Μάλλον κάτι μπερδεύουμε εδω πέρα.
Δεν ξέρω πως το σκέφτεται ο καθένας μας, αλλά το αντικείμενο του site είναι το πληρωμένο sex και οτιδήποτε παρεμφερές.
Αν μας ενδιέφερε αποκλειστικά και μόνο το μασάζ, το πιο πιθανό θα ήταν να διαβάζαμε κάποιο άλλο forum και να επιλέγαμε θεραπευτές/θεραπεύτριες με βάση τα πτυχία τους, τα χρόνια εμπειρίας, την προϋπηρεσία τους κλπ, και όχι βάση της εμφάνισης, και των extra υπηρεσιών.
Εδώ που βρισκόμαστε όμως, το ζητούμενο είναι άλλο.
Ναι μεν στην υποκατηγορία μασάζ, αλλά νομίζω όλοι μας, δεν το κάνουμε μόνο για να ξεπιαστούμε, αλλά και να χαλαρώσουμε με ότι αυτό συνεπάγεται.
Γιαυτό υπάρχει και ο διαχωρισμός πχ. τόσα για το μασάζ,+ τόσα για τα extra. Επίσης οι κοπέλες, που καλά κάνουν και διαβάζουν το forum, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά οτι δεν θέλουμε μόνο μασάζ.
Αυτές λοιπόν που είναι στα "δεν", απλά δεν ασχολούνται γιατί δεν είμαστε το target group τους, ενώ αυτές που είναι στα ναι, φροντίζουν να είμαστε ευχαριστημένοι, ώστε να γράψουμε καμιά καλή κουβέντα και να έχουν περισσότερη δουλειά.
Και μη μου γράψει κανένας για την αβεβαιότητα του αν θα απλώσει το χέρι εκεί που θέλουμε, γιατί αυτό το συναίσθημα μας αρέσει μόνο όταν τελικά το απλώσει. Αν δεν απλώσει, μπαίνει στα "δεν" και ξενερώνουμε ή γράφουμε για πεταμένα λεφτά κλπ.
Σίγουρα δεν ψάχνουμε για call girls, να μας κάνουν αεροπλανικά, ούτε να έρθουν ντυμένες με ζαρτιέρες και φρουφρού, αλλά ενα φραπέ ή ένα καλαμάκι ΜΕΤΑ το μασάζ δεν είναι και τόσο παράλογο νομίζω.
Αυτά απο τη μεριά μου, ελπίζω να μη σας κούρασα με το κατεβατό μου.