Νέα

Sex με παντρεμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikbox
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
ε οχι και δεν ισχυει

ειδικα με ευκατάστατες παντρεμενες κανεις και γαμω το σεξ

είναι χαλαρες από θεμα χρονου και ξεκουραστες γιατι δεν τις πηδαει ο αντρας της ( αφου δουλευει από το πρωι μεχρι το βραδυ για να τις παρεχει πισινα και κοτερο ΗΗΗΗ γαμαει μοντελα )
αμα μπεις και στο κυκλο τους θα  λιωσεις !!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
οι δε νεοδημοκρατισσες γαμιουνται σα σκυλες και το ευχαριστιουνται, ειδικα με μη δεξιους

οι κομμουνιστριες οντως εντελως ανεραστες και μηδεν θηλυκοτητα

δεν το εχω ερευνησει πολιτικα το θεμα αλλα για να το λες κατι ξερεις

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
οι πασοκτζουδες ειναι κρυες γκομενες γενικα

δλδ συγκρινε τη Ραπτη με την Καϊλη. Ποια σου κανει για πιο θερμη στο σεξ;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ακουτε μαλακιες τυπου ψαχνουν πουτσα.ολες γραμμενη την εχουν.μαλακα θυμα ψαχνουν να του τα ζαλιζουν

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Διαφωνώ οι παντρεμένες είναι εχέμυθες, το κάνουν για ικανοποίηση και σε αφήνουν ήσυχο γιατι δεν έχουν άλλες απαιτήσεις.
Οι ελεύθερες ή χωρισμένες μπορεί να σου γίνουν κολιτσίδα και να σου δημιουργούν προβλήματα γιατί δεν τους ενδιαφέρει το πήδημα μόνο, και θέλουν νυχτερινές εξόδους, βόλτες για καφέ και για μπάνιο στην θάλασσα κλπ. οπότε καλό ειναι να μη μπλέξεις.
Οι τάνες σου δίνουν σεξουαλική εκτόνωση και δεν σε ενοχλούν, βέβαια οι παντρεμένες σου διεγείρουν και άλλες ασθήσεις όπως του φλερτ , του κυνηγού και της αυτοπεποίθησης.

συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου  ;)

OP
OP
N

nikbox

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
14
Πόντοι
1
και οι παντρεμένες δεν είναι παντα ευκολες. Στην αρχη σου δινουν πατημα να τσιμπησεις και μετα εξαφανίζονται. Θέλουν αν επιβεβαιωθουν βασικά...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
288
Πόντοι
36
και οι παντρεμένες δεν είναι παντα ευκολες. Στην αρχη σου δινουν πατημα να τσιμπησεις και μετα εξαφανίζονται. Θέλουν αν επιβεβαιωθουν βασικά...
ναι, εχει και τέτοιες που γαμιουνται για να δουν αν περναει ακομα η μπογια τους

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
16
δεν ισχυει αλλα μου αρεσεις γιατι θεωρω τελειως ανεραστες της κουμουνίστριες  :grin: :grin:
Συνήθως είναι ανέραστες οι αριστερές γιατί το κυνήγι της ηδονής είναι κακό. Ο καθοδηγητής τους λέει "αντί να γαμηθείς, καλυτέρα να κάνεις μια πορεία για τις βάσεις (του θανάτου ή της χημείας - η λεπτομέρεια είναι αδιάφορη). Αλλά λόγω πορειών έχουν σφικτό κωλαράκι.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
οι πασοκτζουδες ειναι κρυες γκομενες γενικα

δλδ συγκρινε τη Ραπτη με την Καϊλη. Ποια σου κανει για πιο θερμη στο σεξ;

να σου πω τη αληθεια και η 2 καλες είναι αλλα αν ειχα να επιλεξω αναμεσα στις 2 νομιζω ότι θα εκλεινα προς Ραπτη πλευρα  :s&m_2:
μου κανει ποιο πολύ το σωματοτυπο

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
πολλες ελευθερες ειναι το ιδιο στερημενες με τις παντρεμενες οποτε διαλεγω free

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
οι καλύτερες κατα την γνώμη μου είναι οι γυναίκες στρατιωτικών.......... πάντα έχουν χρόνο και διάθεση για  :knockinb:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
πάντως κανόνες δεν υπάρχουν. Έχω πέσει σε παντρεμένη που θέλει ένα γρήγορο πούτσο και τέρμα.. και σε παντρεμένη που θέλει το χρόνο της με τον γαμιά της. Θα φροντίσει μια μέρα να εξαφανιστεί από το σπίτι και να χαρεί μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι. Σαν άντρας πιστεύω ότι ΄σοοι δεν είναι αγαπούληδες θα συμφωνήσουν μαζί μου. Εγώ προτειμώ να τον ρίξω και να την κάνω. Δε μπορώ να κάτσω ούτε λεπτό μετά. ΚΑι αν η άλλη δεν είναι υπερμούναρος δεύτερη φορά ούτε για αστείο.

Το ίδιο ισχύει και για τις ελευθερες και για απλές δεσμευμενες.  Είναι κάποιες που νιώθουν σα να έκαναν παράλληλη σχέση και ξαφνικά συμπεριφέρονται σα να έχουν και δικαιώματα.

Δε βγάζεις άκρη.

Όσο για τις πουτάνες, απλά εκεί θέλει λεφτά και είναι πιο ωμό κάπως.

Ότι γουστάρει ο κάθε ένας..

VERYΓΙΑΝΝΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
0
οι καλύτερες κατα την γνώμη μου είναι οι γυναίκες στρατιωτικών.......... πάντα έχουν χρόνο και διάθεση για  :knockinb:
για μενα οι καλυτερες ειναι αυτες που θα πεσεις επανω τους..

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Η καλύτερη είναι πάντα η γυναίκα του άλλου... :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories