kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.058
- Πόντοι
- 6.256
Ετσι γινονται οι μεγαλυτερες καριερες,δλδ πουτσα πουτσα πήρες πτυχίο κοπέλα μου;
Και βεβαια αυτη η τακτικη ισχυει και μετα τις σπουδες
Ετσι γινονται οι μεγαλυτερες καριερες,δλδ πουτσα πουτσα πήρες πτυχίο κοπέλα μου;
καταρχάς να μας πει αν ήταν Πάτρα όπως υποψιαζόμαστεΑν θελεις πες μας λεπτομερειες.
Τυπε ούτε για πιπες?Η δικια μου νοικαρισα ειναι τρελλο μπαζο 29 μαιων..
Προτιμω τα ευρω
ωραίος τύπεανοιξες ενα μαλακισμενο νημα...ΟΚ! Πες μας εσυ τη γνωμη σου πρωτα...Τι νομιζεις? Τι ενοικιο? Ποσα λεφτα? Ποια γκομενα? Απο που? Τι θα κανετε? Πως? Τι μοιρασμα θα πεσει? Θα εχεις μονο το ενοικιο η και τα αλλα εξοδα? Σπιτι σου? Υποενοικιαση? Σε αλλο σπιτι? Στυλ σε γαμω με τη γκορσονιερα μαζι? Ακουμε....
ρε φίλε ούτε αστείο comic να διάβαζα δε παίζεσαιΕσυ εχεις? Δικο σου νημα ειναι....Πες μας εσυ πρωτα. Οσο για την εικονα, δεν λεει ψεματα...Ετσι ειναι!
καταρχάς να μας πει αν ήταν Πάτρα όπως υποψιαζόμαστε
Εχει δικιο ο zadren, οταν ανοίγει κάποιος ενα καινούργιο θεμα πρώτα αυτος πρέπει να παραθεση την άποψη του και μετα να περιμένει απο τους αλλους.
Ετσι άσχετα μπορω να σου ανοιγω 15 θεματα την ημερα.
Μα δεν διαβασες τι λεει το παλικαρι, αναμεσα στα μηνυματα που τον κραζει ο γερος...?
Εχει εκφρασει αποψηα μια χαρα,,,αλλα και παλι δεν μπορει να την εκφρασει αργοτερα η μεσα στην κουβεντα...τι πεφτετε και τον τρωτε ακομα δεν εγραψε...?
. Η άποψη μου ειναι ότι τέτοιες ιστορίες ακούς στην επαρχία συνέχεια( έχω προσωπικές εμπιρειες ) , στο στυλ " ... δεν έχει να πληρώσει το νοίκι και τα .... βρίσκουμε ... " , η όλη κατάσταση αποτελεί ανθρώπινη τραγωδία κατά τη γνώμη μου. Για τις λεπτομέρειες που ζητάς , έχουν σημασία ; Η ερώτηση έχει να κάνει με το επίσημο χαρακτήρα που έχει το θέμα στην Αγγλία , βάζουν ανοιχτά αγγελίες, τώρα μπαίνουν οι ιδιαιτερότητες της Αγγλίας ... ακριβό ενοίκιο, μη ύπαρξη λογικής των πολιτών αγοράς ακινήτου , ενοικίαση δωματίου σε σπίτι αντί για διαμέρισμα ... και το εάν θα γινόταν κάτι τέτοιο,Ελλάδα,. Ειναι δηλαδή παράνομο ; θα το ασπαζόμασταν ως σύστημα επίσημα ;
εσενα σου μιλησε κανενας?
θα μιλαω οπως θελω εγω...εσυ συνεχισε τους μονολογους...δεν το εχεις καταλαβει οτι συνεχεια λες μαλα#€#@#ιες?...μιλα καλυτερα μοναχε,,,το θεμα ειναι δημοσιο,,,
δεν εχω τιποτα με το παιδι....ασε τον γνωστο δημοσιαγραφο παπαρα να λεει...
εγω αυτο που λεω και πιεζω ειναι να μας πει δυο εισαγωγικα λογια για το τι θελει αυτος να κανει....γιατι για να ανοιξει ενα τετοιο νημα 2 πραγματα....η οτι κατι θελει σα βοηθεια απο μας (που εδω ειμαστε να τον βοηθησουμε με λυσεις που ξερουμε) η οτι ειναι αλλος ενας πουθενακιας που παιζει το πουλι του και ανοιγει μαλακισμενα νηματα να του περασει η ωρα...
Μεχρι στιγμης απο το πρωι μας εχει επιβεβαιωσει τελικα τι μελος ειναι...
Αυτα και καλη συνεχεια!
δλδ πουτσα πουτσα πήρες πτυχίο κοπέλα μου;
Αααα! μάλιστα και στην Ολλανδία έχει αλλα οσο και παράξενο αν ακούγετε είναι κάπως πιο κυριλέ
Γενικοτερα τι κολλημα ειναι αυτο με ταθεματα...απο την τσεπη σας βγαινουν αν ανοιξει ενα θεμα...?
Η θα ξεχαστει και θα πατωσει, η ζητηστε να κλεισει αν σας προσβαλει...τι νεος και παλιος δεν το καταλαβαινω...φορουμ ειναι, αποψεις νγαινουν..
Ποσό 70 , μπράβο μοντέρνος, ο πατέρας μου είναι 70 αλλά δε ξέρει τη τυφλά του από internet. Μόνο ειδήσεις και κουτσομπολίστικα βλέπει στο tablet, α και κανένα sudokuθα μιλαω οπως θελω εγω...εσυ συνεχισε τους μονολογους...δεν το εχεις καταλαβει οτι συνεχεια λες μαλα#€#@#ιες?
Οσο για το "γερος" ξεφτιλιζεσαι που δεν σεβεσαι τα 70 μου χρονια....εγω απαντηση για εδω μεσα δεν δεινω...το εκαναν αλλοι για μενα...
αντε σαλτα κοιμησου τωρα...ειναι αργα!