Νέα

Σεξ με τη γυναίκα σας από κώλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anto53
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
η δικια μου τον εδωσε νωρις,το χα απωθημένο κιολας που δεν ειχα ξαναμπει αλλα μου φυγε ο ενθουσιασμος γρηγορα, δεν ειδα και κατι το τοσο που να με τρελάνει,παντα ημουν λατρεις της μπροστα τρυπας,οποτε της τον εχω αφησει με λιγα χιλιομετρα:cheesy: :cheesy: :cheesy:
τυπε οταν την πηρες τσεκαρες μηπως ειναι τιποτα γυρισμενα?:grin:

Στα ψευτικα αυτοκινητάκια που έχεις εσύ, 45 χρόνια τώρα, που είσαι στο παιδικό σου φωμάτιο , ευτυχώς δεν έχει κοντέρ !
Είναι σαν καινούρια, όπως στα πήρε η γιαγιά τα χριστούγεννα του 1975 στο ΜΙΝΙΟΝ.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.809
Πόντοι
456
Κάναμε υπομονή χρόνια μέχρι να μπούμε από πίσω. Λίγο λίγο κάθε φορά. Και αφού συνήθισε εδώ και κανά χρόνο, και γουστάρει και τον βάζει μόνη της από πίσω, ήρθαν κάτι γαμημένες αιμορροΐδες πριν κανά δίμηνο και τώρα φάγαμε πάλι απαγορευτικό... Ούτε δαχτυλάκι δεν με αφήνει πλεόν, που το γούσταρε πολύ όλα τα χρόνια. Της έχει μείνει ο φόβος...
Λιπαντικό βάζατε τύπε; Συνήθως οι αιμορροΐδες βγαίνουν σε αυτές που το βάζουν στεγνά χωρίς λίπανση.

Λιπαντικό πάντα!! Άσχετες οι αιμορροΐδες με το sex. Ήταν η "κακιά στιγμή"...

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.146
Πόντοι
206
μετα απο 12 χρονια γαμου και αρκετες προσπαθειες χτες το πρωι ΕΠΕΣΕ και αυτο το καστρο..... ειχαμε παντα δαχτυλιασματα και παιχνιδια με την πισω τρυπα αλλα ποτε γαμισι μιας και φοβοταν τον πονο .... χτες το πρωι αρχισαμε μπαλαμιουτασμα και ενω σιγα σιγα εβαζα δαχτυλο μου λεει να προσπαθησω να μπω.... Βαζω λιπαντικο και στο πλαι οπως ηταν τον βαζω σιγα σιγα. μου πηρε κανενα 5 λεπτο μεχρι να μπω σαν ανθρωπος .. της πηρα την τρυπα αργα και σε συνδυασμο με παιξιμο της μουναρας της και ενος πολυ καλου οργασμου απο μεριας της αδειασα μεσα στην τρυπα της ......
Ευτυχως που χαλαρψσε και δεν πονεσε πολυ οποτε η επαναλληψη ειναι θεμα χρονου............

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Όταν πρωτογνώρισα την δικιά μου την επερνα από τον κώλο συνέχεια, με τον καιρώ άρχισε να το αποφεύγει και 10 χρόνια μετά δεν θέλει να ούτε να αγγίζω την πίσω τρύπα. Πιστεύω ότι έχει βρει κάποιον άλλον να την ξεκολιαζει, όχι ότι με.νοιαζει κ πολύ... Αλλά πρέπει να βρω καινούργιο κωλαρακι να γαμαω.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Όταν πρωτογνώρισα την δικιά μου την επερνα από τον κώλο συνέχεια, με τον καιρώ άρχισε να το αποφεύγει και 10 χρόνια μετά δεν θέλει να ούτε να αγγίζω την πίσω τρύπα. Πιστεύω ότι έχει βρει κάποιον άλλον να την ξεκολιαζει, όχι ότι με.νοιαζει κ πολύ... Αλλά πρέπει να βρω καινούργιο κωλαρακι να γαμαω.

η μιση Ελλαδα ετσι ειναι..

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Όποια σχέση κιαν είχα, έστω και ένα δάκτυλο από πίσω έμπαινε. Τελικά παντρεύτηκα αυτήν που δεν ήθελε τίποτα από πίσω. Μου έχει λείψει να γαμάω από πίσω. Τώρα, γάματα.

matakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
145
Πόντοι
1
Πολύ large σας ακούω σχετικά με τυχόν κέρατο...:confused:
Όχι να κλάψτε κιόλας εννοείται, αλλά μήπως να κρατάμε και μια πισινή για το πως θα αντιδράσει κανείς?

Μόνο να κρατάμε πισινή; Εδώ θέλουν να την πηδάνε κιόλας :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Conan
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201110

Επισκέπτης
Γνώρισα την γυναίκα μου στα 16 της....Κώλο μου εδωσε στα 30 της...Από τότε το γουστάρει και χύνει σαν τρελλή....Το μονο που ζητάει είναι η είσοδος να είναι σιγά σιγά ωσπου να το συνηθίσει και μετά δεχεται ξεκωλιασμα....Το καλύτερό της να παιζει το μουνί της ενω της γαμας τον κωλο και μολις χύνει καρφωμα στο μουνι.....ετσι ο οργασμος της κρατά για κανα 2λεπτο...

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1

η μιση Ελλαδα ετσι ειναι..
κατω απο το αυλακι η μιση ?ή απο πανω ?:P

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.728
Πόντοι
1.056
Εμένα πρίν παντρευτούμε μου τον έδωσε σχετικά εύκολα,ειμουν ο πρώτος,ακαποτα και χύσιμο πάντα μέσα, όμως από μία φορά που την ξεκολωσα άγρια δεν μου ξαναεδωσε μέχρι και τώρα, ούτε δαχτυλακι, μόνο λίγο γλυψιμο και αυτό με το ζόρι!!!

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.533
Πόντοι
2.256
Εμένα πρίν παντρευτούμε μου τον έδωσε σχετικά εύκολα,ειμουν ο πρώτος,ακαποτα και χύσιμο πάντα μέσα, όμως από μία φορά που την ξεκολωσα άγρια δεν μου ξαναεδωσε μέχρι και τώρα, ούτε δαχτυλακι, μόνο λίγο γλυψιμο και αυτό με το ζόρι!!!
Κοψτη την επιδοτηση για κομμωτηρια,ρουχα,χοντοστερονη και θα δεις πως θα αρχισει να τον δινει παλι

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.728
Πόντοι
1.056
Κοψτη την επιδοτηση για κομμωτηρια,ρουχα,χοντοστερονη και θα δεις πως θα αρχισει να τον δινει παλι
Μπα,δεν φταίει αυτό, από τότε που την ξεκολωσα άγρια τέλος!!!

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.728
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom