Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

STEFANOS37

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2008
Like
45
Πόντοι
0
Μάλιστα. Με εσένα δεν είχε κανένα πρόβλημα να έρθει μέχρι το Bill. Πριν 5 μέρες ήθελα να κλείσω κοπέλα για body to body και μόνο την Τέα ήξερα ότι προσφέρει αυτή την υπηρεσία και είπα να την δοκιμάσω και γω μια φορά. Της στέλνω μήνυμα στο viber για να κλείσουμε ραντεβού και με λέει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, εξυπηρετεί μόνο στα βόρεια προάστια. Και την ρωτάω μετά, αφού οι εργαζόμενοι έχουν άδεια μετακίνησης πώς γίνεται να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλες περιοχές. Δεν με απάντησε ή μάλλον δεν είχε κάτι να με απαντήσει. Επομένως δουλεύει μόνο με συγκεκριμένους πελάτες και ήθελε να με αποφύγει.
πόσο στοίχισε το διπλό ΤΕΑ-ΜΟΝΙΚΑ δεν μας είπες

• Like
Αντιδράσεις: gasper

amfivolos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
409
Πόντοι
21
Πέρα από την ιουλια στο περιστερι υπάρχει άλλη ;

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
Καταρχήν δεν είναι δηλωμένες όλες σαν εργαζόμενες απο τα όσα μου έχουν πεί κοπέλες που έχουν έρθει. Το άλλο που υποθέτω είναι ότι μπορεί να είχε πολλά ραντεβού και να μην ήθελε είτε να χάσει χρόνο είτε να μην προλάβαινε και όταν έγραφε κάποιος προφανώς απο τα λεγόμενα σου ότι έχει πάει στο Bill ότι εκείνη την μέρα μπορεί να μην είχε τίποτα
πραγματικα,επειδη οι περισσοτερες ειναι αδηλωτες..ΔΕΝ δικαιουνται αδεια μετακινησης απο ΕΡΓΑΝΗ

Εγγρ.
16 Οκτ 2020
Like
3.787
Πόντοι
446
Καλησπερα σε ολους ,

Οποιος εχει να προτεινει καμια κοπελα που να προσφερει Καλαμακι ΑΚΑ

ή

ακομα και Φουλ απο

Βελβετ - Ντελουξ - Λουξ

Ας μας ενημερωσει ειτε Δημοσια ειτε σε π.μ
με βαση αληθινη προσωπικη εμπειρια

Ευχαριστω

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Καλησπερα σε ολους ,

ή

ακομα και Φουλ απο

Βελβετ - Ντελουξ - Λουξ

Ευχαριστω
βρε αν δεν ξερεις εσυ ,δεν ξερει κανεις !!!!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
Καλησπερα συνάδελφοι..ενημέρωση για το άθλημα..αποτυχημένη προσπάθεια να κάνω με ένα από τα πιπίνια μλυδια Ελενα η Μιρνα από https://yourmassage.gr/ καθώς ήταν γεμάτα τα ραντεβού τους όποτε επέλεξα κάτι πιο έμπειρο..αλισα σε 35 λεπτά στο καταφύγιο μου πλέον πριαμο ηλιουπολη..ωραίο τυπακι γύρω στα 35 δεν είναι ελληνιδα αλλά τα μιλάει άψογα..παλια καραβάνα και αυτή τη θυμάμαι από μαγαζί στη κηφισιας..καλο μασαζακι πολύ προχωρημένο...Βανέσα από vip δοκιμασμένη από τότε που ήταν στο https://massagelux.gr/ ξεκάθαρη πρεζοκατασταση αδύνατη και στα δεν....από lux χριστινα λαούρα και το θηλυκό μεγατόνων Βανέσα αξίζουν...για τους φίλους που ρωτάνε για τη ζωή επιβεβαιωνω είναι στο deluxe massage....ναι είναι εμπειρια το μασαζ μαζί της....όπως και οι δυο νεφελες...ειδικά η νεφέλη 1 η μελαχροινή είναι πραγματικά φανταστική στα συν ότι ξέρει εκπληκτικό μασαζ...ποιο πάνω γράφει κάποιος για Λούσι από το ίδιο μαγαζί οποίος έχει ινφο πμ...να ανταλλάξουμε πιο πολλές ινφο...ciao
βανεσα ή βαλερια ? το χριστινακι φαινεται καλο .ξερει κι απο μασαζ , προχωραει και μεχρι που ?ευχαριστω

giorgosbigone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
789
Πόντοι
361
Καλησπερα σε ολους ,

ή

ακομα και Φουλ απο

Βελβετ - Ντελουξ - Λουξ

Ευχαριστω
Έχεις πμ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Μάλιστα. Με εσένα δεν είχε κανένα πρόβλημα να έρθει μέχρι το Bill. Πριν 5 μέρες ήθελα να κλείσω κοπέλα για body to body και μόνο την Τέα ήξερα ότι προσφέρει αυτή την υπηρεσία και είπα να την δοκιμάσω και γω μια φορά. Της στέλνω μήνυμα στο viber για να κλείσουμε ραντεβού και με λέει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις, εξυπηρετεί μόνο στα βόρεια προάστια. Και την ρωτάω μετά, αφού οι εργαζόμενοι έχουν άδεια μετακίνησης πώς γίνεται να μην μπορεί να εξυπηρετήσει άλλες περιοχές. Δεν με απάντησε ή μάλλον δεν είχε κάτι να με απαντήσει. Επομένως δουλεύει μόνο με συγκεκριμένους πελάτες και ήθελε να με αποφύγει.
Evgeni2 δεν νομίζω ότι κάνει διακρίσεις με φίλους γιατί δεν την γνωρίζω και από πριν .Όπως γράφω βρέθηκα Αθήνα 10 μέρες πριν τις 28 Φεβρουαρίου που δεν είχε γίνει το πιο σκληρό lockdown.Πρίν 5 μέρες που αναφέρεις ισχύουν τα νέα μέτρα και πιθανώς να μην μπορεί.
Μίλησα χθές με την Τέα μέσω βίμπερ και μου είπε ότι τώρα προσέχουν περισσότερο και δεν δουλεύουν .Δεν ρώτησα αν το δεν δουλεύουν είναι καθόλου ή με λίγους γιατί έτσι και αλλιώς είμαι εκτός Αθηνών .Πάντως η Τέα είναι πολύ άνετη και επικοινωνιακή στην συνομιλία μας.
Μήν ξεχνάμε ότι στην ουσία τώρα προσπαθεί να φτιάξει μεγαλύτερη ομάδα με την προσθήκη νέων θεραπευτριών όπως βλέπω στην σελίδα της diamondsmassage.gr sto instagram .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
πόσο στοίχισε το διπλό ΤΕΑ-ΜΟΝΙΚΑ δεν μας είπες

Συναγωνιστες γνωρίζει κανείς κατι για τη κοπελα ;
https://www.car.gr/jobs/view/40187092-maser-massage-therapist

Ευχαριστώ Πολύ
Μήπως είναι κάποιο ήδη γνωστό γραφείο που αλλάζει όνομά και σελίδα για αγγελία?

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Το τηλέφωνο δεν βγάζει κάτι στο ψάξιμο.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Δεν είναι το ίδιο ρε συναγωνιστή. Αν το ζητούμενο σου είναι να σπρώξεις, δεν θα πάρεις μασάζ αλλά call girl.
Για παράδειγμα, αν πας το αυτοκίνητο συνεργείο (εσύ), και ο συνεργειατζής (μασέζ) δει οτι το αυτοκίνητο σου θέλει πλύσιμο (καυλωμένο) και σου το πλύνει/γυαλίσει/κερώσει (φραπέ/καλαμάκι/μπριζόλα) με κάποια extra χρέωση, δεν είναι το ίδιο με το να πας στο πλυντήριο (call girl/studio, μπουρδέλο).
χαχαααχαχα, γελάω με το παράδειγμα.:2funny::2funny::2funny:
Οχι δεν κατάλαβες....

Δεν είναι το θέμα ποιο είναι το ζητούμενο σου.

Το θέμα είναι ότι να σκάσεις 90 ευρώ για μασαζ και απλά μια φραπεδιά , κάτσε καλύτερα και παιχτον μονος σου. Λιγότερο :cum: μαλάκας θα βγεις σιγουρα :2funny:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Οχι δεν κατάλαβες....

Δεν είναι το θέμα ποιο είναι το ζητούμενο σου.

Το θέμα είναι ότι να σκάσεις 90 ευρώ για μασαζ και απλά μια φραπεδιά , κάτσε καλύτερα και παιχτον μονος σου. Λιγότερο :cum: μαλάκας θα βγεις σιγουρα :2funny:
Πόσο πιστεύεις οτι είναι ένα λογικό ποσό για μια φραπεδιά χωρίς μασάζ;
Να έρθει μία κοπέλα σπίτι σου, να στον παίξει και να φύγει.
Πόσα θα έδινες;

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456

best1.massage ....ξερουμε κατι ?

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες,μετα απο μακροχρονη απουσια λογω ενος γαμου που δεν...................εκανα σημερα μια συνεδρια με Αρετη απο Osmose! Να ειναι καλα το θεικο κοριτσι που με τα μαγικα του χερια και την απαραμιλλη ευγενεια του κατι μου ειπε...για το πως να παω μπροστα!!!!!!!!!! Ειναι κατι παραπανω απο τελεια!!!!!!!!!!!
Επισης οφειλω να τονισω την σοβαροτητα αλλα και την ικανοτητα της τηλεφωνητριας(Ηλιαννα) να κατανοει τις αναγκες του εκαστοτε πελατη και να προτεινει την καταλληλη θεραπευτρια!

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Λοιπον αγαπητοι συναγωνιστες,μετα απο μακροχρονη απουσια λογω ενος γαμου που δεν...................εκανα σημερα μια συνεδρια με Αρετη απο Osmose! Να ειναι καλα το θεικο κοριτσι που με τα μαγικα του χερια και την απαραμιλλη ευγενεια του κατι μου ειπε...για το πως να παω μπροστα!!!!!!!!!! Ειναι κατι παραπανω απο τελεια!!!!!!!!!!!
Επισης οφειλω να τονισω την σοβαροτητα αλλα και την ικανοτητα της τηλεφωνητριας(Ηλιαννα) να κατανοει τις αναγκες του εκαστοτε πελατη και να προτεινει την καταλληλη θεραπευτρια!
Θέλεις να μας πεις και τα υπόλοιπα;

• Like
Αντιδράσεις: gasper

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Μα ποια υπολοιπα? Νομιζω τα ειπα ολα! Θεραπευτρια πηρα δεν πηρα το κεντρο αντιμετωπισης κρισεων!!!!
Αυτό που σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι αν γαμήσατε ή δεν γαμήσατε και πόσο πληρώσατε, είναι απίστευτο....
Λες και βρίσκεστε σε site της Αρχιεπισκοπής και το sex είναι ταμπού, κάνετε ορισμένοι

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες......γιατι θα χαθει η μαγεια! Επειδη εισαι νοημων ανθρωπος νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω! Οσο για τις λεπτομερειες θα φανουν στην συνεδρια! Παντως η κοπελλα ειναι σπανια και οχι του σωρου!
Κόστος, extra κλπ. Μόνο μασάζ έκανε

GiorgisP

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Αυτό που σας τα βγάζουμε με το τσιγκέλι αν γαμήσατε ή δεν γαμήσατε και πόσο πληρώσατε, είναι απίστευτο....
Λες και βρίσκεστε σε site της Αρχιεπισκοπής και το sex είναι ταμπού, κάνετε ορισμένοι
Εγω ειμαι σε αγαστη συνεγασια με την Αρχιεπισκοπη! Ειναι κακο ?
Και κατι τελευταιο,το εαν γαμησα εγω η ο καθενας ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος μας! Τωρα επειδη η ιστοσελιδα εαν εχω καταλαβει καλα,αφορα κριτικες γραφειων οσον αφορα το επιπεδο των υπηρεσιων τους καθως και των εργαζομενων σε αυτες,εγω εξεθεσα την αποψη μου! Σεβομαι την ιστοσελιδα και εαν ο διαχειριστης διαφωνει παρακαλω να μου το αναφερει

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom