Αντί να είμαστε στα
Μπουζούκια απόψε τη περάσαμε με
Λαδοκορες και μετά ταινία κρασί και τα σχετικά αλλά οκ χαλαλι..το θέμα είναι να βγαίνει και οικονομικά..σύντομα θα γυρίσουμε στη πραγματικότητα αν με ρωτάτε και θα τα κάνουμε όλα σωστα.....δοκιμαστική με λυδια απόψε από
Η Deluxe Massage στην Αθήνα σάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ που αναζωογονούν φυσικά το σώμα και βελτιώνουν την υγεία σας. Με ειδικές μαλάξεις και φυσιοθεραπευτικούς χειρισμούς από τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ που εφαρμόζονται ανά τον κόσμο. Με αρωματικά έλαια και τα...
massagedeluxe.gr
κλασικα διαβαζονταΣ δυο τρία ριβιουΣ..ναι οκ η Φιλη θέλει Σεμιναρια στη τεχνική του μασαζ..όχι ότι είναι κακη αλλά στις πιέσεις θέλει δουλεια.. στους προσαγωγουΣ και Στους
Γλουτιαιους ομωσ Το έχει ξεκάθαρα με στυλ και γουσταρει..τα χέρια της γλιστράνε ανάμεσα τόσο σωστα τόσο ωραία...καραγουσταρει θα έλεγα.στο μετάξυ ποσο γαματο τιπακι είναι...άνετο χαλαρο..ελληνιδα ξέρει τι τις γίνετε τα λέει σωστα είναι άνετη και δεν λέει όχι σε τίποτα...ξέρει που πατάει είναι λίγο μαγκάκι αλλά σωστό..ωραίο τυπακι..ευγενέστατη και καθαρή..δεν συγκρίνετε με αγνώστου προελευσεως τυπισεσ Αλβαν κτλ..για να μην αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί περί Προμο κτλ κτλ ενημερώνω ότι εγώ δεν ψάχνω σεξ βιζιτιλικιααα και τα σχετικά...θέλω κατεξοχήν τη φαντασίωση του καλού μασαζ και 8/10 τη πετυχαινω σωστα και οικονομικά....στα pm τα λέμε πολύ ωραία με αρκετά
Παιδιά από δω.....ανταλλάσουμε σωστες πληροφοριες και γελάμε με τα προφίλ τα διαφημιστικά...αλλα και με τα κορίτσια γιατί είμαστε ενήμεροι τι θα ακολουθήσει..και συμφωνούμε...καταταλλα έχει καταντήσει διαφημιστική εταιρεία για βίζιτες εδώ μέσα...δεν θέλω βίζιτες ρε μάγκες ..δε γουστάρω να σκάσει άσχετη γυφτισα στο σπιτ μου να μην ξέρει πιεσεισ Και να μου λεει στο 10 λεπτό θέλω 30 για μαλακια 50 για πιπα 90 για σεξ ελεοσ Δηλαδή..θέλω μασαζ και τα σχετικά και να μην μου πάει 150€ το σύνολο Δηλαδη έλεος ποτέ θα το καταλάβετε ότι εδώ θελουμε φτηνές και καλές υπηρεσίες μασαζ αλλιώς αν τα είχαμε 200 και 300€ πηγαίναμε και σε μαγαζιά με εσκορτς μουναρες έχει εκεί έξω τόσα σωστα μαγαζιά...εγώ δεν τα έχω τόσα σορρυ..διαβαζω εδώ μέσα για 140-150-170
Και βάλε ευρώ....πρέπει να είσαι εκτος τόπου και χρόνου για να τα δωσεισ Αυτά τα λεφτα σε ψευτοβιζιτες
Της κακιας ωρας Που βάζουν το μασαζ ταμπέλα και έρχονται και σε γδέρνουν ξεκάθαρα..άντε και καλή εβδομάδα σε όλους...περνάτε καλα γιατί χανόμαστε..οικονομικά με ποιότητα και εμπιστοσύνη πάνω απολα.....αλλο να δίνεις 70 να περνάς ωραία με σωστο μασαζ άλλο να δίνει 130 και βάλε σε μουφα μασαζ σε υπηρεσίες της κακιάς ώρας....έχει τρομερά και σωστα λαδοκοριτσα εκεί έξω φτηνά και με σωστό σερβις.....καταταλλα πήξαμε σε μαλακες εδώ μέσα που τα παίρνουν από τα προφίλ τους διαφημίζουν γραφεία και μας κανουν μεροκαματο...