Νέα

Σεξ με ώριμη 45άρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
Εχετε τετοια εμπειρια με ωριμη γυναικα και πως ηταν...ισχυει το ρητο ..η σαρανταρα ισον με 2 εικοσαρες?...

Εχω μια 45αρα στην αναμονη να προχωρισω η να βρω καποια της ηλικιας μου?...

Εγω ειμαι 22

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Nα προχωρήσεις φυσικά!  ;)

Μόνο μην την αγαπήσεις, γιατί τότε πραγματικά την πούτσισες!  :grin:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ειναι καθαρα δικο σου θεμα , εαν σε καυλωνει η 45 προχωρα , εαν ομως το κανεις μονο και μονο διοτι σου ειπαν καποιοι φιλι σου οτι 40  = 20+20  , μην το τολμησης ( καθαρα δικη μου γνωμη ) γιατι μπορει να χαλαστης ασχημα . ( εγω ομως εαν η 45 που λες ειναι σαν αυτες που ποσταρω στο  " Που θα βρουμε τετοια MILF..." τοτε    Π Ρ Ω Χ Ο Ρ Α ..........

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
προχωρα..
μετα βεβαια θα βλεπεις συμπεριφορα 20αρας στο κρεββατι, θα συγκρινεις και θα σε παιρνουν τα γελια.

grios

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όταν είμουνα περιπου στην ηλικία σου πήδαγα μία 40αρα.
στο κρεβάτι ηταν το κάτι άλλο με όσες είχα πάει στην ηλικία μου (6-7 γκόμενες)
αλλά ..... το μεγάλο αλλά είναι ότι το μουνι,ο κώλος, η κοιλία κλπ δεν είναι με τπτ το ίδιο με ένα φρέσκο-έφηβικό κορμάκι.
ΥΓ αν έχει κάνει και παιδάκι η δικία σου σίγουρα το μουνί θα είναι μουνάρα.
υγ2 εγά θα σου έλεγα προχώρα γιατι σίγουρα κερδισμένος θα βγείς.

makibas

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και γω είμαι τις άποψης προχωρα σε θέλει όλη η χωρα.Αν και λίγο μικρότερος (21 είμαι) φέτος το καλοκαίρι  έκανα ψαρια από ένα μαγαζί που δούλευα μια τύπισσα στα 38 με κοριτσάκι 13 ετών χωρισμένη.Όλα πραγματικά ήταν μες την καύλα.Από την πρώτη μας βόλτα που έβλεπα ένα σωρό 20ares++ με το στόμα ανοικτό όταν μας βλέπαν μέχρι και το τελευταίο ρούφηγμα που μου έκανε ;) Βεβαια η προηγουμενη με είχε κομπλεξάρει πως είμαι μικρός σε ηλικία 3 χρονια μεγαλύτερη μου αυτή οποτε ίσως από την επομενη να ζήταγα έμμεσα να με ξεκοβλεξαρει οποτε ίσως και γι αυτό να μου άρεσε x4 η φάση με την ώριμη.Όπως και αν έχει αν σου κάνει κούκου η τύπισσα προχωρα σε θέλει όλη χωρα όπως είπα και στην αρχή.Καλο βολή)

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Φαε κανα ΠΙΠΙΝΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Διαβασε το αρθρο που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο "Λετε να την εκανα την ωμα μου" και τις συμβουλες που μου εδωσαν οι συντροφοι του site για να εισαι "διαβασμενος" ! Και να της προτεινεις anal sex ! Αν το αμελησεις ισως να σου φυγει ! Οι συντροφοι που μου το ελεγαν ειχαν απολυτο δικιο !!!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
προχώρα φίλε μου, αλλά μη την τραβήξεις τη φάση γιατί θα σε αγαπήσει κ θα μπλέξεις.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Γεια σου ρε ʼλεξ, σταθερή αξία..

Με βάση τα διάφορα θρεντ που έχεις ανοίξει κατά καιρούς, άσχετα αν κανείς δεν θυμάται, αφού βρήκες γκόμενα και "την έχεις και στην αναμονή" κιόλας, δεν γαμάς λέω εγώ κι ας είναι και τοστιέρα?

Εκτός αν και το συγκεκριμένο θρεντ ανήκει στην ίδια κατηγορία με όοοοολα τα υπόλοιπα..

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
μέχρι στιγμής δεν έχει παρεκτραπεί. Φάινεται πώς του έκανε καλό το σαιτ. Μην είσαι αρνητικός fkmenace. Κάτσε να δούμε τί θα καταφέρει κ μετά τον κρίνουμε.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
H θεμελιώδης διαφορά είναι ότι η 45αρα ξέρει να γαμιέται, η 20αρα δεν ξέρει και κατά βάση δεν την ενδιαφέρει. Προσωπικά αν μου έδινες μία άβγαλτη εικοσάρα ή μία έμπειρη 45αρα, σχετικά ευπαρουσιαστή, έπαιρνα τη μεγάλη χωρίς δεύτερη κουβέντα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697
Προχώρα και μην το σκέφτεσαι καθόλου!
Εμπειρίες είναι όλα αυτά και πρέπει να τις ζήσεις!
Εγώ έχω μεγάλη αδυναμία στις "ώριμες" γυναίκες και  όποτε έτυχε να κάνω σχέση με κάποια αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας (είμαι 31) οχι μόνο δεν το μετάνοιωσα, αλλά πέρασα πάρα πολύ καλά. Η μεγαλύτερη πιο ουσιαστική και όμορφη σχέση μου κράτησε 3 χρόνια με μια γυναίκα με την οποία έχω 17 χρόνια διαφορά, αν αυτό σου λέει κάτι....
Ξέρω τώρα θα βγεί ο Kinky και θα πεί οτι είμαι ζιγκολό αλλά δεν με ενδιαφέρει.... :grin:

Φίλε βουυυυυυυρρρρρρρρρρρρ!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
H θεμελιώδης διαφορά είναι ότι η 45αρα ξέρει να γαμιέται, η 20αρα δεν ξέρει και κατά βάση δεν την ενδιαφέρει. Προσωπικά αν μου έδινες μία άβγαλτη εικοσάρα ή μία έμπειρη 45αρα, σχετικά ευπαρουσιαστή, έπαιρνα τη μεγάλη χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Προχώρα και μην το σκέφτεσαι καθόλου!
Εμπειρίες είναι όλα αυτά και πρέπει να τις ζήσεις!
Εγώ έχω μεγάλη αδυναμία στις "ώριμες" γυναίκες και  όποτε έτυχε να κάνω σχέση με κάποια αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας (είμαι 31) οχι μόνο δεν το μετάνοιωσα, αλλά πέρασα πάρα πολύ καλά. Η μεγαλύτερη πιο ουσιαστική και όμορφη σχέση μου κράτησε 3 χρόνια με μια γυναίκα με την οποία έχω 17 χρόνια διαφορά, αν αυτό σου λέει κάτι....
Ξέρω τώρα θα βγεί ο Kinky και θα πεί οτι είμαι ζιγκολό αλλά δεν με ενδιαφέρει.... :grin:

Φίλε βουυυυυυυρρρρρρρρρρρρ!

χαιρομαι οταν ακουω τετοια πραγματα ,  :cool2: , εγω εχω ακομα σχεση με μεγαλυτερη εδω και 7 χρονια , ειναι φοβερη και απο κορμη τελεια , made in oukrania , οποιος καταλαβε - καταλαβε  , τι να λεμε τωρα , ξερει τι θελει , και πως να το παρει . 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
είχα δεί κ εγώ μια 40+ ουκρανή κ μου έπεσαν οι μασέλες. Κρίμα που λόγω ιδιότητας δε μπόρεσα να δράσω

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αμα την γουστάρεις προχώρα.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
ειναι καθαρα δικο σου θεμα , εαν σε καυλωνει η 45 προχωρα , εαν ομως το κανεις μονο και μονο διοτι σου ειπαν καποιοι φιλι σου οτι 40  = 20+20  , μην το τολμησης ( καθαρα δικη μου γνωμη ) γιατι μπορει να χαλαστης ασχημα . ( εγω ομως εαν η 45 που λες ειναι σαν αυτες που ποσταρω στο  " Που θα βρουμε τετοια MILF..." τοτε    Π Ρ Ο Χ Ω Ρ Α ..........

+100000......

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
χοσου συναδελφε και ασε τουσ ενδιασμουσ και μην ξεχαστεισ στηλε να μασ πεισ πωσ περασεσ

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
1ον. Γάμα την.
2ον. Απαραιτήτως ΚΑΙ από κώλο.
3ον. ΜΗΝ την ερωτευτείς. Θα μπλέξεις.
4ον. ΜΗΝ της φερθείς ως ρεμάλι. Φάνου κύριος -στο μέτρο του δυνατού.
5ον. Κάνε την ΕΓΚΑΙΡΩΣ, με μία φαέινή δικαιολογία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom