Νέα

Σεξ ως αντίτιμο για ενοίκιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
θα μιλαω οπως θελω εγω...εσυ συνεχισε τους μονολογους...δεν το εχεις καταλαβει οτι συνεχεια λες μαλα#€#@#ιες?
Οσο για το "γερος" ξεφτιλιζεσαι που δεν σεβεσαι τα 70 μου χρονια....εγω απαντηση για εδω μεσα δεν δεινω...το εκαναν αλλοι για μενα...
αντε σαλτα κοιμησου τωρα...ειναι αργα!

Ανοια της ηλικιας, και μαλακια τοσων ετων,,,δεν παρεξηγω...

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
θα μιλαω οπως θελω εγω...εσυ συνεχισε τους μονολογους...δεν το εχεις καταλαβει οτι συνεχεια λες μαλα#€#@#ιες?
Οσο για το "γερος" ξεφτιλιζεσαι που δεν σεβεσαι τα 70 μου χρονια....εγω απαντηση για εδω μεσα δεν δεινω...το εκαναν αλλοι για μενα...
αντε σαλτα κοιμησου τωρα...ειναι αργα!

Βαλε τα γυαλια σουνα δεις την απαντηση του ανθρωπου σελιδες πισω,,,εκει που δεν κοιταξες καν, και συνεχιζες να τον βριζεις,,,απλα επςιδη εχεις απωθημενα και το κ;νεις σε καθε νημα...

αντε τραβα σε κανα καφενειο..ετσι κ αλλιως δε σ σηκωνεται...τι διαβαζεις εδω μεσα...?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Χρησιμοποιώντας τον όρο σου , Ναι είμαι ένας "πουθενάκιας"( θα ήθελε να μου εξηγήσεις τι σημαίνει παρεπιπτόντως ), άνοιξα ένα θέμα γενικής συζήτησης , εκτός της ειδικησ  θεματολογίας του forum για καβλαντα. Στο site είμαι αρκετά χρονια για να ξέρω ότι δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει αυτό όπως και ότι θέματα του είδους αποσκοπούν μονάχα στη συζήτηση . Από εκεί και πέρα , φίλε μου , 1) εαν δε σου αρέσουν τα θέματα μου παρακαλώ να μην τα επισκέπτεσαι 2) εαν μπαίνεις στο forum στα εκτοσ Θεματολογίας για να βοηθήσεις και να βοηθηθεις μάλλον έχεις μπερδευτεί. Δε γίνεται να γίνονται συζητήσεις πει συζητήσεων για πολιτικά , θρησκευτικά, αθλητικά , κοινωνικά και να σε ενόχλησε ξαφνικά το θέμα μου.

Ασε τον ειναι παλαβος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom