γιατί τρώγεστε? Δεν υπάρχει λόγος.. σκεφτείτε λίγο μπορεί κάποιος να γαμήσει 20χρονη καύλα που γουστάρει να γαμιέται και να του πει στο τέλος "άντε μπες" για 20-30 ευρώ που έχει συμφωνήσει παραπάνω από το κόστος του γραφείου (το έχω κάνει και είμαι περήφανος για αυτό) επειδή έχει βρει κάποιον τρόπο και να μην θέλει να τον πει γιατί πολύ απλά μετά θα χάσει τον τρόπο αυτόν (επειδή όλες διαβάζουν εδώ τί γίνετε).. μπορεί κάποιος να σκάει 80 -100 ευρώ του τον παίξει ή να γαμήσει μία "αθώα" κορασίδα της διπλανής πόρτας και να ντρέπεται να το πει επειδή θεωρεί τον εαυτό του μαλάκα αφού φύγει η κοπέλα και να συνειδητοποιήσει το τί έκανε και το πόσα έσκασε και τί μπορούσε να πάρει με τα ίδια λεφτά από γραφείο με ανεξάρτητες βίζιτες.. Τα λεφτά επίσης δεν είναι τα ίδια για όλους.. άλλος τα έχει και είναι περήφανος που γάμησε κάποια που "δεν" γαμιέται... και άλλος σκέφτεται και το 5ευρώ.. σεβαστά όλα.. για εμένα που έχω μικρή εμπειρία στα μασάζ κατοίκων, δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο σε αυτήν την ζωή.. Ταρίφα δεν υπάρχει.. αυτός είναι ο χρυσός κανόνας.. και σε όποιον αρέσει.. σε όποιον δεν αρέσει μαρκρυά.. ανάλογα το πως είσαι και το τι θα πεις πληρώνεις.. άλλος θεωρεί ευτυχία το να του την παίξουν και άλλος ευτυχία το να τον χέσουν... καθένας από αυτούς έχει τα δικά του "μυστικά¨ που δεν θέλει να μοιραστεί.. Συμβουλή μου.. στείλτε παντού πάρτε φωτογραφίες βγάλτε τα φίλτρα με το μυαλό σας.. δοκιμάστε αυτό που σας κάνει κλικ με 2-3 διαφορετικές από διαφορετικά γραφεία.. πείτε διάφορα.. δοκιμάστε.. και στο τέλος ... θα τα "καταφέρετε" αν δεν είστε μαλάκες!!!!! α και κάντε μπάνιο πρώτα και να φαίνεστε ότι κάνατε... άνθρωποι είναι και όσες έρχονται.. βασικό.. δεν έχουν συνηθίσει να έχουν ουρά από πάκια στο
μεταξουργείο όλες.. Ίσως κάποιες ναι από όσα διαβάζω εδώ αλλά οι περισσότερες όχι.
Μπράβο new_intown πολύ σωστή η τοποθέτηση σου στο θέμα !Πάντα στο θέμα του μασάζ κατ ' οίκον τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτή είναι η χάρη του,η αναμονή και η ελπίδα για το κάτι παραπάνω αν και πώς θα δοθεί από την θεραπεύτρια. Το μόνο που δεν πρέπει να μας παρασύρει και να γίνεται εμμονή είναι το τελικό αποτέλεσμα και πόσο θα μας κοστίσει πάντα σε λογικά πλαίσια .
Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει πάει κατευθείαν σε μασατζίδικα που εκεί οι υπηρεσίες είναι δεδομένες .Μασάζ καλό ,μέτριο ή κακό, επαφή καλή ,μέτρια ή κακή για 45-60 λεπτά και από 60 έως 100 ευρώ με κοπέλα που διαλέγει ο ίδιος όχι από φωτογραφίες αλλά δια ζώσης. Αυτές είναι δεδομένες υπηρεσίες στους χώρους αυτούς.
Το θέμα της ατομικής καθαριότητας είναι must σε κάθε προσπάθεια ερωτικής συνεύρεσης. Πρέπει να σεβόμαστε τα κορίτσια με αυτήν την κίνηση ,ανθρώπινο είναι ,Στο κάτω κάτω 5-10 λεπτά χρειάζεται για την ατομική μας καθαριότητα .
Καλημέρα και καλό τριήμερο!