aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.346
- Πόντοι
- 11.956
Σήμερα ρώτησε την αυτό το πράγμα.Της το έχω πει πολλές φορές και μου έχει πει όχι γιατί πονάω, παλιά δεν ποναγε δηλαδή???
Σήμερα ρώτησε την αυτό το πράγμα.Της το έχω πει πολλές φορές και μου έχει πει όχι γιατί πονάω, παλιά δεν ποναγε δηλαδή???
Έχει ξυπνήσει κάποιες φορές και γυρίζει από την άλλη πλευρά!!!δεν ξέρω με έχει τρελάνει πάντως και με αυτά που κάνει ακόμα πιο πολύ!!!Μαλλον ξυπνια ειναι κ περναει κ αυτη καλα εκεινη την στιγμή. Σταματα για καμια βδομαδα και να δεις θα το ζητάει μονη της. Εγω πιστεύω θα βλέπεις το βράδυ να σου τριβει το κωλαρακι της απο μονη της
Γιατί δεν δίνει κωλο?Σήμερα ρώτησε την αυτό το πράγμα.
Ναι ξεκάθαρα ...παλιά μου έδινες τώρα γιατί?Έχει ξυπνήσει κάποιες φορές και γυρίζει από την άλλη πλευρά!!!δεν ξέρω με έχει τρελάνει πάντως και με αυτά που κάνει ακόμα πιο πολύ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί δεν δίνει κωλο?
Της το έχω πει και λέει όχι γιατί πονάει!!!της έχει μείνει μάλλον κακή ανάμνηση από την τελευταία φορά!!!Ναι ξεκάθαρα ...παλιά μου έδινες τώρα γιατί?
Οκ να της πεις...ότι θα μπω σιγά σιγά θα χύνω και μέσα και δεν θα βγαίνω και θα συνεχίζω να σε γαμαω ...εγώ αυτό της είπα ...και επειδή σε όλες αρέσουν τα χυσια...μου στήνεται μόνη της ...μουνι δεν μπορώ να χύσω μην τρέχουμεΤης το έχω πει και λέει όχι γιατί πονάει!!!της έχει μείνει μάλλον κακή ανάμνηση από την τελευταία φορά!!!
Ωραίος...Εμένα έδινε και αρκετά συχνά, μετά το έκοψε, καμιά φορά που κοιμάται και έχω καύλες της βάζω κανένα δάχτυλο και πρέπει να το έχει καταλάβει!!!
Εγώ δύο φορές έχυσα στο μουνι και τσακ, καλορίζικα!!!Οκ να της πεις...ότι θα μπω σιγά σιγά θα χύνω και μέσα και δεν θα βγαίνω και θα συνεχίζω να σε γαμαω ...εγώ αυτό της είπα ...και επειδή σε όλες αρέσουν τα χυσια...μου στήνεται μόνη της ...μουνι δεν μπορώ να χύσω μην τρέχουμε
Τύπε, μας τρολλάρεις σίγουρα!!! Της βάζεις κωλοδάχτυλο και τον παίζεις την ώρα που κοιμάται και δεν ξυπνάει;;;; Μάλλον παίρνει υπνωτικά!!! Εκτός αν είναι 400 κιλά κι εσύ 45 και δε σε βλέπει καν!!! Από το πρωί ήθελα να σε πειράξω λίγο κι όλο το απέφευγα. Αν στο παρελθόν έδινε κώλο αβέρτα και μετά το ξεκώλιασμα σταμάτησε μάλλον τον δίνει αλλού Η επιστημονική ομάδα του μπου. Κομ έχει μεριμνήσει για εσένα κι έχει ανοίξει θέμα με τίτλο "πως να γαμήσετε κώλο χωρίς πόνο" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!!!Εγώ δύο φορές έχυσα στο μουνι και τσακ, καλορίζικα!!!
Όχι φίλε δεν τρολλαρω καθόλου και ούτε 400κιλα είμαι αλλά ούτε τον δίνει άλλου!!!θες να με πιστέψεις πίστεψε,δεν θες,και πάλι φίλοι!!!Τύπε, μας τρολλάρεις σίγουρα!!! Της βάζεις κωλοδάχτυλο και τον παίζεις την ώρα που κοιμάται και δεν ξυπνάει;;;; Μάλλον παίρνει υπνωτικά!!! Εκτός αν είναι 400 κιλά κι εσύ 45 και δε σε βλέπει καν!!! Από το πρωί ήθελα να σε πειράξω λίγο κι όλο το απέφευγα. Αν στο παρελθόν έδινε κώλο αβέρτα και μετά το ξεκώλιασμα σταμάτησε μάλλον τον δίνει αλλού Η επιστημονική ομάδα του μπου. Κομ έχει μεριμνήσει για εσένα κι έχει ανοίξει θέμα με τίτλο "πως να γαμήσετε κώλο χωρίς πόνο" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!!!
Αν στον έδινε και μετά το έκοψε και μένα μου φαίνεται ότι τον δίνει αλλού, λυπάμαι. Εκτός αν διάβασε σε κάνα σοσιαλ ότι κάνει κακό στην υγεία ή άκουσε καμιά φίλη ή κανένα παπά και τέτοια...Εγώ δύο φορές έχυσα στο μουνι και τσακ, καλορίζικα!!!
Αυτό με τα σοσιαλ, υγεία,φιλη κ.τ.λ. μπορεί να είναι έτσι!!! γιατί και τα δύο δεν γίνεται?Αν στον έδινε και μετά το έκοψε και μένα μου φαίνεται ότι τον δίνει αλλού, λυπάμαι. Εκτός αν διάβασε σε κάνα σοσιαλ ότι κάνει κακό στην υγεία ή άκουσε καμιά φίλη ή κανένα παπά και τέτοια...
Το θέμα είναι να δεις αν με αυτήν προτιμάς να είσαι αυτός που γαμάει μουνί ή αυτός που γαμάει κώλο
Είσαι ήρωας που παντρεύτηκες μια που δεν δίνει πίσω πόρτα....είμαι παντρεμένος 20 χρόνια. Η γυναίκα μου δεν με αφήνει ποτέ να το κάνουμε από πίσω .
Διαπίστωνα όταν έβαζα ένα η και 2 δάχτυλα ότι καυλωνε υπερβολικά. Όμως όταν προσπαθούσα με τον πούτσο τίποτα .
Συμβαίνει και σε αλλους αυτό?
Στο έγραψα για να σε πειράξω, το είπαΌχι φίλε δεν τρολλαρω καθόλου και ούτε 400κιλα είμαι αλλά ούτε τον δίνει άλλου!!!θες να με πιστέψεις πίστεψε,δεν θες,και πάλι φίλοι!!!
Απλά φίλε πιστεύω ότι λίγο ότι μεγαλώσαμε, λίγο τα παιδιά, λίγο ότι μεγαλωσανε οι υποχρεώσεις ολα αυτά μπορεί να έχουν τέτοιες συνέπειεςΣτο έγραψα για να σε πειράξω, το είπα
Άμα φίλε της βαζεις δάκτυλο και δεν το καταλαβαινει τότε κάποιο λάκκο έχει ...ο κωλος.Εμένα έδινε και αρκετά συχνά, μετά το έκοψε, καμιά φορά που κοιμάται και έχω καύλες της βάζω κανένα δάχτυλο και πρέπει να το έχει καταλάβει!!!
Έχεις δίκιο!!! Σε τίποτα διακοπές ή Σ/Κ μόνοι σας, παρ'το από την αρχή!!! Με σάλιο, με χάδια, με γλωσσίτσα αν θέλεις και υπομονή, θα της ξανάρθει!!!!Απλά φίλε πιστεύω ότι λίγο ότι μεγαλώσαμε, λίγο τα παιδιά, λίγο ότι μεγαλωσανε οι υποχρεώσεις ολα αυτά μπορεί να έχουν τέτοιες συνέπειες
ΤώραΕίσαι ήρωας που παντρεύτηκες μια που δεν δίνει πίσω πόρτα....
Δάχτυλο σε αφήνει ακόμα???είμαι παντρεμένος 20 χρόνια. Η γυναίκα μου δεν με αφήνει ποτέ να το κάνουμε από πίσω .
Διαπίστωνα όταν έβαζα ένα η και 2 δάχτυλα ότι καυλωνε υπερβολικά. Όμως όταν προσπαθούσα με τον πούτσο τίποτα .
Συμβαίνει και σε αλλους αυτό?
Όχι φίλε απλά μπορεί από την κούραση!!!Έχεις δίκιο!!! Σε τίποτα διακοπές ή Σ/Κ μόνοι σας, παρ'το από την αρχή!!! Με σάλιο, με χάδια, με γλωσσίτσα αν θέλεις και υπομονή, θα της ξανάρθει!!!!
Υ. Γ. Πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν ξυπνάει με το κωλοδάχτυλο!!!! Μήπως πίνει τίποτα πριν κοιμηθεί;;;;
Δεν το δίνει φίλε αλλού αν εννοείς αυτό!!!Άμα φίλε της βαζεις δάκτυλο και δεν το καταλαβαινει τότε κάποιο λάκκο έχει ...ο κωλος.
Πάντως αδερφέ μετά από τόόόση κουβέντα που έγινε για τον κώλο της δικιάς σου, ίσως αξίζουμε μια φωτογραφία για να τον καμαρώσουμε κι εμείς!!!Όχι φίλε απλά μπορεί από την κούραση!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν το δίνει φίλε αλλού αν εννοείς αυτό!!!
Χαχα, μπορεί στο μέλλον!!!Πάντως αδερφέ μετά από τόόόση κουβέντα που έγινε για τον κώλο της δικιάς σου, ίσως αξίζουμε μια φωτογραφία για να τον καμαρώσουμε κι εμείς!!!