Νέα

Σεξ ως αντίτιμο για ενοίκιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Emenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
104
Πόντοι
0
Ρε μαγγες ενα ενοικια στην Αγγλια μπορει να φτασει κ τις 1400 λιρες (σε ευρω περισσοτερα) γτ να ζητησεις να πληρωθεις σε ειδος π δεν ξερεις κ ποια θα το νοικιασει, ή μηπως αμα δε σ αρεσει της λες δεν το δινω σε σενα;;ενω με τοσα λεφτα παιρνεις ενα κοριτσι τη βδομαδα delivery κ σου μενουν κιολα...εδω στην ελλαδα π ενα ενοικια ειναι κοντα στα 350 (μ.ο) παλι πας 2 φορες φυλης τη βδομαδα κ σου μενουν κ αλλα τοσα...εκτος αν θες να γανας καθε μερα π μονο τοτε το καταλαβαινω ή γουσταρεις αγορακια π παλι βρισκεις ευκολα...κατα τη γνωμη μου το ειδος δε συμφερει...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι η κλασσική συναλλαγή.Π.χ. Πολωνέζα=τιμή ενοικίου.Ετσι γαμάνε και τα πάκια.Μαζεύονται 5-10 μαζί και τσοντάρουν για το ενοίκιο για να παίρνουν ποσοστά.
Οι Βαλκάνιοι άρχοντες γαμάνε πολλαπλασιαστικά 5 ενοίκια,5 γκόμενες.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
ανοιξες ενα μαλακισμενο νημα...ΟΚ! Πες μας εσυ τη γνωμη σου πρωτα...Τι νομιζεις? Τι ενοικιο? Ποσα λεφτα? Ποια γκομενα? Απο που? Τι θα κανετε? Πως? Τι μοιρασμα θα πεσει? Θα εχεις μονο το ενοικιο η και τα αλλα εξοδα? Σπιτι σου? Υποενοικιαση? Σε αλλο σπιτι? Στυλ σε γαμω με τη γκορσονιερα μαζι? Ακουμε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: ωραίος τύπε

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
να μας πει ο dopamina που μενει uk και ολη μερα ειναι στο νετ πως πληρωνει το νοικι του  :rolleyes:

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μα δεν διαβασατε τι λ
Εχει δικιο ο zadren, οταν ανοίγει κάποιος ενα καινούργιο θεμα πρώτα αυτος πρέπει να παραθεση την άποψη του και μετα να περιμένει απο τους αλλους.
Ετσι άσχετα μπορω να σου ανοιγω 15 θεματα την ημερα.

Μα δεν διαβασες τι λεει το παλικαρι, αναμεσα στα μηνυματα που τον κραζει ο γερος...?

Εχει εκφρασει αποψηα μια χαρα,,,αλλα και παλι δεν μπορει να την εκφρασει αργοτερα η μεσα στην κουβεντα...τι πεφτετε και τον τρωτε ακομα δεν εγραψε...?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
. Η άποψη μου ειναι ότι τέτοιες ιστορίες ακούς στην επαρχία συνέχεια( έχω προσωπικές εμπιρειες ) , στο στυλ " ... δεν έχει να πληρώσει το νοίκι και τα .... βρίσκουμε ... " , η όλη κατάσταση αποτελεί ανθρώπινη τραγωδία κατά τη γνώμη μου. Για τις λεπτομέρειες που ζητάς , έχουν σημασία ; Η ερώτηση έχει να κάνει με το επίσημο χαρακτήρα που έχει το θέμα στην Αγγλία , βάζουν ανοιχτά αγγελίες, τώρα μπαίνουν οι ιδιαιτερότητες της Αγγλίας ... ακριβό  ενοίκιο, μη ύπαρξη λογικής των πολιτών αγοράς ακινήτου , ενοικίαση δωματίου σε σπίτι αντί για διαμέρισμα ... και το εάν θα γινόταν κάτι τέτοιο,Ελλάδα,. Ειναι δηλαδή παράνομο ; θα το ασπαζόμασταν ως σύστημα επίσημα ;

εγραψα απαντηση πιο πριν γιατι επιτιθεστε στο παλικαρι,,,και εμεινε στη μεση,,,τωρα βαριεμαι να ξαναγραφω....

Οπως και να χει,,,αυτη εδω αναμεσα στο κραξιμο του γερου, δεν θεωρειται απαντηση...?

γιατι νλεπω οτι και που το γραψε συνεχισε να τον κραζει,,,ειναι κατι προσωπικο...?

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
Γενικοτερα τι κολλημα ειναι αυτο με ταθεματα...απο την τσεπη σας βγαινουν αν ανοιξει ενα θεμα...?

Η θα ξεχαστει και θα πατωσει, η ζητηστε να κλεισει αν σας προσβαλει...τι νεος και παλιος δεν το καταλαβαινω...φορουμ ειναι, αποψεις νγαινουν..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ TOTAL LOOSER!!!!!!!!!!!!!
εΧΩ ΕΝΑ φιλο που σε καποια φαση μου λεει θα νοικιασω το σπιτι με αντι φραγκα-να ριχνω καμια π@@!!!
"Του λεω ρε μαλακα το σπιτι το εχεις σαν κεφαλαιο να σου φερει εσοδα ,αφου δεν βγαζεις κ πολλα.
δηλαδη δεν εχεις αλλα 10 να πεις οκ κραταω ενα για την φαση μου"
Μετα λεμε υποθετικα...αν εχεις φτιαξει χαρτια αφαιρεις κ τον φορο, αν δεν εχεις φτιαξει μαζι με τα γαμησιατικα...πως θα την βγαλεις εξω αν αλλαξεις γνωμη στο μελλον??(με μια καταγγελια ΤΡΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ!!!
τΟ ΙΔΙΟ για σπληρωτους λογαριασμους...νερο,δεη κτλ.
Κανεις δεν σου εγγυαται αν γαμιεται μονο μαζι σου.
------------
με ενα καλο ενοικιο γαμας ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ.
ΠΟΛΛΟΙ 50+ ΤΙς καλες εποχες ειχαν μολδαβες,ρωσιδες ετσι...ειχαν ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΥΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ-ΓΚΟΜΕΝΑ!!!
------------------
Μου χε τυχει απο στριπτιζου να θελει να της νοικιασω γκαρσονιερα,με λεφτα ουτε πουτσα,ουτε τιποτα...
ΛΑΚΙΣΑ για πολλοι λογικους λογους...
-με την δουλεια που εχουν τωρα σιγα μην ηταν συνεπεις 100%...
-σιγουρα θα ετρωγε πο@@@ απο αλλους διαφορους...στο σπιτι=κατι σαν part time  μπουρδελο δεν το θελα...αν εμενα σε αλλη πολη δεν θα με ενοιζε τι κανει....
---------------------------------------------------------------------------------------
Το απολυτο ξεφτυλικι....
για μενα....
βεβαια
ΚΑΤΙ ΜΠΑΖΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΓΑΜΗΤΟΙ(δεν το παιζω σουπερ γαμιας ουτε ειμαι)
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ....ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ....Η ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝ Η ΕΝΟΙΚΙΟ...
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΑΝ....
----------------
υπαρχουν δοξα το θεο επιλογες...
fuckbuddy
μπουρδελα,studio ,call girls....etc,etc...
--------------------------------------------------

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
...μιλα καλυτερα μοναχε,,,το θεμα ειναι δημοσιο,,,
θα μιλαω οπως θελω εγω...εσυ συνεχισε τους μονολογους...δεν το εχεις καταλαβει οτι συνεχεια λες μαλα#€#@#ιες?
Οσο για το "γερος" ξεφτιλιζεσαι που δεν σεβεσαι τα 70 μου χρονια....εγω απαντηση για εδω μεσα δεν δεινω...το εκαναν αλλοι για μενα...
αντε σαλτα κοιμησου τωρα...ειναι αργα!

OP
OP
S

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
281
δεν εχω τιποτα με το παιδι....ασε τον γνωστο δημοσιαγραφο παπαρα να λεει...

εγω αυτο που λεω και πιεζω ειναι να μας πει δυο εισαγωγικα λογια για το τι θελει αυτος να κανει....γιατι για να ανοιξει ενα τετοιο νημα 2 πραγματα....η οτι κατι θελει σα βοηθεια απο μας (που εδω ειμαστε να τον βοηθησουμε με λυσεις που ξερουμε) η οτι ειναι αλλος ενας πουθενακιας που παιζει το πουλι του και ανοιγει μαλακισμενα νηματα να του περασει η ωρα...

Μεχρι στιγμης απο το πρωι μας εχει επιβεβαιωσει τελικα τι μελος ειναι...

Αυτα και καλη συνεχεια!

Χρησιμοποιώντας τον όρο σου , Ναι είμαι ένας "πουθενάκιας"( θα ήθελε να μου εξηγήσεις τι σημαίνει παρεπιπτόντως ), άνοιξα ένα θέμα γενικής συζήτησης , εκτός της ειδικησ  θεματολογίας του forum για καβλαντα. Στο site είμαι αρκετά χρονια για να ξέρω ότι δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει αυτό όπως και ότι θέματα του είδους αποσκοπούν μονάχα στη συζήτηση . Από εκεί και πέρα , φίλε μου , 1) εαν δε σου αρέσουν τα θέματα μου παρακαλώ να μην τα επισκέπτεσαι 2) εαν μπαίνεις στο forum στα εκτοσ Θεματολογίας για να βοηθήσεις και να βοηθηθεις μάλλον έχεις μπερδευτεί. Δε γίνεται να γίνονται συζητήσεις πει συζητήσεων για πολιτικά , θρησκευτικά, αθλητικά , κοινωνικά και να σε ενόχλησε ξαφνικά το θέμα μου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
δλδ πουτσα πουτσα πήρες πτυχίο κοπέλα μου;

:2funny:

Πιο μπροστά τελικά οι Ολλανδοί από τους Άγγλους... Ξανά.

Αααα! μάλιστα και στην Ολλανδία έχει αλλα οσο και παράξενο αν ακούγετε είναι κάπως πιο κυριλέ

Nikntaras2

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Σεξ έναντι για νοίκι; Στην Ελλάδα; Ωραίο ανέκδοτο. Δε πα να έχει και μουνί απο χρυσάφι...τα λεφτά είναι λεφτά τη σήμερον ημέραν

marinos marin

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Like
16
Πόντοι
1
Γενικοτερα τι κολλημα ειναι αυτο με ταθεματα...απο την τσεπη σας βγαινουν αν ανοιξει ενα θεμα...?

Η θα ξεχαστει και θα πατωσει, η ζητηστε να κλεισει αν σας προσβαλει...τι νεος και παλιος δεν το καταλαβαινω...φορουμ ειναι, αποψεις νγαινουν..

Σωστος

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
θα μιλαω οπως θελω εγω...εσυ συνεχισε τους μονολογους...δεν το εχεις καταλαβει οτι συνεχεια λες μαλα#€#@#ιες?
Οσο για το "γερος" ξεφτιλιζεσαι που δεν σεβεσαι τα 70 μου χρονια....εγω απαντηση για εδω μεσα δεν δεινω...το εκαναν αλλοι για μενα...
αντε σαλτα κοιμησου τωρα...ειναι αργα!
Ποσό 70 :new_shocked:, μπράβο μοντέρνος, ο πατέρας μου είναι 70 αλλά δε ξέρει τη τυφλά του από internet. Μόνο ειδήσεις και κουτσομπολίστικα βλέπει στο tablet, α και κανένα sudoku :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom