Νέα

Sex shops στην Αθήνα/online παραγγελίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Από εδώ αγοράζω αρώματα με φερορμόνες με εκπληκτικά αποτελέσματα από τη πρώτη κι όλας μέρα! Για του λόγου το αληθές διαβάστε το τελευταίο ποστ μου στη κατηγορία υγεία--> φερορμόνες.
Έχω να πω πως το site είναι πολύ καλό ενώ επίσης επικοινώνησα με τον δημιουργό του site ο οποίος είναι πολύ γαμώ τύπος, καμία σχέση "θέλω να διαφημίσω και να πουλήσω" και είναι πολύ κατοπιστικός. Πάρτε τον τηλέφωνο για πληροφορίες!

tsia1983

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για τους απαιτητικους πελατες που θελουν μεγαλη γκαμα και διαφορετικα προιοντα απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα μια επισκεψη στο θα σας πεισει για το ποσο καλα μπορει να καλυψει τις επιθυμιες σας.

Για soft αλλα και για wild καταστασεις ειμαστε εδω να σας εξυπηρετησουμε......και φυσικα τα πιο trendy δωρα για γιορτες ειναι εδω να σας προσφερουν πολυ γελιο εσας και την παρεα σας .....

amateurlover

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα φιλοι μου,να σας πω οτι πριν απο εναν μηνα περιπου πηρα για δωρο στην πιτσιρικα μου ενα ζευγαρι ψηλοτακουνες απο αμερικη,που τις παρηγγειλα στο starlite,διπλα στη συγγρου.εμεινα ικανοποιημενος και απο την τιμη-εισαγομενο προιον-αλλα κ απο το σερβις γενικα.

MyEroticShop

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• logoOrginalSize.2.jpg
    logoOrginalSize.2.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 112

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
kαλησπέρα παιδιά!Γνωρίζουμε κάποιο sex shop Που να χει εννιαίο ωράριο?Θέλω να πάρω κάποια πραγματάκια και μπορώ μόνο μεσημέρια απο τις  3 μέχρι τις 4...

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά κάποιος να μας πεί τα ωράριαααααααααααααααααα  :headbang:

appetio

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
kαλησπέρα σε όλους παιδιά.Να προτείνω κ εγώ ένα κατάστημα που το σημαντικό έχει αρκετά προιόντα κ απιστεύτα διακριτίκη εξηπηρέτηση...
Επίσης για όλους εμάς που κατηφορίζουμε προς σκαραμαγκά μεριά να πω ότι είναι πάνω στον δρόμο μας...
Ααα κ κάτι τελευταίο η κοπέλα που είναι εκεί είναι μαγεία... :rockon:

www.erostoys.gr/]http://www.erostoys.gr/[/url]

nikos apergis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Το pinup.gr είναι ένα online sex shop με υψηλής ποιότητας επιλεγμένα προϊόντα για ενήλικες.

akraios32

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καλο sex shop με αρκετα καλο site και ωραιο καταστημα με εμπειρο και διακριτικο προσωπικο.
Ώρες Λειτουργίας : 10:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.

nikos apergis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0

Το pinup.gr είναι ένα online sex shop με υψηλής ποιότητας επιλεγμένα προϊόντα για ενήλικες.
Επιλέξτε με ασφάλεια και απόλυτη εχεμύθεια, επώνυμα ανδρικά και γυναικεία εσώρουχα, είδη δώρων και ερωτικά είδή.
Εδώ θα βρείτε πάνω από 1.500 προϊόντα αρίστης ποιότητας  επιλεγμένα αυστηρά από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρετε χρησιμοποιώντας προϊόντα άγνωστης προέλευσης.

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ρίξτε και μια ματιά στο erotic section στο ricardo.gr
Εχω βρει πολύ ωραία πράγματα σε πολυ καλές τιμούλες !!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Eεεε κάτι έχω ακούσει για ένα καλό ον-λάιν σεξ σοπ.. :cheesy:
|
|
|
˅

Hellasole

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά εχει δοκιμάσει κανένας τα cockring?

Εμποδίζει το αίμα να βγει απο το πεος. Με τα λίγα που διάβασα στο ιντερνετ είναι ασφαλές εφόσον δεν το φοράς για περισότερο απο 30 λεπτα.

Πιστευώ αυτη ειναι μια καλή λύση για κάποιους που μπορούν μεν να ερθουν σε στύση ομως την χάνουν γρήγορα (για διάφορους λόγους)

Αν εχετε αποψεις πειτε μου

kleio-atihna

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
κανενα σεξ σοπ που να στελνει με αντικαταβολη γιατι δεν εχω πιστωτικη πλεον?ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παιδιά εχει δοκιμάσει κανένας τα cockring?

Εμποδίζει το αίμα να βγει απο το πεος. Με τα λίγα που διάβασα στο ιντερνετ είναι ασφαλές εφόσον δεν το φοράς για περισότερο απο 30 λεπτα.

Πιστευώ αυτη ειναι μια καλή λύση για κάποιους που μπορούν μεν να ερθουν σε στύση ομως την χάνουν γρήγορα (για διάφορους λόγους)

Αν εχετε αποψεις πειτε μου

ο άρχοντας των δαχτυλιδιών πόσα τέτοια να φόραγε στο καβλί του, για να τον ανακήρυξαν σε "άρχοντα";

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κανενα σεξ σοπ που να στελνει με αντικαταβολη γιατι δεν εχω πιστωτικη πλεον?ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση :grin:

Σε αυτό στην υπογραφή μου, κοίτα αν θέλεις.
Γίνεται και με αντικαταβολή! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom