Νέα

Σεξ με ώριμη 45άρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Φιλε μου θα σου πω την προσωπικη μου εμπειρια και κρινε μονος σου:
Ειμαι 23 χρονων και τα εχω 2 χρονια με μια 45αρα Μολδαβη οικιακη βοηθο.Ειναι μουναρα (ξανθια, 1.70, 65 κιλα, στρογγυλο κωλο, βυζι 4 Νο, σφιχτο σωμα χωρις κυταρριτιδα) και ειναι και γαμω τα ατομα.
Τα θετικα μιας τετοιας σχεσης ειναι οτι φχαριστιεσαι γαμησι απο μια πιο εμπειρη απο εσενα, οτι δε σε πρηζει για εξοδους, δωρα, γαμο κλπ., οτι σε προσεχει και σε φροντιζει σα μαμα, οτι φοβαται μην την παρατησεις για καμια νεοτερη και σου τα δινει ολα και τελος οτι ικανοποιεις την εφηβικη φαντασιωση των περισσοτερων μας για μια μουναρα milf η οποια δε θα σου κανει αισθηση στα 50 σου οταν θα αναζητας 20χρονα πιπινακια για να αναζωογονηθεις...
Τα αρνητικα ειναι το οτι το σωμα της δεν εχει τη φρεσκαδα και το σφριγος μιας 20χρονης (παντως η δικια μου μια χαρα κρατιεται), το οτι δεν μπορεις να την παρουσιασεις σε συγγενεις ως γκομενα σου (αυτο λιγο με νοιαζει) και το οτι αν πεσεις σε περιπτωση καπως συντηρητικη οπως εγω, θα αρνειται να κανει extreme πραγματα στο κρεβατι οπως θα εκανε μια πιο απελευθερωμενη 20αρα (αν ομως πεσεις σε καμια καργιολα ετοιμασου να κρεμαστεις απο πολυελαιους...)
Συμπερασμα:Αν σε καυλωνει, γαμησε την μεχρι να χυνεις αερα (παντα με προφυλαξη).Δε θα το μετανιωσεις.Κι αν τα δινει και ολα στο κρεβατι, θα ζησεις εμπειριες που δε θα πιστευεις οτι τις εζησες. ;)Και να θυμασαι οτι οι ωριμες σου τραβανε την καλυτερη μαλακια... ακομα και σε δημοσιους χωρους.Σου μιλαει παθων...

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γιατι διαβλεπω οτι προκειται να εκτυλιχθει  ενα νεο σηριαλ στυλ '' mahiti' ;;;;
Παντως μεγαλε , εαν εισαι τοσο περιγραφικος , οσο ο mahitis , θα περασουμε ολοι αξεχαστες στιγμες ..γελιου και ευθυμιας..Αντε και καλα γαμησια με την 40αρα !!!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν ξερω τι εκανε ο mahitis αλλα επειδη σε κοβω δυσπιστο και εξυπνοπουλο στειλε μου με pm το e-mail σου να σου στειλω μερικες φωτο στο καπακι.Μιας και θα ευθυμησεις να τραβηξεις και καμια μαλακια να σου φυγει το αχτι...

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγω θελω να παιξω με μια 47 που με γυρωφερνει αλλα εχω το προβλημα οτι δουλευει στην ιδια εταιρια που δουλευω!

Τι κανω?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
στην ιδια δουλεια??????

τον πουλο  τον πουλο.......

αμεσα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Εγω θελω να παιξω με μια 47 που με γυρωφερνει αλλα εχω το προβλημα οτι δουλευει στην ιδια εταιρια που δουλευω!
Τι κανω?

To έχουμε ξανασυζητήσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ αυτό... μάλιστα υπάρχει και σχετικό ανοιχτό θέμα!

Καλύτερα να μην μπλέκονται τα επαγγελματικά με τα προσωπικά... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom