βρηκα απο eshop εξωτερικου οπως προταθηκε μερικες επιλογες. Γκαλοπ για να κλεισει η αγορα να ξεμπερδευω
1.
2.
3.
Για μενα το κλαυτερο με καλες τιμες ειναι το
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17