Είχα ξεκάθαρα ανάγκη για σεξ και όχι για μασαζ, οπότε χτες δοκίμασα την τύχη μου με μια κοπέλα από Osmose που μου γυάλισε, τη Τζοάνα. Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες, αλλά είχα τρελαθεί με τις ματάρες της και σκέφτηκα πως αν είναι ξεπέτα, τουλάχιστον θα μου αρέσει πολύ εμφανισιακά.
Να μην πολυλογώ : ήρθε ΑΚΡΙΒΏΣ στην ώρα της. Εμφάνιση όπως στη φωτογραφία. Κομψό ντύσιμο με μια χαλαρή μπλούζα και ένα τζινάκι κολλητό.
Ψηλή κοπέλα, λέει πως είναι από Γερμανία, εγώ την κάνω για Ρωσίδα, μικρή σημασία έχει. Anyway, τιμοκατάλογος, γδύσιμο και μασάζ. Το μασάζ ήταν απλά για να γίνει, αλλά δεν με ενδιέφερε γιατί ήξερα τι έπαιρνα.
Της έκανα κι εγώ, και ήταν χαλαρή, το ήθελε. Πολύ απαλή επιδερμίδα, αποτριχωμένη τέλεια. Σώμα χωρίς τατουάζ (νομίζω είχε ένα πολύ μικρό κάπου ψηλά), και στήθος ποίημα, χωρίς να είναι το στήθος το σημείο που κοιτάζω σε μια γυναίκα. Πραγματικά ποίημα .Στη φωτό δείχνει στυλιάρι, έχει όμως 2-3 κιλά παραπάνω , στα σωστά σημεία, έχει γυναικείο σώμα, για τα γούστα μου καταπληκτικό.
Να σημειώσω επίσης ότι μοσχοβόλαγε από πάνω ως κάτω.
Χρήση πλαστικού εξ αρχής. Στοματικό καλό, λίγα σημάδια βιασύνης στο σεξ, όχι πολλές πρωτοβουλίες, αλλά δεν έκλεψε ούτε αρνήθηκε κάποια στάση. Δυστυχώς δεν φιλάει και δε νομίζω πως είναι λόγω covid.
Μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά και θα κάτσει ως το Πάσχα από όσο μου είπε. Τελική τιμή 100. Αν σε κάποιον αρέσει πολύ αυτό που βλέπει, πιστεύω δεν θα απογοητευθεί.
Έχει ανέβει το osmose στην εκτίμησή μου και μου αρέσει που οι κοπέλες δεν δείχνουν να είναι τέρμα photoshopαρισμένες (έχω δει και Κάρμεν).