Φίλοι μου,επισκευτείτε το .Ξεσκαρταρισμένα sex toys,που δεν σε κανουν να βαριέσαι ψάχνοντας,ξεχωριστά sexy εσώρουχα και μεγάλη ποικιλία σε φετίχ σαδομαζοχιστικα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sex shops στην Αθήνα/online παραγγελίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 110K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Συγκεντρωτικός Κατάλογος σχετικών links...
Νομίζω πως ψαχνοντας να βρείς ένα συγκεκριμένο προϊόν, τελικά θα καταλήξεις πως παραγγέλοντας από εξωτερικό (Αγγλία για εμένα) θα βρείς - ακόμη και με κόστος μεταφορικών - καλύτερες τιμές από ότι σε Ελλάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένο site, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά ... για ψάξε λίγο αυτό που θέλεις στο UK.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Νομίζω πως ψαχνοντας να βρείς ένα συγκεκριμένο προϊόν, τελικά θα καταλήξεις πως παραγγέλοντας από εξωτερικό (Αγγλία για εμένα) θα βρείς - ακόμη και με κόστος μεταφορικών - καλύτερες τιμές από ότι σε Ελλάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένο site, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά ... για ψάξε λίγο αυτό που θέλεις στο UK.
οπως τα λες ειναι ;)
οι τιμες στην ελλαδα ειναι εξωφρενικες και η ποιοτητα δεν ειναι και τρομερη...
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ειχα δει για κατι κουκλεσ τερα πατρικ οποιοσ εχει παρει και εχει δοκοιμασει ασ πει κατι
γεια σας..εχει αγορασει κανεις τα χαπια για κθηστερηση.και τις σταγωνες ερωτικης ελξης..εχουν αποτελεσμα η ειναι μουφα..
Νομίζω πως κάποια από τα προϊόντα αυτά μπορεί και να δουλεύουν. Το κακό είναι, πως είναι τόσο πολλά που δεν μπορείς να σίγουρος για την επιλογή σου. Θα πρότεινα ... μακρυά από Κίνα. Δοκίμασε κάποιο Ευρωπαϊκό προϊόν!!!
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
οπως τα λες ειναι ;)
οι τιμες στην ελλαδα ειναι εξωφρενικες και η ποιοτητα δεν ειναι και τρομερη...
Αφου οι Ελληνες ειναι για τον πουτσο ολε ολε και οι κλεφτες των κλεφτων!
Πχ αγοραζουν απ'εξω 1000 ταινιες 800 δολλαρια και εδω τις πουλανε 16-20 Ευρω τη μια....ποιος να παρει....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,3309.0]Εδώ είναι[/url] αν εννοείς αυτό.
Παιδιά εγώ παίρνω πράγματα από το είναι άψογο τόσο σε προϊόντα όσο και σε ταχύτητα εξυπηρέτησης .
Τρελή πατάτα το site!!! Πρόσεχε τι προτείνεις ρε φίλε!!!
Συνημμένα
Καλή δουλειά!!! Σε ευχαριστώ - πολύ χρήσιμο!!!
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Αν δε κανω λαθος το πιο μεγαλο στην Αθηνα με πανω απο 6 μαγαζια ειναι το
] και εχει πανω απο 30.000 προιοντα online.
Αλλο ενα ενδιαφερον που βρηκα ειναι το
] και εχει πανω απο 30.000 προιοντα online.
Αλλο ενα ενδιαφερον που βρηκα ειναι το
carma_darma
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοιτα και το
gatos19811981
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πολυ ομορφο site αλλα μηδεν ποικιλια!!κοιτα και το
Καλό sex shop, καλες τιμές και ενδιαφέροντα πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι Αθήνα αλλά είναι πολυ εξυπερετικοί, διακριτικοί και σύντομοι στην παράδοση των προϊόντων τους.
Πολύ καλή δουλειά Duracell. Πάντα τέτοια!
ένα άλλο νέο που είδα και στην athens erotica είναι το
Καλο sex shop από το οποίο είχα ψωνίσει παλιά είναι αυτό στην Ισμήνης και Λεωφ. Βουλιαγμένης γωνία στη Δάφνη. Το sex shop είναι στον πρώτο όροφο και στον δεύτερο είναι το γνωστό studio. Οπότε ρίχνεις και μια ματιά στον δεύτερο, μιας και πήγες μέχρις εκεί
Τώρα αν είναι on line δεν ξέρω
Τώρα αν είναι on line δεν ξέρω
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 22K